- 17 Ekim 2023
- 1.816
- 2.125
- 53
Bana da öyle geldi ya maşallah çok iyi sevgilin varmış nasıl yapıyor falan dememizi bekliyor sanki ama neyseBence onu bekliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da öyle geldi ya maşallah çok iyi sevgilin varmış nasıl yapıyor falan dememizi bekliyor sanki ama neyseBence onu bekliyor
Hiç sorma ya. İyi değilim gerçekten. Libidom yüksek. Havalar ısınınca daha bir fokurdamaya başladım.Seni bu ara çok iyi görmüyorum![]()
Sevişen insanları görünce gıcık oluyorum an itibariyleSeni bu ara çok iyi görmüyorum![]()
Gelir bahar ayları gevşer gönül yayları diyorsunHiç sorma ya. İyi değilim gerçekten. Libidom yüksek. Havalar ısınınca daha bir fokurdamaya başladım.![]()
Merak etme ferhansı etiketledim, nazarını değdirir bir daha dört beşi bırak biri göremezBenim aylarca gelmediğim oluyor overthinkten
Öyle valla gerçekten ya.allah kolaylık versin.
Köy çeşmesi ?Erkek arkadaşımla ilişki esnasında önce beni 4-5 kez boşaltıyor boşaldıktan hemen sonra hala istekli devam ediyorum önce beni bu şekilde tatmin edip en son kendisi boşalıyor ve minimum 1 saat sürüyor bazen saatlerce sohbet ederek ön sevişmeyi uzun tutarak sürekli pozisyon ddeğiştirerek ilişkiye giriyoruz ve her seferinde farklı bir haz alıyoruz bir kadının bu kadar fazla boşalması normal midir ?
Siz mutluysanız ve zevk alıyorsanız normaldir.Erkek arkadaşımla ilişki esnasında önce beni 4-5 kez boşaltıyor boşaldıktan hemen sonra hala istekli devam ediyorum önce beni bu şekilde tatmin edip en son kendisi boşalıyor ve minimum 1 saat sürüyor bazen saatlerce sohbet ederek ön sevişmeyi uzun tutarak sürekli pozisyon ddeğiştirerek ilişkiye giriyoruz ve her seferinde farklı bir haz alıyoruz bir kadının bu kadar fazla boşalması normal midir ?
Hem 4-5 kez orgazm olup hemde 1 saat devam etmek gayet abartı geldi bana. Kusura bakmayın. Tamam üst üste orgazm olursunuz da yeter artık dersiniz bi noktadan sonra.Erkek arkadaşımla ilişki esnasında önce beni 4-5 kez boşaltıyor boşaldıktan hemen sonra hala istekli devam ediyorum önce beni bu şekilde tatmin edip en son kendisi boşalıyor ve minimum 1 saat sürüyor bazen saatlerce sohbet ederek ön sevişmeyi uzun tutarak sürekli pozisyon ddeğiştirerek ilişkiye giriyoruz ve her seferinde farklı bir haz alıyoruz bir kadının bu kadar fazla boşalması normal midir ?
Ferhansin gazabina tuş gelmeden kaç kaçErkek arkadaşımla ilişki esnasında önce beni 4-5 kez boşaltıyor boşaldıktan hemen sonra hala istekli devam ediyorum önce beni bu şekilde tatmin edip en son kendisi boşalıyor ve minimum 1 saat sürüyor bazen saatlerce sohbet ederek ön sevişmeyi uzun tutarak sürekli pozisyon ddeğiştirerek ilişkiye giriyoruz ve her seferinde farklı bir haz alıyoruz bir kadının bu kadar fazla boşalması normal midir ?
Tek bir erkekle derken ?
Ferhansı tanımayanlar şaşırıyor tabiiTek bir erkekle derken ?![]()