• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum..

Ya hala "ben aslın da onu sevmiyorum,ailemin zoruyla oldu,boşanmak istiyorum ama boşamıyor"vs..gibi laflara inananlar varmış demekki.:ssz:
Üzgünüm konu sahibesi ama sevgilin maalesef eşinden ayrılmayacak,kendine de yazık etme unut gitsin.

[sıze=3][/sıze]

şuna bir açıklık getirmek istiyorum..evet gidip evlenmesinden ödüm kopuyor çünkü onu başkasıyla düşünmek beni deli ediyor..öldürüyor..artı ben bu adamdan ayrıldım,görüşmüyorum ne oluyor ne yapıyor bilmiyor..hiç demediysem ona 7834872347 kere beni bırak hayatına bak eğer yapamayacaksan,vicdanın rahat etmiyorsa dedim..ortada sadece kağıt üzerinde olan bir evlilik vardı ve buna eminim..ben yuva yıkmaya çalışan biri değilim bunu unutmadan yazarsanız yorumlarınızı sevinirim.[sıze=3][/sıze]

Ya boşasın ya senle olsun sen net ol dik dur, o da haddini aşmasın

[sıze=3][/sıze]

şuna bir açıklık getirmek istiyorum..evet gidip evlenmesinden ödüm kopuyor çünkü onu başkasıyla düşünmek beni deli ediyor..öldürüyor..artı ben bu adamdan ayrıldım,görüşmüyorum ne oluyor ne yapıyor bilmiyor..hiç demediysem ona 7834872347 kere beni bırak hayatına bak eğer yapamayacaksan,vicdanın rahat etmiyorsa dedim..ortada sadece kağıt üzerinde olan bir evlilik vardı ve buna eminim..ben yuva yıkmaya çalışan biri değilim bunu unutmadan yazarsanız yorumlarınızı sevinirim.[sıze=3][/sıze]

Kağıt üzerinde olduğundan nasıl bu kadar eminsin? Adam cinsellik üzerine bile doktora gittiyse demek ki kağıdı aşıp yatağa gelmişler ki öyle olmaması kaçınılmaz. Bu insanlar geçmişte sevgili değil miydi? Bu da mı aile zoruyla olan bir şey?
İkinci olarak yuva yıkmaya çalışmıyorum diyorsun. Adamın arkasından bağıran kimdi ki yazan sendin gerçi” bu işi bitirmeden gelme” diye.
Bunun adı ne kuzum?

Yanlış anladığım yeri düzeltir misin?

Bence durumda anlaşılamayacak birşey yok, herşey ortada.. Bir evli çift var, bir de adamın yalanlarına inanmak istemiş ve inanmış, 1,5 senedir nikahlı olduğunu bile bile o adamla zaman geçiren bir kızcağız var.. Ve kızcağız adam kendisini bırakıp eşine döner diye çok korkuyor...

demişsin ...

uzaktan konunu en neti bu görünüyor ama daha önce söylediğim gibi...bu evliliği ben sonradan öğrendim ve sadece kağıt üzerinde olduğunu biliyorum eminim vs....evlenmek istemeyen,sözde eşini!! sevmeyen ve her ayrıldığımda kapımda biten sözler veren bir adam...ve evet ona inanmış..mutsuz olan bi durumu düzelteceğine inanmiş olan ben..katil değilim yani

Kızlar merhaba,
2 yıldır tek başıma olduğum derdimi içimde tutamaz hale geldi..kiminiz kızacak kiminiz ayıplayacak kiminiz acıyacaksınız belki halime..2 yıl önce biriyle tanıştım,belki de hayatımda ilk defa aşık oldum..3 ay sonra öğrendim ki tam da tanıştığımız sıralarda nişanlısı varmış ve kız doğuda zorunlu görevde öğretmen olduğundan oda nikahı kıymışlar..bunu öğrendiğimde şok oldum..ayrıldım,ağladım,kahroldum..bırakmadı peşimi..bende sevdim napayım..zaten ayrı evlerde yaşıyorlardı..kızı sevmiyordu..ailesi zorlamıştı..inandım..allah için 2 yıl boyunca kızla doğru dürüst görüşmedi..ne zaman görüştülerse de boşanmak istediğini anlattı..hem kıza hem kızın ailesine hem kendi ailesine.2 yıl boyunca anlattı,açıkladı..ama kız ve ailesi boşanmak istemedi.aksine düğün yapalım ev kuralım derdindelerdi..psikologlara götürdü kızı da ailesini de..istemiyorum dedi..sevmiyorum dedi..hem ben hem o çok üzüldük 2 sene boyunca,kavga ettik hep.Ben hep dedim ki bırak beni,git..zorunluluklarını yap..Bırakmadı..Beni sevdiğini benimle evlenmek istediğini söyledi..Şu son bir aydır herkes çok üstüne gidiyor..baskı yapıyorlar.ailesini karşısına alamıyor..sanırım biraz güçsüz..En sonunda ben hastalandım..hastanede yattım bikaç gün..aradı..gelme,arama beni dedim..bu iş bitmeden karşıma gelme..yada evlen o kızla çık hayatımdan..çok acı çekiyorum.ç
nkü çok seviyorum..oda çok seviyor biliyorum..ben napıcam? 15 kilo verdim üzüntüden,aklımı kaçırmak üzereyim ve çok korkuyorum..beni bırakıp başka bi hayat kurar diye ödüm patlıyor..birileri bana yardım etsin nolur..

bu kırmızıyla işaretlediğim yerlerdeki konuşmalar veya olaylar olurken sevgilinin yanında mıydın yoksa bunlar onun sana anlattıkları mı??
bence bişey kaybetmiş değilsin yol yakınken dön kendine yeni bir hayat kur...
senden önce o kızla arasında neler oldu bilemezsin..

[sıze=3][/sıze]

üle bazen şu kk ironinin kralını da görüyor yahu.. 2 kadınla prenscilik oynayan şehzadeye "vicdan"dan bahseden garip bir kızcağız :51: evlenmesinden kopan ödün şu an nerelerde dandin? zira adam evli.. offff düğün yapmadan evli sayılmıyor demeyeceksin değil mi? yok yok o kadar cahil değilsin sen eminim..

sen onları ayırmak istemiyorsun, senden gider diye de yusuf yusufsun.. dandin sen ne istiyorsun bebeğim? :ssz:

[sıze=3][/sıze]

O evliliğin sadece kağıt üzerinde olup olmadığını bilemezsin, doktora bile gitmişler...

Vicdanı rahat etmeyen onun kadar, sen de olmalıydın,752859685 kere ona söylediğini bir kere de kendine söylemeliydin... Adamla daha tanışma döneminde evli olduğunu öğrenmişsin.. mazereti olmayan kısım burası işte..

Adamdan ayrıldıysan tebrik ediyorum, inşallah birdaha böyle yanlış ilişkilere girişmezsin..

Yıl olmuş 2014
Hala aile baskısıyla evlendim, cinsellik yok, boşanmak üzereyim yalanlarına kanan kadın(lar) var ya, böyle adamların sırtı yere gelmez

Kağıt üzerinde olduğundan nasıl bu kadar eminsin? Adam cinsellik üzerine bile doktora gittiyse demek ki kağıdı aşıp yatağa gelmişler ki öyle olmaması kaçınılmaz. Bu insanlar geçmişte sevgili değil miydi? Bu da mı aile zoruyla olan bir şey?
İkinci olarak yuva yıkmaya çalışmıyorum diyorsun. Adamın arkasından bağıran kimdi ki yazan sendin gerçi” bu işi bitirmeden gelme” diye.
Bunun adı ne kuzum?

1. evet eminim..100de 1500 hemde..bunu burda nasıl anlatayım bilemiyorum ama evet eminim.
2. Yuvayı ben yıkmıyorum evet..evli bi adamı beklemiyorum..o tartar ölçer biçer tercihini yapar..bitirmeden gelme dememden kasıt buydu..eğer ki illa gelmek istiyorsan yanıma bitir gel..benim için bu yuvayı yıkmak zorundasın,deyip kafasına silah dayamıyorum ki..dr a gittiler onu da biliyorum hem çift terapisine hem cinsellik için oda kızı bu evliliğin olmayacağına ikna etmek için götürdü..sevmediğini ona dokunamadığını bir de doktorlar ona anlatsın diye ve evet buna da eminim.

[sıze=3][/sıze]

bu adam evli EVLİ daha ne evlenmesinden bahsediyorsun:44:

Bence durumda anlaşılamayacak birşey yok, herşey ortada.. Bir evli çift var, bir de adamın yalanlarına inanmak istemiş ve inanmış, 1,5 senedir nikahlı olduğunu bile bile o adamla zaman geçiren bir kızcağız var.. Ve kızcağız adam kendisini bırakıp eşine döner diye çok korkuyor...

demişsin ...

uzaktan konunu en neti bu görünüyor ama daha önce söylediğim gibi...bu evliliği ben sonradan öğrendim ve sadece kağıt üzerinde olduğunu biliyorum eminim vs....evlenmek istemeyen,sözde eşini!! sevmeyen ve her ayrıldığımda kapımda biten sözler veren bir adam...ve evet ona inanmış..mutsuz olan bi durumu düzelteceğine inanmiş olan ben..katil değilim yani

Katil olmak daha mı fena?
Şu an kaç kişinin hayatını direk ya da indirek olarak etkilediğinin farkında değilsin sanırım..

Katil olmak daha mı fena?
Şu an kaç kişinin hayatını direk ya da indirek olarak etkilediğinin farkında değilsin sanırım..

ben artık bu işin içinde değilim..kim ne yapıyorsa yapar..şuan ben niye etkiliyorum.anlatamıyorum size galiba ben...bitirdim ben bu ilişkiyi..bitti..evli bi adamla beraber değilim ben..

O evliliğin sadece kağıt üzerinde olup olmadığını bilemezsin, doktora bile gitmişler...

Vicdanı rahat etmeyen onun kadar, sen de olmalıydın,752859685 kere ona söylediğini bir kere de kendine söylemeliydin... Adamla daha tanışma döneminde evli olduğunu öğrenmişsin.. mazereti olmayan kısım burası işte..

Adamdan ayrıldıysan tebrik ediyorum, inşallah birdaha böyle yanlış ilişkilere girişmezsin..

sen de yedin mi böcük? kız gider diye ödüm patlıyor diyor, tepki almamak için de şimdi görüşmüyorum diyor.. :51:

Neden hep böyle konularda tepki toplayanlar kınadığı şeyi yaşamadan ölmez diyor.
Neden hep duygusallıkla karşındakini caydırmaya çalışıyor.
Baban anneni aldatsa annende evli çocukları küçük diye boşanmasa anlarız kadının eli mahkum.
Ama öğretmen olup doğuda görev yaan ve hamile falan olmayan biri neden eşinden boşanmak istemesin.
Sonuçta mesleği var açta açıkta kalmaz.
Bu adam gitse karşısına başka biride çıkar.
Ama kız ayrılmıyor.
Öğretmen olupta eşinden sevmiyor diye ayrılmamakta akılda soru işareti uyandırır.

Sevgiliniz 32 yaşında sanırım.
Kızda en az 25tir ve adam sevmediği halde evlenmek istiyor.
15 yaşında olup sevgilisi olan kızlar bile çocuk sevmiyor diye ayrılabiliyor..

Bu adam o kızla ayrılsa sanmam ya hadi ayrıldı diyelim.
Sana geldi
-Biz ayrıldık seninle evlenicem dese
tepkin ne olur.
Güvenebilir misin.
Çünkü nikahlı karısı varken seninle ilişkiye başlamış ve senin bundan haberin yokmuş sonra öğrendin.
Sende başta sorun yok hatta masumsun ama ya sonra ?
O adamda baştan beri hatalı.
Senide bu hataya o çekmiş sende sevdiğin için uçuruma yuvarlanmışsın.

Bence kendine gel.
Burda evli adalar bile eşlerine aşkım bebeğim bitanem diyip dışarı çıkınca 2. kadınla görüşenler varmış okuyoruz.
Başlıkta şu oluyor
''Eşim beni çok severdi ama başka kadın var ''
''Eşim hep sevgi doluydu ama mesajını yakaladım daha dün akşam beni çok sevdiğini işte beni beni özlediğini söylerdi''
Diye burda dert yanan evliler varken bi sevgilinin doğruluğundan şüphe ederim.
Benimde 2 yılı aşkın süredir bi ilişkim var burdaki konuları okuya okuya bazen onunla beraber olduğum için şükrederken bazende acaba? diyorum.

İçin acır çok çok acır ama dayanmak zorundasın..

Başka bi şansın yok.
Çünkü yuvayı yıkmada etkin olabilir ve seninde yuvan olmaz ALLAH korusun.
Ama bu adamdan ayrılıp başka biri gidiğinde hayatına iyice araştır.
Belki kısmetin bu adam değil.
Belki bu yaşadığın sana evliliğinde bi ders çıkartmanı sağlıcak.

Dikkatli olun..

Aşk acısının tedavisi ne yazık ki tıpta yok.
Uzun vadede tedavisi var ama mutlaka ki var.
Ölüm bile unutuluyorken aşkta unutulur.

Çok sevdiği aşkı ölüpte bir daha onu hiç bi şekilde göremicek olanlar napsın.
O sevdiği toprağın altındayken diğerinin üstünde olması ne kadar acıır değil mi ?
Ne kadar büyük bi acıdır.
Bida kimseye ona sarıldığı gibide sarılamaz.
Bida kimseyide onun gibi sevemez.

Sen o adamdan ayrıldığında aklındaki tarih sadece başlama tarihinizken sevdiği ölenin aklında başlama tarihleri o çocuğun doğum günü tarihi ve ölüm tarihi aklında olur.

Senin ayrıldıktan 5 yıl sonra sadece başladığınız tarihte o adam aklınıza gelirken ölenin 5 yılda 3 kere aklına gelicek..
Onun için dualar edicek.
Onun için ağlıcak.
Bida görememekte zor.

Ölünün ardından yas tutmak daha kötü.
Yaşamadım ama yaşamış gibi hissedebiliyorum.

Tabiikide insan sevdiğini başkasıyla görmek yerine ölüsünü görmek isteyebilir.
Ama belki o gidince yenisi daha iyi bi şekilde gelicek.
Ama ölümden o gidince iyisi gelse bile onu arıcak...

Dayanılmıcak bi acı yoktur bu dünyada herkese dayanabiliceği kadar bi acı verilir.
kimisininki çoktur ama dayanıcağı kadardır.

Mutlulukta yerini hüzüne bırakır.
Mutsuzlukta yerini mutluluğa bırakır

Back