- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.662
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıza söyleyin sınavlarına çok iyi çalışsın kurtarsın kendini bir an önce sizde gücünüz yetiyorsa maddi manevi destek olmaya çalışın. Görümce ve enişteye gelince 40,50 yaşına gelmiş kocaman insanlar karakterleri değişmez artık tencere kapak birbirlerini bulmuşlar hiç bulaşmayın annemin bir lafı vardır çamura tas atma üstüne sıçrar diye. Çocuklar için elinizden ne geliyorsa yapın.Eşimin aile akrabalık ilişkileri pek iyi değil herkes soğuk ama görümcemin kızı(18 yaşında) kızımı beni filan sever gelir bize.aynı mahalledeyiz. Görümcem aşırı soğuk suratsız biridir pek iletişimimiz yok. Geçen yaz görümcemin kızı geldi annesinin çalıştığı (ilk kez çalışıyor hayatında enişte ilk kez izin vermiş) okuldaki müdürle ilişkisi olduğunu ağlayarak anlattı. Telefon şifresini bildiği için annesinin telefonda ne haltlar yediğini görmüş ekran görüntülerini almış gösterdi filan. Baya ileri gitmişler. Kıza çok üzüldüm durumu baya kötüydü annelik görmemiş annesindn ama babam duysa ikisini de öldürür diye babası için çok endişeliydi. Dayısına yani eşime anlatmamız gerektiğine ikna ettim eşime anlattım abisiyle konuştular. Bi bahaneyle görümceyi bize çağırdık akşamına, hesap sordular ona. Görümce evli adam evli boylarınca çocukları var. Biz kızından değilde mahallede bi arkadaştan duyduk telefonunu incelettik filan dedik çocuklara baskı yapmasın diye. Zaten kızı da üni sınavına hazırlanıyordu. Eşim işten çıkarttı ablasını müdüre tepki göstermediler enişte anlamasın aile faciasına dönmesin olay diye. Enişte işkillendi baya kimse açık vermeyince bişy demedi artık konu kapandı.
Şimdi de benzer haltları enişte yerken yakalanmış görümcemin kızı anlattı iki gün önce. Evli bi kadınla görüşüyormuş. aileden başka bilen yok gene. Boşanma lafı her kavgada geçiyormuş ama görümce babaevine dönmemek için kesinlikle boşanmak istemiyormuş. Aksi bi kayınpederim var. Görmcemn bi mesleği yok maalesef. Evde huzur yok kız panik atak hastası oldu hatta psikoloğa ben götürdüm aile olarak çok cahiller çocuklarını düşünmeyen insanlar. Çocukalrı boşanmalarını istiyor bıkmışlar huzursuzluktan.
Benm görümceyle iletişimim yok onunla hiç bu konuları konuşmayız. Eşime durumu anlattım o da abimle konuşalm filan dedi ben konuşmasını karışmasını istemiyorum bende karışmak istemiyorum artık siz olsanız ne yapardınız?? Kızı da bzden bşy yapmamızı bekliyor gene
Bosansinlar bune lackalik . boşanmak istemiyor diye bişey yok. Ben olsam alırım kardeşimi karşıma eğer boşanmayı kabul etmezsen kocana her şeyi anlatırım derdim. Yazık günah çocuklara ya büyüdükleri ortama bak. Duzenim bozulmasın diye yapmadıkları terbiyesizlik kalmamışEşimin aile akrabalık ilişkileri pek iyi değil herkes soğuk ama görümcemin kızı(18 yaşında) kızımı beni filan sever gelir bize.aynı mahalledeyiz. Görümcem aşırı soğuk suratsız biridir pek iletişimimiz yok. Geçen yaz görümcemin kızı geldi annesinin çalıştığı (ilk kez çalışıyor hayatında enişte ilk kez izin vermiş) okuldaki müdürle ilişkisi olduğunu ağlayarak anlattı. Telefon şifresini bildiği için annesinin telefonda ne haltlar yediğini görmüş ekran görüntülerini almış gösterdi filan. Baya ileri gitmişler. Kıza çok üzüldüm durumu baya kötüydü annelik görmemiş annesindn ama babam duysa ikisini de öldürür diye babası için çok endişeliydi. Dayısına yani eşime anlatmamız gerektiğine ikna ettim eşime anlattım abisiyle konuştular. Bi bahaneyle görümceyi bize çağırdık akşamına, hesap sordular ona. Görümce evli adam evli boylarınca çocukları var. Biz kızından değilde mahallede bi arkadaştan duyduk telefonunu incelettik filan dedik çocuklara baskı yapmasın diye. Zaten kızı da üni sınavına hazırlanıyordu. Eşim işten çıkarttı ablasını müdüre tepki göstermediler enişte anlamasın aile faciasına dönmesin olay diye. Enişte işkillendi baya kimse açık vermeyince bişy demedi artık konu kapandı.
Şimdi de benzer haltları enişte yerken yakalanmış görümcemin kızı anlattı iki gün önce. Evli bi kadınla görüşüyormuş. aileden başka bilen yok gene. Boşanma lafı her kavgada geçiyormuş ama görümce babaevine dönmemek için kesinlikle boşanmak istemiyormuş. Aksi bi kayınpederim var. Görmcemn bi mesleği yok maalesef. Evde huzur yok kız panik atak hastası oldu hatta psikoloğa ben götürdüm aile olarak çok cahiller çocuklarını düşünmeyen insanlar. Çocukalrı boşanmalarını istiyor bıkmışlar huzursuzluktan.
Benm görümceyle iletişimim yok onunla hiç bu konuları konuşmayız. Eşime durumu anlattım o da abimle konuşalm filan dedi ben konuşmasını karışmasını istemiyorum bende karışmak istemiyorum artık siz olsanız ne yapardınız?? Kızı da bzden bşy yapmamızı bekliyor gene
Annen çok haklı. Kıza da söylüyorum akıl veriyorum kendini kurtarması lazm ama evdeki sorunları çok kafaya takıyo gerçi takılmayacak gibi değil kiKıza söyleyin sınavlarına çok iyi çalışsın kurtarsın kendini bir an önce sizde gücünüz yetiyorsa maddi manevi destek olmaya çalışın. Görümce ve enişteye gelince 40,50 yaşına gelmiş kocaman insanlar karakterleri değişmez artık tencere kapak birbirlerini bulmuşlar hiç bulaşmayın annemin bir lafı vardır çamura tas atma üstüne sıçrar diye. Çocuklar için elinizden ne geliyorsa yapın.
Valla dayilar baskı yapacak, iyi kötü şehir dışında bir okulu bu kızcağız kazanırsa yollayın diye baskı yapacaklar.Namus önemli ya canım!
Bende böyle düşünüyorum. Eşim ikna oldu karışmıcaz. Çocuklar için elimizden gelen maddi manevi yardımı yaparız ama görümce ve enişte ne halleri varsa görsünlerBence karışmayın o iş döner dolaşır başınıza patlar tecrübe ile sabit bence sakın karışmayın öyle bir şey ki işler dallanıp budaklanınca birbirlerine bir kenetleniyorlar ne oluyorsa .vay kocamdır yapar vay karımdır sizene hesabına getiriyorlar işi . sanki ortalığı siz bulandırmıssınız gibi oluyor üstüne sonradan da size düşman oluyorlar çocuklarınıza falan sararlar Allah korusun
KesinlikleBende böyle düşünüyorum. Eşim ikna oldu karışmıcaz. Çocuklar için elimizden gelen maddi manevi yardımı yaparız ama görümce ve enişte ne halleri varsa görsünler