• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi

oğlu varsa biz varız onun için yoksa hiçiz
Kesinlikle o nedenle çokta takılıp üzülmeye gelmiyor ben kendi hayatımda ağzımın payını aldıktan sonra bir çizgi çizdim biliyorum ki bir adım ötesi cehennem o nedenle yok babaanne sevgisi yok dede sevgisi ile kendinizi üzmeyin seven adam gelir arar . Bide çocuğunuzun adını neden dedesinin adını koydunuz. Siz vazgeçmediğiniz için kendilerini vazgeçilmez sanıyorlar. Eşiniz bile babasına küsmüş adamların umurunda değil ramazan günü gitmek ne

o mahlukların kıldığı namaz oruç batsın bitane kaynanada bende var öyle boşansak rahatça oğlumun evine geleceğim diye göbek atacak ama çoluk çocuk arada kalmış yuva dağılmış umrunda değil görüşme bence sen yapacağını yapmışın eşinde bişey diyemez taki kendileri torunumuz özledik deyip kapına gelene kadar

Özlemez onlar özlemesinler de zaten gitmicem Allah ıslah etsin böylelerini

çok acımasız bi yorum nerden biliyosunuz korkusundan sustuğunu iyi niyetli bi bayan olamazmı

Boş verin olumsuz bir arkadas ben anladım

Bazen 1 hareket çok şey belli eder canım...Ben eskiden insanların acayip tavırlarına takılmaz, anlık zannederdim, anlayış gösterirdim sonra okuya dinleye araştıra yaşaya 1 hareketin 1 sözün bile o kişinin yapısıyla ilgili herşeyi anlatabileceğini farkettim...

Siz de deliye uymayın, kale almayın..İnsan deliye uydugunda diğer insanlar da onu deli zanneder...Siz he deyin geçin...Neden kp aradıgında kafaya takıyorsunuz gülün geçin hayat kalitenizi deliler psikopatlar için bozmayın
Çok teşekkür ederim

Doğru söze ne hacet haklısınız. Babam ameliyat olunca da yüzde yüz aramaz bunlar bende onu bahane bilip gitmicem. Zaten eşim de Bi şey diyemez haklıyım hele boşanın lafından sonra. O kadar egoist bir kadın ki sırf kendi brnımle anlaşamadı diye boşanın diyebiliyor.
siz daha sıkıntınızın adını koyamamışsınız sıkıntı siz değilsiniz sizin yerinizde başka biri olsa da kv kişisi bu şeyleri yapacaktı. sadece siz çok taviz vermişsiniz kadın hala oğlunun bir eşi ve bir çocuğu olduğunu kavrayamamış. Kıskanç .Tahminime göre KP iniz le de mutlu bir evliliği yok

kaynanamla çok sorun yaşadık bi keresinde kardeşlerimin ailemin evime gelmesinden rahatsızlık duyduğunu duydum çünkü bağırıyorduu tüm apartman duydu altı üstlü oturuyoruz. Sustum sustum lafları çığırından çııkınca dayanamadım çıktım yukarı eşim orda in dedim aşağı geçtim karşsına insan gibi konuşmak için bu ev benim dedim içinde ben yaşıyorum ailem de gelir kardeşim arkadaşım da kimse laf edemez dedim ben de gelcem o zaman dedi :) sana gelme diyen oldu mu dedim oğlunun evi ne zaman istiyosan gel ama glcek yüzü bulamıyosun yaptıklarından ondan gelmiyosun yapma bişeyler de gel dedim. Eve elmeyi geçtim evde olmayız arar kocamı nerdesin der hep sustum huzur kaçmasın çünkü eşim mükemmel bi adam dedim ki koskoca adamı arıyosun her gün nerdesin nerdesin sana hesap mı vericez dedim ben aileme bekarken hesap vermemiş insanım dedim belli biliyoruz dedi iyice tepem attı sen ne istiyosun oğlunu bırakıp gitmemi mi dedim evet dedi boşanalım istiyosun yani dedim evet dedi sen dedim bekle aşağı ineyim oğluna bunu söylicem bidaha da ara kocamı nerdesin diyebiliyomusun bakalım dedim derim dedi ben de dedim ki ben oğluna gerekli konuşmayı yaptım ara nerdesin de bakalım ne dicek sana dedim :)
oğluna da ben oğlan çocuğu almadım adam aldım koca aldım kendime dedim oğlan çocğu gibi annene nerde olduğunun hesabıını vermeye devam edersen ben yokum dedim çünkü bu anne muhabbetinden canım yanmştı zaten
o gün bugündür nerdesin diyemedi hiç haa hala yapıyo yapıcağını ama yüzünü ne zman gördüm bilmiyorum
demem o ki eşinle aran iyiyse hiçç sallama anasını çok seven evlenmesin kardeşim aile taibki öenmli ama senin artık sormlu oldgun bi ev var aile ikinci sırada
hiç tınlama daha çok iyi ol kocanla gez toz çatlasın kaynana :) bu anlattığım yaptıklarının yanında sinek kalır
kv nizin kızı var mı o na da böyle boşan deseler boşansın mı der.

kv ne güzel doldurmuşsun kocanı deyin, senin iki lafınla küstürdün şimdi barıştırmak ta senin işin diyeceksin aslında ona... babanızı aramadı diye küsülmez...küslük sizden kaynaklı olmasın .bayramda son olarak gidin baktınız hatalı oldukları halde aynı tavır içindeyse kayınpederiniz birdaha da gitmeyin....biz geldik defalarca büyüğümüzsünüz ama siz büyüklük göstermiyorsunuz deyin ve gitmeyin artık

Allah herkesin gönlüne göre versin de geç.. gerekmedikce de görüşme.incelik olsun, ayıp olmasın vs diye düşünerek birşeyler yapma. Gördüğün üzere pek hak eden biri de değilmiş. Kendi çekirdek ailenle huzurunu bozma

Ben bu konuda ne kv ne de kp e takıldım. Tek takıldıgım nokta anneniz !
Siz de bir anne olmuşsunuz,cocugunuzun cinsiyeti ne bilmiyorum ama ,özellikle söylüyorum,eger kızsa umarım siz de ileride kızınıza "Aman kizim aileler bozmuş yuvayi televizyonda izledim" gibi korkuya dayali bir cumle kurup,kızınızı yanlış yonlendirmezsiniz.
Böyle böyle toplumda,kaynana korkusu,kv ve kp ile iyi gecinmezsem evliligim bozulur kaygısı oluşuyor ve pasif,silik kadınlar yetişiyor.
Yapmayın lütfen ! Anneniz korkunç hatalı. O cumlesi de kışkırtıcı ve şüphe uyandırıcı ayrica sizi korkutmaya dayalı gözüken bir cümle ama boyle seyi bir anne kızına söylememeli !

Bu konuda 2.hatalı da eşiniz !
Bakin ben hic kv ve kp konusuna yorum yapmıyorum
Siz esinize gidip annem bana böyle boyle soyledi diyorsunuz o da gelmis diyor ki
"Ben annemi dinlesem coktan bosanirdik bana annem boyle boyle soyledi"
Hic profosyonel ve olgun degil esiniz !
Ne oldu simdi? Kv ve gelin probleminin temelini atmış oldu ortalığı kim karıştırdı eşiniz!

Ha 2.bir mesele,hic bir insanin yuvasını kaynana kayinbaba bilmemne yıkmaz .Yıkamaz.
Yuvayi yıkan,aklini kullanmayi bilmeyen,basiretsiz,olgunlasamamis,ana baba sozuyle hareket eden,karaktersiz ,kadın ve erkeklerdir.
Ama nedense kaynana yuvayi yıkmış olur 🤣🤣
Eger oyle bisey olsaydi babamla annem 40 sene evli kalmazdı.

Selam arkadaşlar daha öncede kv ve kp ile ilgili bir kaç paylaşımda bulunmuştum. Yine içimi dökmek istiyorum sizlere. Bir önceki konumda küslüğümüzü anlatmıştım.kısaca bahsetmem gerekirse bebeğim doğduğunda isme özel çikolata yaptırmıştım. Komşularım 3 kere gelince bende kv dedim ki anne Bi daha gelirlerse lokum ikram edelim. Çikolataları hiç almamış olanlara ikram ederiz diye. Oda ne fenalığımı ne pintiliğimi bıraktı evine gitti ve kp beni arayıp Bi güzel saydırdı. Bu arada ben 3 gün önce doğum yapmıştım. Bilmiyorum etkisi var mı ama sütüm çok azaldı stres oldum çok ağladım neyse zor süreçlerdi. 3 günlük iken yavrum bizi kv bırakıp gitti ve 2 aylık olana kadar ne benı ne eşimi aramadılar. Bu arada ilk torun güya ölüyorlardı ya neyse. Bi gün ailemin de baskısı ile ve kendı ıyı nıyetım İle hadi küslük kötü bir şey barışılsın diye aldım bebeğimi gittim. Başkası olsa boşver böyle rahatım der gitmezdi. Ama hadi dedim cocugun babane dede sevgisinden eksik büyümesin. Sanki ortada çok büyük bir şey var gibi neyse. Ogün kp görmedim. Kv çocuga çıldırdı ağlamalar filan. Sonra 2 kere o bize geldi bebeği görmeye. 1 kere bizi çağırdı eşim götürdü. Gecen hafta eşimi aramış küslük olmaz babanla da barısın hadi gelin iftara diye. Eşim bana sordu bende peki dedim. Ama kp beyefendi biz gelmeden çıkıp gitmiş evden. Hadi diyelim ben suçluyum eşim suclu cocugun ne sucu var hiç görmedi torununu 3 aydır. Hemde kendi adını koyduk. Bu arada bende düşünüyorum haftaya babam ameliyat olacak. Eğer arayıp sormazlarsa bende artık gitmeyim diyorum önden de gelen bayram. Eşimde zaten babasına kızdı bayramda gitmem dedi. Ben yine iyi niyet düşündüm gideriz diye. Annem dün bana dedi ki Müge anlıda Bi bayan çıkmış eşi ile birbirini çok severken ailesi bozmuş aralarını boşatmış aman dikkat et kızım dedi. Bende eşime söyledim. Oda dedi ki ben annemin sözünü dinleseydim coktan ayrılırdık. Çocuk olduktan sonra bırak onları gel kabulumsun demiş eşime. Ya ben anlamıyorum gül gibi gecınıyoruz bş sıkıntımız yok çok şükür. Sırf sen benı sevmiyorsun senin istediğin gibi gelin değilim diye nasıl boşan diyebiliyorsun. Tabiki bi kısas değil ama bunu diyen insan 5 vakit namazında orucunda. Ki bana zamanında düşmanım bile olsa boşanmasını istemem çok kötü olan çocuklara oluyor diyen kadın. Başkaları der aman cocukların anlaşsın biz anlaşmasak ta olur. Ama bunlar cok farklı insanlar. Dünden beri duydum ya bu dediğini sinirden ölücem. Dua ediyorum Allahım sen islah et kötü fesat kalbini temizle şunların diye. İnsan ister istemez kafaya takıyor ailemizde morelimiz bozuluyor

eşinizde iş yokmuş annenizin bu lafını size getiriyosa kusura bakmayın da....
ayrıca çikolata meselesinde kv haklı, sebebi ne olursa olsun bir büyüğe çikolatayı vermeyelim lokum verelim demek akıl verir gibi,bana küçük hesapçılık geliyor.

Bu konuda 2.hatalı da eşiniz !
Bakin ben hic kv ve kp konusuna yorum yapmıyorum
Siz esinize gidip annem bana böyle boyle soyledi diyorsunuz o da gelmis diyor ki
"Ben annemi dinlesem coktan bosanirdik bana annem boyle boyle soyledi"
Hic profosyonel ve olgun degil esiniz !
Ne oldu simdi? Kv ve gelin probleminin temelini atmış oldu ortalığı kim karıştırdı eşiniz!

Ha 2.bir mesele,hic bir insanin yuvasını kaynana kayinbaba bilmemne yıkmaz .Yıkamaz.
Yuvayi yıkan,aklini kullanmayi bilmeyen,basiretsiz,olgunlasamamis,ana baba sozuyle hareket eden,karaktersiz ,kadın ve erkeklerdir.
Ama nedense kaynana yuvayi yıkmış olur 🤣🤣
Eger oyle bisey olsaydi babamla annem 40 sene evli kalmazdı.

bu ne demek anlamadım profesyonel kocalık diye bişey mi var :KK45:

Ben bu konuda ne kv ne de kp e takıldım. Tek takıldıgım nokta anneniz !
Siz de bir anne olmuşsunuz,cocugunuzun cinsiyeti ne bilmiyorum ama ,özellikle söylüyorum,eger kızsa umarım siz de ileride kızınıza "Aman kizim aileler bozmuş yuvayi televizyonda izledim" gibi korkuya dayali bir cumle kurup,kızınızı yanlış yonlendirmezsiniz.
Böyle böyle toplumda,kaynana korkusu,kv ve kp ile iyi gecinmezsem evliligim bozulur kaygısı oluşuyor ve pasif,silik kadınlar yetişiyor.
Yapmayın lütfen ! Anneniz korkunç hatalı. O cumlesi de kışkırtıcı ve şüphe uyandırıcı ayrica sizi korkutmaya dayalı gözüken bir cümle ama boyle seyi bir anne kızına söylememeli !
eşinizde iş yokmuş annenizin bu lafını size getiriyosa kusura bakmayın da....
ayrıca çikolata meselesinde kv haklı, sebebi ne olursa olsun bir büyüğe çikolatayı vermeyelim lokum verelim demek akıl verir gibi,bana küçük hesapçılık geliyor.
Bence yalnıs düşünüyorsunuz sizin görüşünüz yine de saygı duyuyorum

Son bomba çocugum gazlı Bi bebek o yüzden çok ağlıyor. Kayınpeder demişki cocukları da kendine benzemiş hiçbirini görmek istemiyorum kp şahsiyeti demiş ekmeğime yağ sürdü. Bizim Bi aile dostumuza demiş bunu pes

Back