• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum..

adam nişanlıyken seninle flort etmiş.. yalan söylemiş. hadi yalanı geçtim nişanlısnı aldatmış :26: böyle bir adama nasıl güveniyosun merak ettim. sana yapmayacağı ne olur?
insanların bir duruşu bir kalitesi olması lazım.. sevgiliniz karaktersiz.. bir bak bahanenin arkasına saklanıp sizide oyalıyor..
nasıl bukadar kör olabiliryorsunuz :26:
sizde ayrılmak falan istemiyorsunuz.. ayrılmak isteseniz çoktan yapardanız.. umarım başınıza gelmez yaşadıklarınız..

Ben bile bile kimsenin günahına girmediğim,öğrendiğim de bende sevmiştim.gitmeye de çalıştım..iş yerime geldi kapıma geldi..bende seviyorum ne yapayım ki..öyle bir söylüyorsun ki sırf o kızı üzmek için yapmışım gibi.bu haksızlık

Öyle bir yazıyorsun ki gerçekten mağdur olduğuna inanacağım.
Annenin başına gelse aynı şey baban ayrılmak istese. Diyebilir misin “kadın sevmiş, çok sevmiş, babam ısrar etmiş”
Gelebilir, ısrar edebilir. Aklın yolu bir değil mi? Olması gereken belli değil mi? Aşk acısı en kötüsü ne kadar sürecek bir şeymiş? Ama bence bunun vicdan azabı bir ömür boyu gider.
Ha tek sen suçlusun demiyorum, karşındaki insan da suçlu tabi.

sizi oyalıyor olmasın bu adam?
ne demek boşanmak için ailesinin rızasını almak istiyor. çok saçma geldi.. genelde toplumumuzda kadınlar boşanmaktan korkar, aile sahip çıkmaz diye.. ama karşınızdaki erkek sonuç itibari ile neyin rızasını alacak. ailesine söz geçiremeyen erkekten size de hayır gelmez.

adam nişanlıyken seninle flort etmiş.. yalan söylemiş. hadi yalanı geçtim nişanlısnı aldatmış :26: böyle bir adama nasıl güveniyosun merak ettim. sana yapmayacağı ne olur?
insanların bir duruşu bir kalitesi olması lazım.. sevgiliniz karaktersiz.. bir bak bahanenin arkasına saklanıp sizide oyalıyor..
nasıl bukadar kör olabiliryorsunuz :26:
sizde ayrılmak falan istemiyorsunuz.. ayrılmak isteseniz çoktan yapardanız.. umarım başınıza gelmez yaşadıklarınız..

ayrıldım ben..ne görüşüyorum ne telefonlarını açıyorum.

yok olmamış ve bunu ailesi biliyor kızın.hatta bana dava açınca bunun işine yarayacağını söylemişti.

Alla alla bu çok tuhaf değil mi? Peki bu evliliğin amacı neymiş?
Kağıt üzerinde olan bir şey yani geçerli neden neymiş nikah için?
Mantıklı bir açıklama yaptı mı sana?

olsa bile kıza onunla bişeyler yaşadım demezki.. :ssz:

Zaten demiş baksana “olmadı öyle bir şey” diye.
Anlamıyorum ki. Nikah yapıldı. Resmen karısı.. hadi tak sepeti koluna herkes kendi yoluna mı oldu??
Olduysa nedennnn?

Kızlar merhaba,
2 yıldır tek başıma olduğum derdimi içimde tutamaz hale geldi..kiminiz kızacak kiminiz ayıplayacak kiminiz acıyacaksınız belki halime..2 yıl önce biriyle tanıştım,belki de hayatımda ilk defa aşık oldum..3 ay sonra öğrendim ki tam da tanıştığımız sıralarda nişanlısı varmış ve kız doğuda zorunlu görevde öğretmen olduğundan oda nikahı kıymışlar..bunu öğrendiğimde şok oldum..ayrıldım,ağladım,kahroldum..bırakmadı peşimi..bende sevdim napayım..zaten ayrı evlerde yaşıyorlardı..kızı sevmiyordu..ailesi zorlamıştı..inandım..allah için 2 yıl boyunca kızla doğru dürüst görüşmedi..ne zaman görüştülerse de boşanmak istediğini anlattı..hem kıza hem kızın ailesine hem kendi ailesine.2 yıl boyunca anlattı,açıkladı..ama kız ve ailesi boşanmak istemedi.aksine düğün yapalım ev kuralım derdindelerdi..psikologlara götürdü kızı da ailesini de..istemiyorum dedi..sevmiyorum dedi..hem ben hem o çok üzüldük 2 sene boyunca,kavga ettik hep.Ben hep dedim ki bırak beni,git..zorunluluklarını yap..Bırakmadı..Beni sevdiğini benimle evlenmek istediğini söyledi..Şu son bir aydır herkes çok üstüne gidiyor..baskı yapıyorlar.ailesini karşısına alamıyor..sanırım biraz güçsüz..En sonunda ben hastalandım..hastanede yattım bikaç gün..aradı..gelme,arama beni dedim..bu iş bitmeden karşıma gelme..yada evlen o kızla çık hayatımdan..çok acı çekiyorum.ç
nkü çok seviyorum..oda çok seviyor biliyorum..ben napıcam? 15 kilo verdim üzüntüden,aklımı kaçırmak üzereyim ve çok korkuyorum..beni bırakıp başka bi hayat kurar diye ödüm patlıyor..birileri bana yardım

etsin nolur..[/

Hayat bizi bazen çok yorar hırpalar ama Allah kuluna kaldıramayacağı güç vermez arkadaşm aynı olayı yşadı onada söyledim bırakmaz güçlü ol aynısını sanada yapabilir unutma ve seviyorsan vazgeç başkasının mutsuzluğu üstüne yuva olmaz kalk ayağa toparlan hayatta ne acılar var en kötü günün bu olsun o kıza ne gibi sözler verdi asla bilemezsin kalk bakim ayağa çabuk güçlen kızıcam yoksa insan beşer şaşar unutma sınv bu herşey geçecekkk kana kana iç bu hayatı bir daha dünyaya gelmiyceksin bu dünyada biskolata erkekleri var kızımmm ona deki yak sepeti koluna arama sorma boşuna kimse kimseyle zorla evlenmez

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öyle bir yazıyorsun ki gerçekten mağdur olduğuna inanacağım.
Annenin başına gelse aynı şey baban ayrılmak istese. Diyebilir misin “kadın sevmiş, çok sevmiş, babam ısrar etmiş”
Gelebilir, ısrar edebilir. Aklın yolu bir değil mi? Olması gereken belli değil mi? Aşk acısı en kötüsü ne kadar sürecek bir şeymiş? Ama bence bunun vicdan azabı bir ömür boyu gider.
Ha tek sen suçlusun demiyorum, karşındaki insan da suçlu tabi.

Sana göre burda mağdur olan..2 yıldır boşanmak isteyen bir adamı bırakmayan bir kız..diyelim bana yalan söyledi tamam,2 yıldır ne düğün ne ev hiçbişi yok..kız bekliyor öyle..boşanmıcam diyor..tamam ben kız suçlu demiyorum..ona yapılan da haksızlık,hata tabi ama onu istemeyen bi adamı 2 yıldır uğraştıran bi kız mağdur olamaz..

[

Hayat bizi bazen çok yorar hırpalar ama Allah kuluna kaldıramayacağı güç vermez arkadaşm aynı olayı yşadı onada söyledim bırakmaz güçlü ol aynısını sanada yapabilir unutma ve seviyorsan vazgeç başkasının mutsuzluğu üstüne yuva olmaz kalk ayağa toparlan hayatta ne acılar var en kötü günün bu olsun o kıza ne gibi sözler verdi asla bilemezsin kalk bakim ayağa çabuk güçlen kızıcam yoksa insan beşer şaşar unutma sınv bu herşey geçecekkk kana kana iç bu hayatı bir daha dünyaya gelmiyceksin bu dünyada biskolata erkekleri var kızımmm ona deki yak sepeti koluna arama sorma boşuna kimse kimseyle zorla evlenmez

ayrıldım zaten,ama hem çok kızıyorum kendime hemde çok üzülüyorum..yani bile bile insan böle birşeyin içine girerde bide 2 yıl kalır mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

ayrıldım ben..ne görüşüyorum ne telefonlarını açıyorum.

telefon açmamakla olmaz diye düşünüyorum.. yani önemli olan istemek. sen istemiyorsunki güzelim..

.gelme,arama beni dedim..bu iş bitmeden karşıma gelme..yada evlen o kızla çık hayatımdan..çok acı çekiyorum.ç
nkü çok seviyorum..oda çok seviyor biliyorum..ben napıcam? 15 kilo verdim üzüntüden,aklımı kaçırmak üzereyim ve çok korkuyorum..beni bırakıp başka bi hayat kurar diye ödüm patlıyor..birileri bana yardım etsin nolur..

bu sözler sana ait.. "ayrılmadan seninle görüşmem bak" gibi bir tehdit olmuş sizinki.. demek istediğim size yalan söyleyen nişanlısını aldatan bir erkeği hayatınızda olmasına izin vermeyin. kendinizi buna laik görmeyin..
ayrıca, hayatını kursun.. sizden uzak dursun.. sizde böyle yalancı birinden kurtulduğunuz için sadaka verin..

güzel kardeşim bak çocuk seni kandırmış..duygularınla oynamış.. yalan söylemiş.. iki güzel kelimeye tav olmayın.. şuan ailen seni zorla biriyle evlendirse kabul edermisin. varsayalım seni nişanlandılar. böyle bir şeye boyun eğermisin ?

valla bu devirde kimse bir erkeği zorla evlendiremez...:ssz::ssz:

hele yaşıda küçük değil...:ssz:

yazık etmişsiniz yıllarınıza...:19:

hiçbir erkek için değmez inanın...:47:

olanların hepsinin üstüne bir sünger çekin....

yani bir başlangıç yapın ama artık bu adamla tüm bağınızı koparın lütfen....

kendinize değer verin ve böyle elalemin oyuncağı olmayın...

bol şans...:38:

Alla alla bu çok tuhaf değil mi? Peki bu evliliğin amacı neymiş?
Kağıt üzerinde olan bir şey yani geçerli neden neymiş nikah için?
Mantıklı bir açıklama yaptı mı sana?

kız, arkadşlarıyla kalıyor bi evde..bu da ailesiyle kalıyor..kız doğudan buraya gelsin orda kalmasın konteynr da diye kıymışlar..zaten dr a gitmişler daha önce.cinsel olarak birbirimize yaklaşamuyorz diye benden falan çok önce

evet biliyorum hataydı kabul,yanlıştı ve bitti..bu benim acımı bitirmedi ama.

Yoo bitmemiş ki
Ne sen nişanlı diye ayrılmışsın
Ne de o nişanlısından ya da eşinden diyeyim artık, ayrılmış
Hala bir yanlışın peşindesiniz

telefon açmamakla olmaz diye düşünüyorum.. yani önemli olan istemek. sen istemiyorsunki güzelim..

bu sözler sana ait.. "ayrılmadan seninle görüşmem bak" gibi bir tehdit olmuş sizinki.. demek istediğim size yalan söyleyen nişanlısını aldatan bir erkeği hayatınızda olmasına izin vermeyin. kendinizi buna laik görmeyin..
ayrıca, hayatını kursun.. sizden uzak dursun.. sizde böyle yalancı birinden kurtulduğunuz için sadaka verin..

güzel kardeşim bak çocuk seni kandırmış..duygularınla oynamış.. yalan söylemiş.. iki güzel kelimeye tav olmayın.. şuan ailen seni zorla biriyle evlendirse kabul edermisin. varsayalım seni nişanlandılar. böyle bir şeye boyun eğermisin ?

Asla yapmam zorla birşey..bi yerlerde birşeylerin eksiklğini hep hissettim de işte :(

:47: :47: :47: :47: yahu Allah aşkına 2 yıl olmuş diyorsun da neden bu 2 yıl boyunca konuşmasına eşlik eden boşanma davasını açmadı peki? :20: :20: Şahsen evli olan tarafından bakarsak, benden ayrılmayı istese davasını da açardı diye düşünürdüm. İyiymiş valla hem dava açma hem de geriden ben ayrılcam de ohh ne güzel :19:

Yoo bitmemiş ki
Ne sen nişanlı diye ayrılmışsın
Ne de o nişanlısından ya da eşinden diyeyim artık, ayrılmış
Hala bir yanlışın peşindesiniz

Biz ayrıldık.görüşmüyoruz ki..o ne yapıyor kendi hayatında ayrıldı mı evlenicek mi bilmiyorum

Back