Ay sonradan bir de nikah yapmış yani basbaya evli çek.
kız, arkadşlarıyla kalıyor bi evde..bu da ailesiyle kalıyor..kız doğudan buraya gelsin orda kalmasın konteynr da diye kıymışlar..zaten dr a gitmişler daha önce.cinsel olarak birbirimize yaklaşamuyorz diye benden falan çok önce
kız, arkadşlarıyla kalıyor bi evde..bu da ailesiyle kalıyor..kız doğudan buraya gelsin orda kalmasın konteynr da diye kıymışlar..zaten dr a gitmişler daha önce.cinsel olarak birbirimize yaklaşamuyorz diye benden falan çok önce
çok ayrılmak isteyen insan söylerdı ben başkasını seviyorum onunla beraberim diye,, o kız da baskasını seven bırını kabul etmezdı bence ayrılırdı bu kadar bu iş .... kimse baskasıyla beraber olan bırıyle devam etmek istemez daha düğün olmamısken...
Maalesef öyle İpekcim
Ben olsam bugün nişanlısını/eşini aldatan adamdan herşey beklerim, beni de ilerde aldatır derim.
Peki kızın ailesi hadi şunu nikahlıyalım diye mi Pazara çıkmış da sevgilin rast gelmiş.
Sevgilin açısından zorunluluk neymiş?
yok işte yaşanmamış daha doğrusu yaşanamamış
yine söylüyorum mesajımı görmedın heralde senı seven söylerdı zaten yaaa diğer kıza ,ayrılırdı bu kadar , o kız nıye boşanmasın böyle söylese.....
Biz ayrıldık.görüşmüyoruz ki..o ne yapıyor kendi hayatında ayrıldı mı evlenicek mi bilmiyorum
daha önce çıkıyorlarmış zaten ama evlilik yokmuş aklında..öyle dedi
yok işte yaşanmamış daha doğrusu yaşanamamış
ilişkiye girememek yaşanmadığı anlamına gelmez.en azından denemişler ki dr.gitme ihtiyacı hissetmişler
daha önce çıkıyorlarmış zaten ama evlilik yokmuş aklında..öyle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?