anlamamış olsaydım yorum yapmazdım, umarım canınız daha fazla yanmaz.
üzgünüm ama anlamamışsınız.Konu biraz daha farklı..neyse teşekkür ederim yinede
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlamamış olsaydım yorum yapmazdım, umarım canınız daha fazla yanmaz.
evet ne kadar yanlış anladığın belli bu söylediklerinden.neyse tamam böle anlayın
[sıze=3][/sıze]
şuna bir açıklık getirmek istiyorum..evet gidip evlenmesinden ödüm kopuyor çünkü onu başkasıyla düşünmek beni deli ediyor..öldürüyor..artı ben bu adamdan ayrıldım,görüşmüyorum ne oluyor ne yapıyor bilmiyor..hiç demediysem ona 7834872347 kere beni bırak hayatına bak eğer yapamayacaksan,vicdanın rahat etmiyorsa dedim..ortada sadece kağıt üzerinde olan bir evlilik vardı ve buna eminim..ben yuva yıkmaya çalışan biri değilim bunu unutmadan yazarsanız yorumlarınızı sevinirim.[sıze=3][/sıze]
Yanlış anladığım yeri düzeltir misin?
Kızlar merhaba,
2 yıldır tek başıma olduğum derdimi içimde tutamaz hale geldi..kiminiz kızacak kiminiz ayıplayacak kiminiz acıyacaksınız belki halime..2 yıl önce biriyle tanıştım,belki de hayatımda ilk defa aşık oldum..3 ay sonra öğrendim ki tam da tanıştığımız sıralarda nişanlısı varmış ve kız doğuda zorunlu görevde öğretmen olduğundan oda nikahı kıymışlar..bunu öğrendiğimde şok oldum..ayrıldım,ağladım,kahroldum..bırakmadı peşimi..bende sevdim napayım..zaten ayrı evlerde yaşıyorlardı..kızı sevmiyordu..ailesi zorlamıştı..inandım..allah için 2 yıl boyunca kızla doğru dürüst görüşmedi..ne zaman görüştülerse de boşanmak istediğini anlattı..hem kıza hem kızın ailesine hem kendi ailesine.2 yıl boyunca anlattı,açıkladı..ama kız ve ailesi boşanmak istemedi.aksine düğün yapalım ev kuralım derdindelerdi..psikologlara götürdü kızı da ailesini de..istemiyorum dedi..sevmiyorum dedi..hem ben hem o çok üzüldük 2 sene boyunca,kavga ettik hep.Ben hep dedim ki bırak beni,git..zorunluluklarını yap..Bırakmadı..Beni sevdiğini benimle evlenmek istediğini söyledi..Şu son bir aydır herkes çok üstüne gidiyor..baskı yapıyorlar.ailesini karşısına alamıyor..sanırım biraz güçsüz..En sonunda ben hastalandım..hastanede yattım bikaç gün..aradı..gelme,arama beni dedim..bu iş bitmeden karşıma gelme..yada evlen o kızla çık hayatımdan..çok acı çekiyorum.ç
nkü çok seviyorum..oda çok seviyor biliyorum..ben napıcam? 15 kilo verdim üzüntüden,aklımı kaçırmak üzereyim ve çok korkuyorum..beni bırakıp başka bi hayat kurar diye ödüm patlıyor..birileri bana yardım etsin nolur..
[sıze=3][/sıze]
şuna bir açıklık getirmek istiyorum..evet gidip evlenmesinden ödüm kopuyor çünkü onu başkasıyla düşünmek beni deli ediyor..öldürüyor..artı ben bu adamdan ayrıldım,görüşmüyorum ne oluyor ne yapıyor bilmiyor..hiç demediysem ona 7834872347 kere beni bırak hayatına bak eğer yapamayacaksan,vicdanın rahat etmiyorsa dedim..ortada sadece kağıt üzerinde olan bir evlilik vardı ve buna eminim..ben yuva yıkmaya çalışan biri değilim bunu unutmadan yazarsanız yorumlarınızı sevinirim.[sıze=3][/sıze]
[sıze=3][/sıze]
Kağıt üzerinde olduğundan nasıl bu kadar eminsin? Adam cinsellik üzerine bile doktora gittiyse demek ki kağıdı aşıp yatağa gelmişler ki öyle olmaması kaçınılmaz. Bu insanlar geçmişte sevgili değil miydi? Bu da mı aile zoruyla olan bir şey?
İkinci olarak yuva yıkmaya çalışmıyorum diyorsun. Adamın arkasından bağıran kimdi ki yazan sendin gerçi bu işi bitirmeden gelme diye.
Bunun adı ne kuzum?
[sıze=3][/sıze]
Yıl olmuş 2014
Hala aile baskısıyla evlendim, cinsellik yok, boşanmak üzereyim yalanlarına kanan kadın(lar) var ya, böyle adamların sırtı yere gelmez
Bence durumda anlaşılamayacak birşey yok, herşey ortada.. Bir evli çift var, bir de adamın yalanlarına inanmak istemiş ve inanmış, 1,5 senedir nikahlı olduğunu bile bile o adamla zaman geçiren bir kızcağız var.. Ve kızcağız adam kendisini bırakıp eşine döner diye çok korkuyor...
demişsin ...
uzaktan konunu en neti bu görünüyor ama daha önce söylediğim gibi...bu evliliği ben sonradan öğrendim ve sadece kağıt üzerinde olduğunu biliyorum eminim vs....evlenmek istemeyen,sözde eşini!! sevmeyen ve her ayrıldığımda kapımda biten sözler veren bir adam...ve evet ona inanmış..mutsuz olan bi durumu düzelteceğine inanmiş olan ben..katil değilim yani
Yıl olmuş 2014
Hala aile baskısıyla evlendim, cinsellik yok, boşanmak üzereyim yalanlarına kanan kadın(lar) var ya, böyle adamların sırtı yere gelmez
Katil olmak daha mı fena?
Şu an kaç kişinin hayatını direk ya da indirek olarak etkilediğinin farkında değilsin sanırım..
O evliliğin sadece kağıt üzerinde olup olmadığını bilemezsin, doktora bile gitmişler...
Vicdanı rahat etmeyen onun kadar, sen de olmalıydın,752859685 kere ona söylediğini bir kere de kendine söylemeliydin... Adamla daha tanışma döneminde evli olduğunu öğrenmişsin.. mazereti olmayan kısım burası işte..
Adamdan ayrıldıysan tebrik ediyorum, inşallah birdaha böyle yanlış ilişkilere girişmezsin..