- 29 Mayıs 2021
- 13.117
- 85.051
- 36
- Konu Sahibi zorunlualann
Peki. Doktora falan da gitmeyin , korunmayın. Nasip.Hayir gitmedim agir bi ilac kullandigim icin öyle düşundüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki. Doktora falan da gitmeyin , korunmayın. Nasip.Hayir gitmedim agir bi ilac kullandigim icin öyle düşundüm
Eşim sehirdısinda çalışıyor sürpriz yapıp gelmişti prezervatif olmadığı için geri çekilme ile birlikte olduk hamile kaldım bebeğim küçükdü hamileliği sonlandırma yı teklif etmişti dr zor günler yaşadım o dönemSizde mi geri cekilme ile korunuyo dunuz
Benim hic hamile kalmam soz konusu olmadi belkide sansim dan olmamis dirEşim sehirdısinda çalışıyor sürpriz yapıp gelmişti prezervatif olmadığı için geri çekilme ile birlikte olduk hamile kaldım bebeğim küçükdü hamileliği sonlandırma yı teklif etmişti dr zor günler yaşadım o dönem
Zorunlu'nun borçlarından haberi olduğunu sanmıyorum adamın. Şu an işsiz güçsüz herife nur nimet gibi geliyor memur kız. Hem apart bile tutuyor sevüşmek için daha ne olsun?Hiç sanmıyorum katıp, gercekten evlenmek istese zorunlu hayır mı diyeceksiniz sanki? Terkedilirim diye ödü kopuyor. Sevişmek için adamın olduğu şehre gidip, apart tutuyor malum. Hamilelik gibi bir seye ihtiyacı yok.
Bazı şeyler etkiliyor olabilir 3 çocuktan sonra 4 ye hamile kalmayı çok isteyip 6 sene olmadı korunmasız ...yaş ,stres ,alkol tütün kullanımı gibi şeyler sperm kalitesini düşürüyor meselâ yumurtlama zamanına denk gelmiyor gibi şeyler ...Benim hic hamile kalmam soz konusu olmadi belkide sansim dan olmamis dir
Peki prezervatif ile korunurken de aynı durum olmayacak mı? Yani henüz yaşamadım ama amaç aynı anda boşalmak ve orgazm olmak mı ki vajinal orgazm denilen birşey varmış galiba ama nasıl yaşanır ne yazık ki bilmiyorumBirincisi geri cekilme ile de hamile kalabilirsiniz.
Ikincisi kadinlar bu aptal yöntemi neden kabul ediyor gercekten anlamiyorum.
Adam iliskinin en guzel yerine gelmisken hooop cikip kendi basina bosaliyor, kadin da konu mankeni gibi bakakaliyor
Cok sacma
Kısmetinde varsa olur .Arkadaşlar artık ilişkiye giriyorum. Çok zaman sonra yendim bunu , ama geri çekiliyor boşalacağı zaman , bu şekilde bi şey olmaz değil mi
Kim bu herif dikkat etmeyen,sen nasıl cesaret ediyorsun korunmasız ilişkiye..Eyvah eyvah , hiç oda korunmuyor umrunda değil herifin
Bebeğin kız mıHayır, biz prezervatifle korunuyorduk. Adet bitiminde risk az deyip geri çekilmesine izin verdim. Tek korunmasız ilişkiydi, hamile kaldım. Bir oğlum var, ikinciyi istiyordum ama cesaret edemiyordum. Siz de çok güvenmeyin ona.
Sizin kocanız 3.yü istemiyor muydu zaten? Dikkat edin dışarı boşaldım diye kandırır, iki damla sallar, ondan sonra hoşgeldin bebeeek.Benim hic hamile kalmam soz konusu olmadi belkide sansim dan olmamis dir
En guzel olani tabii ki ayni anda orgazm olmak.Peki prezervatif ile korunurken de aynı durum olmayacak mı? Yani henüz yaşamadım ama amaç aynı anda boşalmak ve orgazm olmak mı ki vajinal orgazm denilen birşey varmış galiba ama nasıl yaşanır ne yazık ki bilmiyorum
3 uncu cocuk icin suan erken bi tane kucuk bebegim varSizin kocanız 3.yü istemiyor muydu zaten? Dikkat edin dışarı boşaldım diye kandırır, iki damla sallar, ondan sonra hoşgeldin bebeeek.
Kocanızın çok umrunda gibi durmuyor.3 uncu cocuk icin suan erken bi tane kucuk bebegim var
Peki daha dikkatli olacamSiz böyle “korunmuş” olmuyorsunuz. Allah nasip etmemiş, hamile kalamamış oluyorsunuz.
Disari bosaldigini görüyorumKocanızın çok umrunda gibi durmuyor.
Görüyorsan tamam o zaman yav sorun yok.Disari bosaldigini görüyorum
O zaman daha da dikkat edin 3aylık bebekle tekrar hamile kalan biri olarak söylüyorum inanılmaz derecede zor oluyor o süreç3 uncu cocuk icin suan erken bi tane kucuk bebegim var