Size küfretmediğinden emin misiniz?? Ayrıca sizi ailene herşeyi anlatırım diyerek tehdit ediyor, eğer bu sözleri size mesaj yoluyla falan gönderiyorsa savcılığa suç duyurunda bulunun ve en kısa zamanda kurtulun bu adamdanDün tartıştık: benim övdüğüm bir arkadaşı hakkında sinirlendi onun... koyayım maden o kadar iyi git onunla evlen dedi. Yanından giderim deyince de s.. git o zaman dedi.
Anlattığın bu adamla umarım evlenmeyi düşünmüyorsun canım. Kesinlikle ileride çok daha üzecek seni buna adın gibi emin olabilirsin. Yani davul bile dengi dengine diye bir gerçek var her kesim kabul etmese de.. Saygılı biri her zaman daha iyidir. Sevgi her şeye yetmiyor. Lütfen bir yolunu bul ayrıl hayatından çıkar. Bir tek kişisel eşyaların varsa hiç sıkıntı olmaz ama devlet memuru musun özelde misin bilmiyorum. Bir gün izin alırsın o da işteyken her şeyini toplar çıkar gidersin. İş yerine de gelirse gelsin. Gerekirse önceden izin de ayarla bi 7-10 gün ortalarda da olma.. NE yap et bitir.
Evlilikten söz ediyor mu?Merhaba sayın kk üyeleri. Sırf sizinle irtibat kurmak için Buradan üyelik aldım. Lütfen tasvip etmeyenler cevap yazmasın, neyin ne olduğunun ve hatalarımın farkındayım ama fikir de istiyorum. Bu sitedeki ilk sorum , gerçekten çok dardayım. Anne babamdan uzak başka bir şehirde çalışıyorum uzak yaşıyorum. Sevgilimle 8 ay evvel tanıştık. Ben üniversite mezunuyum, o lise mezunu. Tam bir işi Yok. Daha henüz iş kurmaya çalışıyor. Esnaflık yapmaya çalışıyor. yaklaşık 3 ay evvel aynı eve çıktık. Ama arada anlaşmazlıklarımız oluyor. Mesela akşam evden çıkıyor gece 1 gibi falan geliyor. Sorunca da esnaflık yapacağım ben çevre gerek, arkadaşlarlaydım falan diyor. Çok küfürbaz çevresine karşı, benimle de konuşurken kızınca bana küfretmese bile başkaları için küfürlü konuşur yanımda epey. Onun tam bir geliri olmuyor benim maaşımla idare ediyoruz. Ama o ufak tefek bir şeyler satınca kesinlikle destek oluyor hiç sakınmayıp getiriyor. Dün tartıştık: benim övdüğüm bir arkadaşı hakkında sinirlendi onun... koyayım maden o kadar iyi git onunla evlen dedi. Yanından giderim deyince de s.. git o zaman dedi. Araba aldım şu an o iş yapmaya çalıştığı için o biniyor. Ayrılmaya çalışsam aynı evdeyiz , saldırgan davranışlar yapıyor. Kaçsam nasıl kaçarım ya da ne yapmalıyım bilmiyorum. Sanki elim kolun bağlı hiç peşimi bırakmayacak gibi. Ya da ayrılmalı mıyım kafam çok karışık.
Bir kez ayrılma meselesini açtım, anne babanı arar her şeyi anlatırım dedi. Sonra sinirle söylemiştir diye düşündüm. Aramız düzeldi. Zaten ya bu şehirden git ya da Benimle ol diyor. Burası da Doğu şehri yani herhangi bir yerde herhangi bir şekilde beraberliğimizi dillendirse rezil olurum diye korkup uzaklaşamıyorum da çoğu zaman, iş yerime gelir beni rezil eder diye de korkuyorum.
Bazen habersiz kaçmak istiyorum ama Yani şu durumda belli etmeden eşyalarımı vs nasıl toplarım ev benim üzerime ama eşyalı. Sadece kendi kişisel şeylerim var içerde fakat nasıl toplayıp haber vermeden çıkarım, nasıl giderim bilmiyorum. Ya da bu onu daha da sinir mi eder. Çok dardayım.
Ne istediğimi, nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum. Ailem çok muhafazakar yardım da alamıyorum...
Sen herşeyini resmen adamın hizmetine vermişsin adam senin üzerinden geçinip gidiyor bina önce bitir bu ilişkiyiTüm eşyalarımı topladım . Ama arabam ona ait ve şu an onda arabamı ne yapacağımı hiç bilemiyorum. Araya polis vs sokmak istemiyorum. Çünkü çalınmadı herhangi bir şey olmadı arabaya.
yedek anahtarı yok mu arabanın?Tüm eşyalarımı topladım . Ama arabam ona ait ve şu an onda arabamı ne yapacağımı hiç bilemiyorum. Araya polis vs sokmak istemiyorum. Çünkü çalınmadı herhangi bir şey olmadı arabaya.
Hatta gerekirse zarar vermeyecek bir uyku ilacı versin ama dediğin gibi telefonundan mesajları fotoğraflar silsinAlkol de alıyordur kesin iyi içtiği bi gün Fotoğraflarını falan gece o uyurken sil telefonundan numaranıda sil eşyalarını topla atla arabana kaç bisey derse yalanlarsın her aile önce evladına güvenir peşimi bırakmıyordu de hatta çok üzerine gelirse manyak polise git daha yaklaşamaz. Bu ülkede ad çıkarmak o kadar kolay ki insan yapmasa bile adı çok rahat çıkıyor çok da takılma. Ev sahibiylede görüş sözleşmeyi onun haberi olmadan fesih et
Evet. Evlenmeyi çok istiyordu. Devamlı ailesini benimkilerle tanıştırmak istiyordu.Evlilikten söz ediyor mu?
Size tavirlari cok kötü tabi ki tartismasiz. Ama niyeti sizi kullanmak da degil. Psikolojisi bozuk bir adam. Son durumunuz ne? Ne karar verdiniz?Evet. Evlenmeyi çok istiyordu. Devamlı ailesini benimkilerle tanıştırmak istiyordu.
Canim ileride daha buyuk sikintilar cekmemen icin ayrilman daha iyi anne babanada soylesin birak inan daha sonra cok pisman olursun kaderinde varsa ama biz ne desek bos akilli kiza benziyorsun seviyorum diye alttan alma sende onu tehtid et uzaklas hemen ordanMerhaba sayın kk üyeleri. Sırf sizinle irtibat kurmak için Buradan üyelik aldım. Lütfen tasvip etmeyenler cevap yazmasın, neyin ne olduğunun ve hatalarımın farkındayım ama fikir de istiyorum. Bu sitedeki ilk sorum , gerçekten çok dardayım. Anne babamdan uzak başka bir şehirde çalışıyorum uzak yaşıyorum. Sevgilimle 8 ay evvel tanıştık. Ben üniversite mezunuyum, o lise mezunu. Tam bir işi Yok. Daha henüz iş kurmaya çalışıyor. Esnaflık yapmaya çalışıyor. yaklaşık 3 ay evvel aynı eve çıktık. Ama arada anlaşmazlıklarımız oluyor. Mesela akşam evden çıkıyor gece 1 gibi falan geliyor. Sorunca da esnaflık yapacağım ben çevre gerek, arkadaşlarlaydım falan diyor. Çok küfürbaz çevresine karşı, benimle de konuşurken kızınca bana küfretmese bile başkaları için küfürlü konuşur yanımda epey. Onun tam bir geliri olmuyor benim maaşımla idare ediyoruz. Ama o ufak tefek bir şeyler satınca kesinlikle destek oluyor hiç sakınmayıp getiriyor. Dün tartıştık: benim övdüğüm bir arkadaşı hakkında sinirlendi onun... koyayım maden o kadar iyi git onunla evlen dedi. Yanından giderim deyince de s.. git o zaman dedi. Araba aldım şu an o iş yapmaya çalıştığı için o biniyor. Ayrılmaya çalışsam aynı evdeyiz , saldırgan davranışlar yapıyor. Kaçsam nasıl kaçarım ya da ne yapmalıyım bilmiyorum. Sanki elim kolun bağlı hiç peşimi bırakmayacak gibi. Ya da ayrılmalı mıyım kafam çok karışık.
Bir kez ayrılma meselesini açtım, anne babanı arar her şeyi anlatırım dedi. Sonra sinirle söylemiştir diye düşündüm. Aramız düzeldi. Zaten ya bu şehirden git ya da Benimle ol diyor. Burası da Doğu şehri yani herhangi bir yerde herhangi bir şekilde beraberliğimizi dillendirse rezil olurum diye korkup uzaklaşamıyorum da çoğu zaman, iş yerime gelir beni rezil eder diye de korkuyorum.
Bazen habersiz kaçmak istiyorum ama Yani şu durumda belli etmeden eşyalarımı vs nasıl toplarım ev benim üzerime ama eşyalı. Sadece kendi kişisel şeylerim var içerde fakat nasıl toplayıp haber vermeden çıkarım, nasıl giderim bilmiyorum. Ya da bu onu daha da sinir mi eder. Çok dardayım.
Ne istediğimi, nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum. Ailem çok muhafazakar yardım da alamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?