Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hint kumaşı galiba bu adam
Ne siz kopabiliyorsunuz ne de nişanlısı
biliyorum ama ben arkamı dönüp giderdim..biri beni sevmiyorsa istemiyorsa kalmazdım zorla
biliyorum ama ben arkamı dönüp giderdim..biri beni sevmiyorsa istemiyorsa kalmazdım zorla
kızın benden haberi yok ama boşanmak istediğini biliyor.Kız da boşanmak istemiyor düğün yapılırsa aynı eve girersek düzelirz seversin diyor..
Kimseyi yargılayamayız ki. Yalnız şöyle bir şey var, o kızın yerinde siz de olabilirdiniz. Size yapılmasını istemediğiniz şeyleri başkalarına yaşatmayın lütfen.
Hayatınızdaki kişi isteseydi çoktan davayı açardı. Erkekler düz mantıktır, bir şeyi istiyorlarsa o an yaparlar. İsteseydi boşanmak için elinden geleni yapardı bence.
Ayrıca dünyadaki tek erkek o değil, kimseye bağımlı değilsiniz. Birine, özellikle de sizin için bir adım atmayan birine böyle körü körüne bağlanmayın. Sonunda acı çeken siz olursunuz.
aslına bkarsan değil de ama garip bişi çok emek verdim ondan sanırım
o öyle diyor..yalan mı söylüyor
Hint kumaşı galiba bu adam
Ne siz kopabiliyorsunuz ne de nişanlısı
O bir hata etmiş sen de bu hataya ortak olmuşsun. Hele de bu iş bitmeden karşıma çıkma falan.. yani bana çok gaddarca geldi.
O insan da yeni evlenmiş. Neler hissettiğini tahmin edemiyorum.
Bunu siz mi diyorsunuz
Başkasıyla nişanlı bi adam hatta nikahlı bi adamla beraber değilmişsiniz gibi
Kızlar merhaba,
2 yıldır tek başıma olduğum derdimi içimde tutamaz hale geldi..kiminiz kızacak kiminiz ayıplayacak kiminiz acıyacaksınız belki halime..2 yıl önce biriyle tanıştım,belki de hayatımda ilk defa aşık oldum..3 ay sonra öğrendim ki tam da tanıştığımız sıralarda nişanlısı varmış ve kız doğuda zorunlu görevde öğretmen olduğundan oda nikahı kıymışlar..bunu öğrendiğimde şok oldum..ayrıldım,ağladım,kahroldum..bırakmadı peşimi..bende sevdim napayım..zaten ayrı evlerde yaşıyorlardı..kızı sevmiyordu..ailesi zorlamıştı..inandım..allah için 2 yıl boyunca kızla doğru dürüst görüşmedi..ne zaman görüştülerse de boşanmak istediğini anlattı..hem kıza hem kızın ailesine hem kendi ailesine.2 yıl boyunca anlattı,açıkladı..ama kız ve ailesi boşanmak istemedi.aksine düğün yapalım ev kuralım derdindelerdi..psikologlara götürdü kızı da ailesini de..istemiyorum dedi..sevmiyorum dedi..hem ben hem o çok üzüldük 2 sene boyunca,kavga ettik hep.Ben hep dedim ki bırak beni,git..zorunluluklarını yap..Bırakmadı..Beni sevdiğini benimle evlenmek istediğini söyledi..Şu son bir aydır herkes çok üstüne gidiyor..baskı yapıyorlar.ailesini karşısına alamıyor..sanırım biraz güçsüz..En sonunda ben hastalandım..hastanede yattım bikaç gün..aradı..gelme,arama beni dedim..bu iş bitmeden karşıma gelme..yada evlen o kızla çık hayatımdan..çok acı çekiyorum.ç
nkü çok seviyorum..oda çok seviyor biliyorum..ben napıcam? 15 kilo verdim üzüntüden,aklımı kaçırmak üzereyim ve çok korkuyorum..beni bırakıp başka bi hayat kurar diye ödüm patlıyor..birileri bana yardım etsin nolur..
kaç yaşındasınız bilemiyorum ama boşanmak isteyen adam bir dilekçeye bakar.. ne yani 30 sene kızı ikna etmekle mi uğraşacak? kaldı ki ben zorla evlendirildiğine hiç inanmıyorum, belli ki önce ona karşı birşeyler hissetmiş, sonra siz karşısına çıkınca fikir değiştirmiş.. anlaşılan sevgiliniz için paylaşılamayan adam olmak çok havalı gelmiş olmalı ki, bir süre daha sürdürecek böyle.. sonra da "ailemi ezemedim" diyecek ve siz ortada kalacaksınız.. yaşayacağınız kalp kırıklığı, depresyonu saymıyorum bile.. lütfen kendinize bunu yapmayın..
kaç yaşındasınız bilemiyorum ama boşanmak isteyen adam bir dilekçeye bakar.. ne yani 30 sene kızı ikna etmekle mi uğraşacak? kaldı ki ben zorla evlendirildiğine hiç inanmıyorum, belli ki önce ona karşı birşeyler hissetmiş, sonra siz karşısına çıkınca fikir değiştirmiş.. anlaşılan sevgiliniz için paylaşılamayan adam olmak çok havalı gelmiş olmalı ki, bir süre daha sürdürecek böyle.. sonra da "ailemi ezemedim" diyecek ve siz ortada kalacaksınız.. yaşayacağınız kalp kırıklığı, depresyonu saymıyorum bile.. lütfen kendinize bunu yapmayın..
ben beni seven bi adamın yanında durdum,gidemedim..beni sevmeyen bir adamın yanında zorla durmadım.
psikaytr a gidiyorum son bir yıldır,depresyon ilaçları alıyorum..sağlıklı düşünemedim olmadı ama şimdi şimdi düşünebiliyorum..2 yılın çöp olduğunu.
Katılıyorum. Bir de kız doğu görevindeyken bu yalnız. Erkek mantığının çalıştığı nokta..
Ve hatta bence boşanmak istediğini söylemesi, ailesiyle yaşadıkları tamamen düzmece.
Zamanı gelince de evine dönecek adam. Belki eşinin görevi bitecek, belki eş yasasından birleşecekler vs vs.
Ben böyle hissettim..