• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum..

biliyorum ama ben arkamı dönüp giderdim..biri beni sevmiyorsa istemiyorsa kalmazdım zorla

O bir hata etmiş sen de bu hataya ortak olmuşsun. Hele de “ bu iş bitmeden karşıma çıkma falan..” yani bana çok gaddarca geldi.
O insan da yeni evlenmiş. Neler hissettiğini tahmin edemiyorum.

kızın benden haberi yok ama boşanmak istediğini biliyor.Kız da boşanmak istemiyor düğün yapılırsa aynı eve girersek düzelirz seversin diyor..

Bilmiyorum ki, hem öğretmen hem bu kadar mı zırcahil hakkaten? Aklında başka bir kadın olan adamı, ben bir kere eve atayım da bana bağlanacak zihniyetinde...

Netice itibariyla Dallas gibi karışık ilişkiler örgüsü mevcut, bence siz dahil olmayın. Çocuğa umut vaad etmeyin. 32 yaşında bir adam, denklemde siz olmadan da yanlış olduğunu hissetiği bir birlikteliğe hayır diyebilmeli.

.

Kimseyi yargılayamayız ki. Yalnız şöyle bir şey var, o kızın yerinde siz de olabilirdiniz. Size yapılmasını istemediğiniz şeyleri başkalarına yaşatmayın lütfen.
Hayatınızdaki kişi isteseydi çoktan davayı açardı. Erkekler düz mantıktır, bir şeyi istiyorlarsa o an yaparlar. İsteseydi boşanmak için elinden geleni yapardı bence. :50:

Ayrıca dünyadaki tek erkek o değil, kimseye bağımlı değilsiniz. Birine, özellikle de sizin için bir adım atmayan birine böyle körü körüne bağlanmayın. Sonunda acı çeken siz olursunuz.

hep bunu düşündüm bu kadar güçsüz bir erkek olmamalı..ben olsam çoktan ayrılmıştım diye..2 yılım bahanelerle geçti..ama kalbim de inanmak beklemek istedi.sanırım hataydı

kaç yaşındasınız bilemiyorum ama boşanmak isteyen adam bir dilekçeye bakar.. ne yani 30 sene kızı ikna etmekle mi uğraşacak? kaldı ki ben zorla evlendirildiğine hiç inanmıyorum, belli ki önce ona karşı birşeyler hissetmiş, sonra siz karşısına çıkınca fikir değiştirmiş.. anlaşılan sevgiliniz için paylaşılamayan adam olmak çok havalı gelmiş olmalı ki, bir süre daha sürdürecek böyle.. sonra da "ailemi ezemedim" diyecek ve siz ortada kalacaksınız.. yaşayacağınız kalp kırıklığı, depresyonu saymıyorum bile.. lütfen kendinize bunu yapmayın..

O bir hata etmiş sen de bu hataya ortak olmuşsun. Hele de “ bu iş bitmeden karşıma çıkma falan..” yani bana çok gaddarca geldi.
O insan da yeni evlenmiş. Neler hissettiğini tahmin edemiyorum.

Nişanlı olduğunu duyduğu gün zaten ayrılması gerekmiyor muydu konu sahibinin

eğer gerçekten istemeseydi emin ol ailesi fln karşı çıkmaz tam tersine oğullarına destek olurlardı çünkü kimse çocuğunun mutsuz olmasını istemez mutsuz olduğunu göre göre ısrar etmez evli kal diye. Karısına gelince de hadi birinde göz yumdu boşanmak istemiyorum dedi ikincisinde yine dedi ama insanda da bi gurur var istenmediğini bile bile hala bişeye devam edip ısrar etmez eğer adam kararında emin olsaydı kızda bi süre sonra tamam istemiyosan boşanalım derdi ayrıca kızın aileside kızının istenmediğini bile bile yok illede evli kalın diye ısrar etmez yani bana yalan geldi bütün bu söyledikleri. Ayrıca doğru bile olsa sen bu adamla evlendiğinde bu seferde gidip başka biriyle tanışıp sevgili olmayacağını ne biliyosun? Erkek milleti belliki eşi yanında olmayınca boşluğa düşmüş kendini yalnız hissetmiş ama karısı yanında olsaydı böyle bişeye kalkışacağını sanmıyorum

Kızlar merhaba,
2 yıldır tek başıma olduğum derdimi içimde tutamaz hale geldi..kiminiz kızacak kiminiz ayıplayacak kiminiz acıyacaksınız belki halime..2 yıl önce biriyle tanıştım,belki de hayatımda ilk defa aşık oldum..3 ay sonra öğrendim ki tam da tanıştığımız sıralarda nişanlısı varmış ve kız doğuda zorunlu görevde öğretmen olduğundan oda nikahı kıymışlar..bunu öğrendiğimde şok oldum..ayrıldım,ağladım,kahroldum..bırakmadı peşimi..bende sevdim napayım..zaten ayrı evlerde yaşıyorlardı..kızı sevmiyordu..ailesi zorlamıştı..inandım..allah için 2 yıl boyunca kızla doğru dürüst görüşmedi..ne zaman görüştülerse de boşanmak istediğini anlattı..hem kıza hem kızın ailesine hem kendi ailesine.2 yıl boyunca anlattı,açıkladı..ama kız ve ailesi boşanmak istemedi.aksine düğün yapalım ev kuralım derdindelerdi..psikologlara götürdü kızı da ailesini de..istemiyorum dedi..sevmiyorum dedi..hem ben hem o çok üzüldük 2 sene boyunca,kavga ettik hep.Ben hep dedim ki bırak beni,git..zorunluluklarını yap..Bırakmadı..Beni sevdiğini benimle evlenmek istediğini söyledi..Şu son bir aydır herkes çok üstüne gidiyor..baskı yapıyorlar.ailesini karşısına alamıyor..sanırım biraz güçsüz..En sonunda ben hastalandım..hastanede yattım bikaç gün..aradı..gelme,arama beni dedim..bu iş bitmeden karşıma gelme..yada evlen o kızla çık hayatımdan..çok acı çekiyorum.ç
nkü çok seviyorum..oda çok seviyor biliyorum..ben napıcam? 15 kilo verdim üzüntüden,aklımı kaçırmak üzereyim ve çok korkuyorum..beni bırakıp başka bi hayat kurar diye ödüm patlıyor..birileri bana yardım etsin nolur..

Sen 2 yıl boyunca onun sözüne güvenerek onun ayrılmasını bekleyerek en büyük tevazuyu yapmışşın zaten. Senin yapabilicek birşeyin kalmamış. 2 yılını verdiğin birinden vazgeçmek hayatından çıkmak kolay değildir eminim ama bu hayat senin. Neyin doğru neyin yanlış oldugunu kendinde çok iyi biliyorsun . Bu saate kadar beklemişşin ama olmamış yeni bir sayfa aç ve başkasının hayatına göre değil kendi hayatına göre yaşa mutlu olmaya çalış .

kaç yaşındasınız bilemiyorum ama boşanmak isteyen adam bir dilekçeye bakar.. ne yani 30 sene kızı ikna etmekle mi uğraşacak? kaldı ki ben zorla evlendirildiğine hiç inanmıyorum, belli ki önce ona karşı birşeyler hissetmiş, sonra siz karşısına çıkınca fikir değiştirmiş.. anlaşılan sevgiliniz için paylaşılamayan adam olmak çok havalı gelmiş olmalı ki, bir süre daha sürdürecek böyle.. sonra da "ailemi ezemedim" diyecek ve siz ortada kalacaksınız.. yaşayacağınız kalp kırıklığı, depresyonu saymıyorum bile.. lütfen kendinize bunu yapmayın..

psikaytr a gidiyorum son bir yıldır,depresyon ilaçları alıyorum..sağlıklı düşünemedim olmadı ama şimdi şimdi düşünebiliyorum..2 yılın çöp olduğunu.

Katılıyorum. Bir de kız doğu görevindeyken bu yalnız. Erkek mantığının çalıştığı nokta..
Ve hatta bence boşanmak istediğini söylemesi, ailesiyle yaşadıkları tamamen düzmece.
Zamanı gelince de evine dönecek adam. Belki eşinin görevi bitecek, belki eş yasasından birleşecekler vs vs.
Ben böyle hissettim..

Sizin durumunuza üzüldüm. Ama o kızın durumuna daha da cok üzüldüm? Pardon ama bi erkek bu kadar zayıf olmamalı. İstemiyorsa evlenmeyi istemiyorum diyebilmeli. Bana çok da inandırıcı gelmedi açıkcası. Zorla mı imza attırdılar?
Sizi de anlıyorum cok zor 2 yıl sevmişsiniz ama bu adam szi gerçekten cook sevse 2 yıl içinde o boşanma davasını açardı.
Olan kıza olucak.. Hiç aynı eve girip evlilik hayatı yaşamadıgı bi adam yüzünden, yaşayamadığı bi evlilik yüzünden evlenmiş ayrılmş olucak (asla evlenme ayrılmayı kınamıyorum yanlış anlaşılma olmasın,2. evliliğinde mutlu olan çok insan var . ama hiç yaşamadığı bi evlilik yüzünden de neden evlenip ayrılmış olsun? )
Burada kızdığım siz değil tamamen sevgiliniz. Bana inandırıcı gelmiyor. Hiçbir kadın bu kadar baskıcı olmaz. En azından kızın ailesinin sanmıyorum kızlarını istemeyen bir adama zorla aman evinizi kurun demesini.
Sorularınızın cevabı birlikte olduğunuz kişide.

psikaytr a gidiyorum son bir yıldır,depresyon ilaçları alıyorum..sağlıklı düşünemedim olmadı ama şimdi şimdi düşünebiliyorum..2 yılın çöp olduğunu.

Ama hala hayatından çıkacak diye ödün kopuyor?

Katılıyorum. Bir de kız doğu görevindeyken bu yalnız. Erkek mantığının çalıştığı nokta..
Ve hatta bence boşanmak istediğini söylemesi, ailesiyle yaşadıkları tamamen düzmece.
Zamanı gelince de evine dönecek adam. Belki eşinin görevi bitecek, belki eş yasasından birleşecekler vs vs.
Ben böyle hissettim..

yok aslında şöyle kız doğudan gelsin diye nikah yapmışlar ve geldi eş sebebiyle..arkadaşlarıya kalıyor başka bi evde.

Back