Korunmadan ilişkiye girdim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geri çekilme korunma yöntemi değil çoğu kişi yıllarca böyle korunduk bir şey olmadı dese de buna güvenerek yaşanmaz , ben geçen ay vajinal usg oldum o aparata baskasinin vajinasindaki sperm bulasip beni gebe bırakır mı diye korktum günlerce kafayı yedim hala ara ara geliyor ki bu ay da regl olamadım diye de stres içindeyim , bence kendine dikkat et sevgilin korunsun , o korunmuyorsa da sen korun bir şekilde , sana saygı duymuyor da da ilişki yaşama gitsin .. günlerce yıpranmaktan iyidir

Geri çekilme korunma yöntemi değil çoğu kişi yıllarca böyle korunduk bir şey olmadı dese de buna güvenerek yaşanmaz , ben geçen ay vajinal usg oldum o aparata baskasinin vajinasindaki sperm bulasip beni gebe bırakır mı diye korktum günlerce kafayı yedim hala ara ara geliyor ki bu ay da regl olamadım diye de stres içindeyim , bence kendine dikkat et sevgilin korunsun , o korunmuyorsa da sen korun bir şekilde , sana saygı duymuyor da da ilişki yaşama gitsin .. günlerce yıpranmaktan iyidir
Anksiyeteniz var sanırım. Vajina usg için kullanılan alet sterilize edilmeden ikinci bir hastaya zaten kullanılamaz. Benim gittiğim doktorların içinde o aleti prezervatife sokup kullanan vardı. İmkansız o dediğiniz. Hamilelikten önce hayal edemeyeceğiniz enfeksiyonlar kaparsınız.

Zorunlu, bdv bölümünden geliyorum gelmez olaydım. Adamın çikolata almamasından daha büyük sorunların var farkında mısın? Muhtemelen 20’li yaşlarını geçmişsindir lütfen kendine çok dikkat et hastalık kapabilirsin Allah korusun, sadece gebelik olarak düşünme ve mutlaka adama gelmeden prezervatif almasını söyle, almamışsa birlikte olma.

Güvenli bir yöntem değil. Ek olarak o korunmuyorsa, siz korunun. Evli değilseniz sonra çocuk oluyor, ortada kalıyor. Yazık günah...

Arkadaşlar artık ilişkiye giriyorum. Çok zaman sonra yendim bunu , ama geri çekiliyor boşalacağı zaman , bu şekilde bi şey olmaz değil mi
Korunma konusu tamamen kadının isteğine bağlı bence, erkeklerde hastalık olabiliyor ve farkinda olmadan zevk suyundan bile hamile kalabilirsin. Kesinlikle korunmasiz tavsiye etmiyorum. Geri çekilme korunma yöntemi değildir. Sonra sürprizlere merhaba dersiniz

Zorunlu, bdv bölümünden geliyorum gelmez olaydım. Adamın çikolata almamasından daha büyük sorunların var farkında mısın? Muhtemelen 20’li yaşlarını geçmişsindir lütfen kendine çok dikkat et hastalık kapabilirsin Allah korusun, sadece gebelik olarak düşünme ve mutlaka adama gelmeden prezervatif almasını söyle, almamışsa
Doğum kontrol hapı nasıl kullanılır o korur mu

Doğum kontrol hapı nasıl kullanılır o korur mu

Ya cidden bilmiyorum tamam biliyorum o hapı da ileride çocuk sahibi olmak istersek zarar vermesin
Allah aşkına erkek arkadaş edinmeyi seninle sevişmeyen adama yarım saat oral yapmayı, işsiz güçsüzlerden hediye beklemeyi beceriyorsun da doğum kontrol hapı hakkında mı bilgin yok. Kızım nasıl bir kadınsın sen dünyadan bihaber. İstediğin zaman hapı bırakır hamile kalırsın merak etme

Peki prezervatif ile korunurken de aynı durum olmayacak mı? Yani henüz yaşamadım ama amaç aynı anda boşalmak ve orgazm olmak mı ki vajinal orgazm denilen birşey varmış galiba ama nasıl yaşanır ne yazık ki bilmiyorum 😞
Vajinal orgazm bence zamanla olan bir şey. Evliliğimin üçüncü yılında yaşadım ilk kez. Öncesinde hep klitoral orgazm yaşıyordum. Vajinal bambaşka bir boyut, partnerin de sen de birbirinizi ve kendi bedeninizi keşfettikçe ihtimal artıyor. Her seferinde olmuyor ama olunca da 30 sn kadar sürüyor belki daha fazla. Aynı anda orgazm olmak güzel ama önce kadın olsa da oluyor, hatta bence daha güzel oluyor.

Vajinal orgazm bence zamanla olan bir şey. Evliliğimin üçüncü yılında yaşadım ilk kez. Öncesinde hep klitoral orgazm yaşıyordum. Vajinal bambaşka bir boyut, partnerin de sen de birbirinizi ve kendi bedeninizi keşfettikçe ihtimal artıyor. Her seferinde olmuyor ama olunca da 30 sn kadar sürüyor belki daha fazla. Aynı anda orgazm olmak güzel ama önce kadın olsa da oluyor, hatta bence daha güzel oluyor.
Bunu başarabilmiş olmanız çok güzel birşey. Benim gibi belli tabularin içinde büyütülen yakınında bunları konuşacak kimsesi olmayan kadınlar için ( en azından benim için) şu an sadece hayal bu durumlar ne yazık ki 😞😢
Elimden geldiğince eşimle birlikte mutlu olmaya çalışıyoruz ama böyle konularda bilgisiz olmak bazen can sıkıcı oluyor kendi adıma 😞

Yıl olmuş 2023, bu siteye girebildiğinize göre interneti de kullanabiliyorsunuz, bunlar öğrenmesi bu kadar zor bilgiler değiller. Sağlık bakanlığının el kitapları var, aile hekimleri var, kadın doğumcular var... Yani insan nasıl kendine, hayatına, sağlığına bu kadar değer vermez aklım almıyor. Cehalet, bilmemek falan değil bu bile bile lades. Şükür ki buradaki insanlar genel olarak doğru bilgi veriyor ama bu bilgiler buradan ya da şehir efsanelerinden alınmaz. Korunma vb. cinsel hayat olmadan önce öğrenilmesi gereken bir şey. Biz hayvan mıyız önce yapıp sonra sonuçlarını görelim, Allah akıl fikir vermiş. Tabi ki sizin bu dediğiniz bir korunma yöntemi değil, üstelik hastalık bile kapabilirsiniz. Ne diyeyim bilemiyorum size. Buyrun amme hizmeti, canınızın azıcık kıymeti varsa üşenmeyip okuyun. https://krtknadmn.karatekin.edu.tr/files/sbf/Aile Planlaması Danışmalığı İçin Resimli Rehber.pdf

Son düzenleme:
Merhabalar.
Bende yeni evlendim bu konularda çok bilgim yok ama bildiğim kadarıyla geri çekme bir korunma yöntemi değil. Yani eşin veya partnerin zamanında dışarı çıkmaz ise hamile kalma durumun ortaya çıkabilir. Yani olay tamamen karşı tarafın iradesine bağlı oluyor.
Hayır öyle değil erkekten gelen ön sıvının içinde az da olsa sperm var erkek iradesini kullanıp bosalmasa bile hamile kalma ihtimali var

Ay herkeste geri çekilme bir korunma yöntemi değil siz korunun diye ahkam kesmiş. ne biliyorsunuz anacım korunulmadığını? spiral, hap, implantlarda kesin korumuyor. bu sitede ve başka yerlerde en güçlü korunma yöntemi olan (güya) spiralle gebe kalanları da okudum ben. milleti illa bi ilaca tabi tutacaksınız yani. biz eşimle tam 2 sene geri çekilme yöntemiyle korunduk. adam işini biliyorsa korkulacak bişiydi yok. gebs kalmak cidden nasip işi şunu bi geçin artık. Maşallah herkes jinekoloji uzmanı olmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X