• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum.

Sakın evliliği düşünmeyin bu manyakla.Adam ekmek elden su gölden barınıyor evde.Hiç bırakır mı sizi.Kolay mı bu devirde böylesini bulmak.Hanımefendi lütfen bir an önce şehir değiştirin.Kolay değil elbette ama aynı şehirde bu adam bırakmaz sizi.

size tavsiyem zamanla kendisinden uzaklaşmanız. evin içinde o yokmuş gibi ilgisiz davranın. aramayın, mesaj atmayın. işini, gücünü araştırmayın. kendisi de soğusun ilişkiden. Öbür türlü ayrılması oldukça güç.
Kusura bakmayın da yerini bulmuş sizi kullanıyor gibi geldi ayrıca. araba, ev, sevgili her şey onun için müsait. Bu imkanları çekmeniz gerekiyor elinden. Zorlayın biraz.
Bu insanla olur mu? Ben size diyeyim kesinlikle olmaz. Bugün sizi tehdit eden yarın emin olun ilk fırsatta yapar. Daha beter duruma düşmeden ayrılmaya bakın. Bir anda değil çünkü karşınızda normal bir insan yok. Sizin de aile, çevre korkunuz var. En iyisi psikolojik olarak yıpratın. Krizler, kavgalar ile bitirin. Yollayın evden rahatınıza bakın.

Kendini sogut evi toplama çok halsizim falan de acıdır kendini, hastayım de. Hatta Dr a git rapor almaya bak inansın.
Sakız çiğne , hoşlanmadığı şeyler yap.
En güzeli soğutarak kurtulman. Gerekli gereksiz ağla.
Arabayı da sat. Aniden ailenin yanına git , ailenin ihtiyacı olsun sat. Ailenin para istediğini söyle, ekmeğe parayı zor bulun.
Hikaye gibi oldu, ama mantıklı bence:bicak:

Oh be adama bak ekmek elden su golden...
Anneni yanina cagir birkac gunlugune gelsin sevgilin evden gitsin.
Sevgilin Arabayi da biraksin annemle islerimiz var gezdiricem vs. Dersin.
Annene durumu anlat. O pislikten ogrenmesin.
Bu arada esyalarini topla ve birkacgun memlekette kal izini kaybettir.
Sakın korkma, seni zayıf görüp daha çok üstüne gelir.
Ayrica karakola gidip uzaklastirma karari cikart tehtitlere devam ederse.

8 aydir taniyorsum 3 aydir ayni evde yaziyorsun. 5 ay kadar kisa sürede ayni evde yasamaya nasil karar verebildin a bacım.
Basina dert olacak belli, keske baska bir sehire tasinma sansin olsa, gercekten endise edici bir durum. Onun ailesi nerde yasiyor?

Kesinlikle ailene anlat derim ailen çok kızabilir belki ama aile sonuçta herkes gider ailen kalır yanında bu hayatta sadece onlara güvenebilirsin yani hemen kurtul ondan :/

8 aydir taniyorsum 3 aydir ayni evde yaziyorsun. 5 ay kadar kisa sürede ayni evde yasamaya nasil karar verebildin a bacım.
Basina dert olacak belli, keske baska bir sehire tasinma sansin olsa, gercekten endise edici bir durum. Onun ailesi nerde yasiyor?
Aynı şehirde ailesi. Ama onlarla kalmıyor.

Size tavirlari cok kötü tabi ki tartismasiz. Ama niyeti sizi kullanmak da degil. Psikolojisi bozuk bir adam. Son durumunuz ne? Ne karar verdiniz?
Eşyalarımı topladım bir arkadaşımın evine bıraktım. Tatile çıktım bayram için anneme geldim. Arabam onda kaldı bana vermedi yani ben istemedim. İşlerini düzeltmene kadar sende kalsın dedim dün kibarlık olarak o da yok olmaz vs demedi. Dün toplanıp gittim ama ilginç olarak çok kibardı yani ben etrafı vurur kırar diye düşünürken onda yapay bir kibarlık vardı. Yollarımı kesti , iş yerime geldi nolur konuşalım diye dün konuşmadım.

Kendini sogut evi toplama çok halsizim falan de acıdır kendini, hastayım de. Hatta Dr a git rapor almaya bak inansın.
Sakız çiğne , hoşlanmadığı şeyler yap.
En güzeli soğutarak kurtulman. Gerekli gereksiz ağla.
Arabayı da sat. Aniden ailenin yanına git , ailenin ihtiyacı olsun sat. Ailenin para istediğini söyle, ekmeğe parayı zor bulun.
Hikaye gibi oldu, ama mantıklı bence:bicak:
Yok öyle şeylere kötü bakmaz. Evi toplamasam da ses etmez bulaşık yıkamasam da . Çok Yorgun’um dediğimde yemeği o yapar hatta. Yapamıyorum dediğimde parası varsa kadın çağıralım vs bile der. Yani o tarz şeylerle soğumaz

Sakın evliliği düşünmeyin bu manyakla.Adam ekmek elden su gölden barınıyor evde.Hiç bırakır mı sizi.Kolay mı bu devirde böylesini bulmak.Hanımefendi lütfen bir an önce şehir değiştirin.Kolay değil elbette ama aynı şehirde bu adam bırakmaz sizi.
En kötüsü hala acaba şunu şu yüzden mi yaptı , acaba iyi de ben mi kötü düşünüyorum diye kendimi suçluyorum. Çok seviyorum ama sevgi yetmiyor hayatta onu biliyorum. 8-9 aydır iş kuracağım diye vaatler ediyor . Daha ortada bir şey yok. Bana da diyor ki sabırsızsınız bekle ki kurayım işi.

Hayatını çöpe atıyorsun kurtul bu adamdan. Tehditlere boyun eğme söylersen söyle de. Söylerse de iftira atıyor dersin tutup doktora gösterecek hali yok ailenin.

Bela olacağından korkuyorsan başka bir kadına sarması lazım temiz ayrılık için. O da nasıl olacak bilemedim.
Bu tehditi yapalı 3-4 ay oldu. Dün iş yerime geldi özürler diledi. Ben eşyamı toplayıp gitmiştim çünkü. Ben de beni tehdit bile etmiştin zamanında hatırlar mısın dedim. Dedi ki o bir hataydı asla yapmam bir daha . Yapmadım da 3-4 aydır dedi.beni kandırıyor mu?

Bu tehditi yapalı 3-4 ay oldu. Dün iş yerime geldi özürler diledi. Ben eşyamı toplayıp gitmiştim çünkü. Ben de beni tehdit bile etmiştin zamanında hatırlar mısın dedim. Dedi ki o bir hataydı asla yapmam bir daha . Yapmadım da 3-4 aydır dedi.beni kandırıyor mu?

Evet kandırıyor.
Barışmayı mı düşünüyorsunuz?

Kendinden bi şekilde soğutman lazım. Evde olabildiğince bakımsız çirkin ol. Ailemin maddi sıkıntısı var artık onlara her ay para yollayacağım de maaşının büyük kısmını çaktırmadan başka yerde biriktir, paranın kaynağı da bi kesilsin, babam birine kefil olmuş yüklü bir borca girmiş arabayı satıp parasını ona yollamam lazım de arabayı da sat böylece.. Maddi imkanlar kesilince bence soğur senden

Keske arabayı bırakmasaydınız annemlere gidicem deyıp arabayı geri alın bence.

Yok öyle şeylere kötü bakmaz. Evi toplamasam da ses etmez bulaşık yıkamasam da . Çok Yorgun’um dediğimde yemeği o yapar hatta. Yapamıyorum dediğimde parası varsa kadın çağıralım vs bile der. Yani o tarz şeylerle soğumaz
Sen yap bakalım her insan soğur bence. Bulaşıklar birisin tezgahta , çöpler. Çok iğrenç oldu:kusmuk: farkındayım. Ailenle tehdit ettiği için , soğutarak kurtulmak mantıklı olan. Psikolojin bozulsun, sürekli ara falan.senaryolar:halay:
Konuşmadan anlamiyorsa yapicak yapicak tek şey bunlar yada ailene anlaticaksin.

Bende senu tacizci sapık diye polise sikayet ederim de. Sinir oluyorum insanları tehdit eden tiplere ya. Hiçte bisey yapamaz çek git annenin babanin yanina. Ailenin yaninda biraz durur başka bi is bulur yine evini ayirirsin eğer onlarla yaşamak istemiyorsan. Valla bigun senide haberlerde vs sevgilisinden darp aldi diye izlemeyelim aklını çalıştır okumuş kadınsın bi yolunu bulursun

Çok mu arıyorsunuz böyle odunları Allah aşkına. Adam size şantaj yapacak kadar hadsiz, bence değil ev acil şehir değiştirip izinizi kaybettirin.

Keske arabayı bırakmasaydınız annemlere gidicem deyıp arabayı geri alın bence.
Ben geldim annemlere, çok sakin davranınca ben de daha da sinir edip üzerime gelsin istemedim bir kaç günlüğüne bıraktım. Bir şey yapar mı acaba ? Evi acil terkettim ev sahibine de söyledim evden çıkıyorum, bayramdan sonraya yüzde yüz bitmiş olur bu iş dedim. Ama eşyalarını toplasın diye anahtar hala onda, araba da onda ben bir kendimi kurtardım. Sizce bir şey yapma ihtimali olur mu ??

Back