• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iyi biri mi ?

Adam ışınlanmayı bulup sizi evliliğiniz oturmuş iki yıl sonrasına götürmesini mi istiyorsunuz anlamadım ki para yetmezse sizde çalışırsınız çalışanlar ölmüyor

Bu kadar insan derdinizi anlamadığını söylemiş demekki problem bizde değil.
Ah iyi bari.

Kim Bandırmada oturuyo, İstanbulda kim var, şuan neredesiniz, dert ne.
Öyle işte....

Adam seni seviyor bence kıymetini bil
Yoksa çok üzülürsün kaybettikten sonra

Anladığım kadarıyla bahse konu kişi 39 yaşına kadar annesiyle yaşamış ve artık kendi evi olsun istiyor...

Bandırma’da oturmayı planlıyorsunuz fakat eğer olur da bir aksilik çıkarsa istanbul’da da kalabilme ihtimaliniz var ve bu sizi düşündürüyor zira istanbul’daki hayat pahalılığından dem vuruyorsunuz ki bunu da söylemişsiniz ve adam da iyi cevap vermiş “bazı şeyleri yaşayarak tecrübe edeceğiz” demiş.

Yani bence ortada hiçbir sorun yok sizin kendi içinizde başka korkularınız var ve bunları açığa çıkarmamak adına bahaneler türetiyorsunuz...

Belki de mantık evliliği yapmak üzeresiniz, kalbnize dokunmamış sadece yaşım geçiyor evleneyim mantığındasınız...

Hayat kısa, kuşlar uçuyor demiş şairlerimizden biri...

Hızlı yazılmış ve net bir sorundan bahsetmemişsiniz. Ama ben anladım. Tavsiyeler,
*Eşiniz anneye düşkün olabilir, ayrı oturun yeter. Ayrıca sizi ve anneyi ayırabiliyorsa ne mutlu ona. Bir durumda annesiyle zıt düşüncelerde oldugunuzda genelde tepkisi nasıl oluyor ona dikkat edin. Mesela her durumda annesinin söylediğine mi çekiyor sizi. Bunu annesinin yanında mı yapıyor siz yalnızken mi. Bunlar önemli. Ama çok şeyi evlendikten sonra yaşayacaksınız. Çünkü tecrübe edeceksiniz ki hangi durumda ne yaptıgını görmüş olun. Yaparsa yinede paniğe gerek yok. Çünkü siz kendi sınırlarınızı çizmiş oldugunuz için net olacaksınız. Asla sizinle arasını bozmak istemez.

*Eşinizden eminseniz kaygılardan kurtulup rahatlamaya çalışın. İlla ki cevap arıyorsanız net şekilde sorun. Kaygılarım var demeyin, genel konuşun.

*Maddi konuya gelince o tamamen sizin bileceginiz iş. Bu bir kriterse ona göre düşünürsünüz. Ama değilse, zor günleri de güzel günleri de artık beraber göğüsleyeceksiniz

kendi derdini bile bize doğru düzgün ifade edemiyorken sevgilinin seni anlamasını nasıl bekliyorsun hayret ettim.

2 yıldır hayatımda biri var. o 39 yasında ben 32 temmuzda nişanımız olacak.
o kadar deger veriyor ki bana ne desem yapıyor ne istesem alırız tamm .. söyle olsun diyorum tamam o gelmesin tamam hallediyo..
bana karsı bi yalanını yakalamadım. ailemde begendi ısınmışlar. onn tarafı da bana ısınmış annesi üzme kızı diyomus. kardesi ile pürüz oldu onda da söyledim tartısma oldu sevgilimle o da kızkardesi ile konusmuş kızkardesı ii davranıyo bana artık.
dün biz bandırmada yasayacaksak tamam eyw geçiniriz ucuz orası kira vs falan ama oldu da dedim olmadı istda kaldık bende hamile kaldım vs vs eee dedim tek kişinn maasıyla istda nasıl geçinicez dedim ben çok çalışırım mesai falan dedi ya dedim mesai olmazsa kaldı öyle cvpsız .. 39 yasıma kadar annemleydim dizinn dibinde artık yeter diyo ama evden annesi 1 gunlugune gitti annemde annem oldu.. hadi tamam evlendikten sonra ailesi ile pürüz oldu ben kendim hallederim.. ama bu seferde o karısırsa yandım. bazı seyleri yasamadan bilemeyz dedi bende de var bazı endişeler ama yapacak bişiy yok dedi. yasayıp göreceğiz. bazen sen çok abartıyosun çok düşünüyosun dedi. siz ce de öyle mi?
Ben konuyu anlamadım konu sahibi.Biraz daha detaylandırırmısınız?

Back