Korkuyorum..

yani bir şekilde cinsellik yaşanmış,belki de halen yaşıyorlar.böyle de hamile kalanların olduğunu biliyorsun değil mi

Peki kızın ailesi hadi şunu nikahlıyalım diye mi Pazara çıkmış da sevgilin rast gelmiş.
Sevgilin açısından zorunluluk neymiş?

yine söylüyorum mesajımı görmedın heralde senı seven söylerdı zaten yaaa diğer kıza ,ayrılırdı bu kadar , o kız nıye boşanmasın böyle söylese.....

Maalesef öyle İpekcim
Ben olsam bugün nişanlısını/eşini aldatan adamdan herşey beklerim, beni de ilerde aldatır derim.

Zaten etme bulma dünyası..
İbrahim Tatlıses Derya Tuna’dan ayrılıp Ayşegül Yıldızla evlenince Perihan Savaş demişti: yuva yıkanın yuvası olmaz..

Biz ayrıldık.görüşmüyoruz ki..o ne yapıyor kendi hayatında ayrıldı mı evlenicek mi bilmiyorum

Ayrılsın diye dua ediyorsun ona da böyle demişsin zaten
Kötüsünüz bence ikiniz de..

daha önce çıkıyorlarmış zaten ama evlilik yokmuş aklında..öyle dedi

Neden çıkmış? Ha bir geçmişleri varmış yani?
Ailesel zorunluluk değil.
Evlilik yoksa kim zorlamış onu?
Bir de çıkma döneminde liseli çocuklar bile göz göze bakışmıyor. İlla ki olmuştur bir şey.
Sen aksine inandırmışsın kendini mutlu olmak için.

ilişkiye girememek yaşanmadığı anlamına gelmez.en azından denemişler ki dr.gitme ihtiyacı hissetmişler

Bence ilişki var ortada. Zaten elektriksel çekim olmasa çıkmazdı bunlar. Sevgililermiş ya.

arkadaşım gidip bi boşanma dilekçesi vermek 2 sene sürmez
kimi kandırıyosun sen
karşındakiyle bi kere iki kere konuşursun adam gibi
hayır diyosa gider verirsin dilekçeni
boşanmak için uzlaşmak zorunda değilsin ki
bence olaylar ya senin sandığın gibi ya da anlattığın gibi değil

kendine yazık etmişsin..

Bu adam hem pastam dursun hem karnım doysun diye düşünüyor..İstemedigi bir insanı zorla hayatınta tutacak degilya bir erkek..

Kadın olsa derim ki korkuyor ama bu erkek yahu..

İstemiyorsa gider boşanırdı..seni oyalıyor

ve ayrıca sana yalan söylemiş bunu sakın unutma evliymiş resmen

2 yıl boyunca boşanmak istediğini söylüyor kız ve ailesi oralı olmuyor diyorsun ben buna hiç inanmadım
boşanmak istediğini söylediğini bile düşünmüyorum
2 yıl az süre değil öğretmn olmuş ayaklarının üzerinde duran birinin gururunu ayaklar altına alıp bu diretmeyi yapacağını düşünmüyorum
o çok sevdiğin adam sana yalan söylüyor, gönül eğlendiriyor
kağıt üzerinde de olsa evli oldugunu öğrendiğin an bitirmeliydin
nedense bu tip adamlar eşleriyle ya boşanmak üzeridir, yada o kadını sevmiyordur
yalan hep aynı yalan

Ya ben bu kızları anlamıyorum gerçekten zorla başlarına saçma sapan insanları musallat ediyorlar..

yaptıgın yanlışı sana anlatmakla zaman kaybetmeyecegim ama birşeyi merak ettim bu boşanma dialoglarının aralarında geçtiginde nasıl emin olabiliyorsunuz adam anlatmış siz inanmışsınız.

Elini kaynar suya sokmuşsun, şimdi acıyor diye sızlanıyorsun... tabi ki acıyacak ki, bir daha o kaynayan suya elini sokma..

Adam evli, aması maması yook... seni de yan cebinde tutuyor... eminim "ailesinin zoruyla" yakında çocukları da olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…