• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum..

Aşktan kimse ölmez öyle bir şey yok aptallık yapıp intihar falan edilmezse :ssz:nişanlı olduğunu duyduğunuz an yapmanız gereken bırakmaktı bu işin peşini sana yalan söyleyen pembe beyazda değil bildiğim kocaman hayatını etkileyecek yalan söyleyen adamdan her şey beklenir isteyende her şekilde ayrılır aile şu bu cart curt bahane çok isteyene :51:

Bir de neden zorla evlendirdiler?
Kızın babası milyoner ve erkeğin babası zor durumda. Tek şartı aşık olan kızıyla evlenmesi…
Bu mu yani?:23:
Yoksa istemeyen bir erkek neden zorla evlendirilir?

çıktı bile..bu çektiğim acı bitmicek diye herşey yalan diye hep ağlıcam diye ödüm kopuyor

Yani çıktı derken.. hayatından gitti mi??
Ailesini mi ezemedi bu sefer?
İki yıl boşuna mı kürek sallamış?

Bosanip gelsin, soyle.

Evlendi mi, ayrildi mi, ne halt yedi diye dusune dusune kendini yiyip hastane yataklarina dusmussun. Bence bu isi sen dusunme, herif dusunsun, evli olan o.

Bosaninca gel, ben artik daha fazla strese giremem de.

kızın benden haberi yok ama boşanmak istediğini biliyor.Kız da boşanmak istemiyor düğün yapılırsa aynı eve girersek düzelirz seversin diyor..

çok ayrılmak isteyen insan söylerdı ben başkasını seviyorum onunla beraberim diye,, o kız da baskasını seven bırını kabul etmezdı bence ayrılırdı bu kadar bu iş .... kimse baskasıyla beraber olan bırıyle devam etmek istemez daha düğün olmamısken..
.

Allah askina erkeklerin zorla evlendirildim yalanina inanan kaldi mi?
Hem sevmiyorsa neden nikah kiymis?
Bana kalırsa sizden once de bir çok kisiyle gorusmustur. Fakat siz baskin gelmişsiniz. Ve sizden sonra belki bir ihtimal bosanabilirim cabasina girmiş.

Bir de neden zorla evlendirdiler?
Kızın babası milyoner ve erkeğin babası zor durumda. Tek şartı aşık olan kızıyla evlenmesi…
Bu mu yani?:23:
Yoksa istemeyen bir erkek neden zorla evlendirilir?

ben bunların hepsini 2 yıl boyunca çok düşündüm..hepsini söyledim yüzüne kavga ettim,ayrıldım gittim..ama parçaları öyle güzel birleştirdi ki hani şimdi siz diyosunuzdur salak bu kız inanmış diye.ama inanın değil..deliller sundu,ayrıca hep bnm yanımdaydı ne biliyim inanmamı sağlayacak çok şey vardı

Bosanip gelsin, soyle.

Evlendi mi, ayrildi mi, ne halt yedi diye dusune dusune kendini yiyip hastane yataklarina dusmussun. Bence bu isi sen dusunme, herif dusunsun, evli olan o.

Boşanıp geldi diyelim… gerçekten de boşandı diyelim az bir ihtimal olsa da..
Bunun manevi acısı yok mu yani??
Yani bunlar gerçekten normal mi?
Bence etme bulma dünyası..

ailen ne oluyor kızım,demiyor mu:26:

Bosanip gelsin, soyle.

Evet en son öyle dedim..ben karşımda evli bir adam görmek istemiyorum..yolun açık olsun dedim..dedim ama kalbim ağrıyor.

kıza sevmiyorum dediği halde kız ayrılmak istemiyorsa senin varlığından onu haberdar etmeliydi. Birini seviyorum seninle evlenmek istemiyorum dese hiç bi kadın evlenince beni seversin ille de düğün olsun diye tutturmaz.

Nişanlısını seviyordur senle tanışınca sana olan duyguları daha ağır basmıştır ki zaten nişanlısını göremediği için seninle vakit geçirmesi sana yakınlık duymasını iyice kolaylaştırmıştır.

Nişanlısını hiç senin yanında arayıp konuştu mu, sen kulaklarınla duydun mu sevgilinin ayrılmak istiyorum dediğini?

Bana kalırsa bu adam ne evdeki bulgurdan ne de dimyattaki pirinçten olmak istiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bunların hepsini 2 yıl boyunca çok düşündüm..hepsini söyledim yüzüne kavga ettim,ayrıldım gittim..ama parçaları öyle güzel birleştirdi ki hani şimdi siz diyosunuzdur salak bu kız inanmış diye.ama inanın değil..deliller sundu,ayrıca hep bnm yanımdaydı ne biliyim inanmamı sağlayacak çok şey vardı

Yoo ben inanmış demiyorum.. salak da demiyorum. Çünkü salak değilsin.
Yani saf desem o da değil. Yoksa göz göre göre başka hayatların günahına girmezdin. Aynı şeyi sen yaşamış olsan karşındaki kıza “saf,salak” yakıştırmalarını yapacak kadar basite indirger miydin olayı?

Yoo ben inanmış demiyorum.. salak da demiyorum. Çünkü salak değilsin.
Yani saf desem o da değil. Yoksa göz göre göre başka hayatların günahına girmezdin. Aynı şeyi sen yaşamış olsan karşındaki kıza “saf,salak” yakıştırmalarını yapacak kadar basite indirger miydin olayı?

Ben bile bile kimsenin günahına girmediğim,öğrendiğim de bende sevmiştim.gitmeye de çalıştım..iş yerime geldi kapıma geldi..bende seviyorum ne yapayım ki..öyle bir söylüyorsun ki sırf o kızı üzmek için yapmışım gibi.bu haksızlık

Ben bir de şunu merak ediyorum. Bunlar nikahlı en nihayetinde karı koca… aralarında cinsellik olmuş mu?

Kızlar merhaba,
2 yıldır tek başıma olduğum derdimi içimde tutamaz hale geldi..kiminiz kızacak kiminiz ayıplayacak kiminiz acıyacaksınız belki halime..2 yıl önce biriyle tanıştım,belki de hayatımda ilk defa aşık oldum..3 ay sonra öğrendim ki tam da tanıştığımız sıralarda nişanlısı varmış ve kız doğuda zorunlu görevde öğretmen olduğundan oda nikahı kıymışlar..bunu öğrendiğimde şok oldum..ayrıldım,ağladım,kahroldum..bırakmadı peşimi..bende sevdim napayım..zaten ayrı evlerde yaşıyorlardı..kızı sevmiyordu..ailesi zorlamıştı..inandım..allah için 2 yıl boyunca kızla doğru dürüst görüşmedi..ne zaman görüştülerse de boşanmak istediğini anlattı..hem kıza hem kızın ailesine hem kendi ailesine.2 yıl boyunca anlattı,açıkladı..ama kız ve ailesi boşanmak istemedi.aksine düğün yapalım ev kuralım derdindelerdi..psikologlara götürdü kızı da ailesini de..istemiyorum dedi..sevmiyorum dedi..hem ben hem o çok üzüldük 2 sene boyunca,kavga ettik hep.Ben hep dedim ki bırak beni,git..zorunluluklarını yap..Bırakmadı..Beni sevdiğini benimle evlenmek istediğini söyledi..Şu son bir aydır herkes çok üstüne gidiyor..baskı yapıyorlar.ailesini karşısına alamıyor..sanırım biraz güçsüz..En sonunda ben hastalandım..hastanede yattım bikaç gün..aradı..gelme,arama beni dedim..bu iş bitmeden karşıma gelme..yada evlen o kızla çık hayatımdan..çok acı çekiyorum.ç
nkü çok seviyorum..oda çok seviyor biliyorum..ben napıcam? 15 kilo verdim üzüntüden,aklımı kaçırmak üzereyim ve çok korkuyorum..beni bırakıp başka bi hayat kurar diye ödüm patlıyor..birileri bana yardım etsin nolur..

Allahım bu erkeklerin hayal dünyası ne kadar dar. hepsinde aynı yalan. zorla evlendirdiler mutsuzum zaten boşanıcam. bu yalanı yiyenler varmış demekki hala. istemese biter evliliği tek taraflı yürür mü hiç.siz de kendinizi kandırmayı bırakın allah aşkına.

Back