Ama hala hayatından çıkacak diye ödün kopuyor?
çıktı bile..bu çektiğim acı bitmicek diye herşey yalan diye hep ağlıcam diye ödüm kopuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama hala hayatından çıkacak diye ödün kopuyor?
çıktı bile..bu çektiğim acı bitmicek diye herşey yalan diye hep ağlıcam diye ödüm kopuyor
kızın benden haberi yok ama boşanmak istediğini biliyor.Kız da boşanmak istemiyor düğün yapılırsa aynı eve girersek düzelirz seversin diyor..
Bir de neden zorla evlendirdiler?
Kızın babası milyoner ve erkeğin babası zor durumda. Tek şartı aşık olan kızıyla evlenmesi
Bu mu yani?
Yoksa istemeyen bir erkek neden zorla evlendirilir?
Bosanip gelsin, soyle.
Evlendi mi, ayrildi mi, ne halt yedi diye dusune dusune kendini yiyip hastane yataklarina dusmussun. Bence bu isi sen dusunme, herif dusunsun, evli olan o.
Bosaninca gel, ben artik daha fazla strese giremem de.
ben beni seven bi adamın yanında durdum,gidemedim..beni sevmeyen bir adamın yanında zorla durmadım.
Bosanip gelsin, soyle.
Evlendi mi, ayrildi mi, ne halt yedi diye dusune dusune kendini yiyip hastane yataklarina dusmussun. Bence bu isi sen dusunme, herif dusunsun, evli olan o.
Bosaninca gel, ben artik daha fazla strese giremem de.
Nişanlı bi adammış bu ve senden saklamış
ben bunların hepsini 2 yıl boyunca çok düşündüm..hepsini söyledim yüzüne kavga ettim,ayrıldım gittim..ama parçaları öyle güzel birleştirdi ki hani şimdi siz diyosunuzdur salak bu kız inanmış diye.ama inanın değil..deliller sundu,ayrıca hep bnm yanımdaydı ne biliyim inanmamı sağlayacak çok şey vardı
Nişanlı bi adammış bu ve senden saklamış
Yoo ben inanmış demiyorum.. salak da demiyorum. Çünkü salak değilsin.
Yani saf desem o da değil. Yoksa göz göre göre başka hayatların günahına girmezdin. Aynı şeyi sen yaşamış olsan karşındaki kıza saf,salak yakıştırmalarını yapacak kadar basite indirger miydin olayı?
Kızlar merhaba,
2 yıldır tek başıma olduğum derdimi içimde tutamaz hale geldi..kiminiz kızacak kiminiz ayıplayacak kiminiz acıyacaksınız belki halime..2 yıl önce biriyle tanıştım,belki de hayatımda ilk defa aşık oldum..3 ay sonra öğrendim ki tam da tanıştığımız sıralarda nişanlısı varmış ve kız doğuda zorunlu görevde öğretmen olduğundan oda nikahı kıymışlar..bunu öğrendiğimde şok oldum..ayrıldım,ağladım,kahroldum..bırakmadı peşimi..bende sevdim napayım..zaten ayrı evlerde yaşıyorlardı..kızı sevmiyordu..ailesi zorlamıştı..inandım..allah için 2 yıl boyunca kızla doğru dürüst görüşmedi..ne zaman görüştülerse de boşanmak istediğini anlattı..hem kıza hem kızın ailesine hem kendi ailesine.2 yıl boyunca anlattı,açıkladı..ama kız ve ailesi boşanmak istemedi.aksine düğün yapalım ev kuralım derdindelerdi..psikologlara götürdü kızı da ailesini de..istemiyorum dedi..sevmiyorum dedi..hem ben hem o çok üzüldük 2 sene boyunca,kavga ettik hep.Ben hep dedim ki bırak beni,git..zorunluluklarını yap..Bırakmadı..Beni sevdiğini benimle evlenmek istediğini söyledi..Şu son bir aydır herkes çok üstüne gidiyor..baskı yapıyorlar.ailesini karşısına alamıyor..sanırım biraz güçsüz..En sonunda ben hastalandım..hastanede yattım bikaç gün..aradı..gelme,arama beni dedim..bu iş bitmeden karşıma gelme..yada evlen o kızla çık hayatımdan..çok acı çekiyorum.ç
nkü çok seviyorum..oda çok seviyor biliyorum..ben napıcam? 15 kilo verdim üzüntüden,aklımı kaçırmak üzereyim ve çok korkuyorum..beni bırakıp başka bi hayat kurar diye ödüm patlıyor..birileri bana yardım etsin nolur..