Anlatırsa anlatsın ya, ayrıldım diye yedirtmiyor dersin en kötü, canından kıymetli mi?
Ayrılmışsın o evden çok sevindim ama arabanı neden bıraktın? Lazım diyip alsaydın ya. İşi uzatmadan bi aile büyüğüyle gidip al arabanı. Vermicen derse çalıntı ihbarı yapıcam de.
Eşyalarımı topladım bir arkadaşımın evine bıraktım. Tatile çıktım bayram için anneme geldim. Arabam onda kaldı bana vermedi yani ben istemedim. İşlerini düzeltmene kadar sende kalsın dedim dün kibarlık olarak o da yok olmaz vs demedi. Dün toplanıp gittim ama ilginç olarak çok kibardı yani ben etrafı vurur kırar diye düşünürken onda yapay bir kibarlık vardı. Yollarımı kesti , iş yerime geldi nolur konuşalım diye dün konuşmadım.
Konuyu açıp akıl alabileceğiniz bir arkadaşınız/ablanız yok mu? Belli ki yanlış kararlar veriyorsunuz. 5 aydır tanıdığınız biri ile eve çıkmak ne derece yanlışsa, arabayı kendi elinizle adama teslim etmeniz de o kadar yanlış. Ne işi var sizin olan arabanın elin adamında? Gidip hemen arabayı alacak bir arkadaşınız yok mu o şehirde?
Konuyu açıp akıl alabileceğiniz bir arkadaşınız/ablanız yok mu? Belli ki yanlış kararlar veriyorsunuz. 5 aydır tanıdığınız biri ile eve çıkmak ne derece yanlışsa, arabayı kendi elinizle adama teslim etmeniz de o kadar yanlış. Ne işi var sizin olan arabanın elin adamında? Gidip hemen arabayı alacak bir arkadaşınız yok mu o şehirde?
Kesinlikle size katılıyorum, ay ne saçma emek emek aldığım araba elin adamında, zaten yeteri kadar bakıp beslemişsin adamı, bi de ayrılık hediyesi arabayı süresiz kullanma izni oh ne ala.
Adam 5 ayda kapagi size atmis, kendine baktiriyor bir de malinizi mulkunuzu pasa pasa kullaniyor. Butun esyalarinizi doldurun arabaya basin gidin memleketinize. Yoksa bu isin sonu kotu olacaga benziyor.
Ben geldim annemlere, çok sakin davranınca ben de daha da sinir edip üzerime gelsin istemedim bir kaç günlüğüne bıraktım. Bir şey yapar mı acaba ? Evi acil terkettim ev sahibine de söyledim evden çıkıyorum, bayramdan sonraya yüzde yüz bitmiş olur bu iş dedim. Ama eşyalarını toplasın diye anahtar hala onda, araba da onda ben bir kendimi kurtardım. Sizce bir şey yapma ihtimali olur mu ??
Hic korkma geride adım atma eger seviyorum deyıp adım atarsan yarın Bı gun evlenince bosNmak ıcın cozumu ararsın. Adamın bes para etmedigi apacık ortada. Sevgi hersey degil karın doyurmuyor.
Ve o adam geri gelecegını dusundugu ıcın sakın davranmış ama ne yap et arabayı almaya bak yada yanında arkadasın la git ısım var lazım de topla esyanı dogru ailenin yanına sen sahipsiz degilsin. O adam itle goruyor lutfen biraz cesaretli ol bunları uygula ama sınırle degil sakince araba lazım bana de sonra bas git memlekete. Gerekirse ailene anlat hıc de bısey yapamaz. Korkma
Aileniz başka bir şehirde tek başınıza yaşamanıza ses çıkarmayacak kadar açık görüşlü iken, o şehirde rahibe hayatı yaşayacağınızı düşünecek kadar saf değiller heralde? Bana pek muhafazakar görünmediler. Hani doğuda evden dışarıya çıkarılmasına müsaade edilmeyen tiplerden olsanız aman dikkatli olun derdim de ailenize anlatsa ne olur? Yalan söylüyor sevgilim ama birlikte yaşamıyoruz dersiniz. Ayrılın gitsin.
Hayır asla düşünmüyorum, sadece kendi vicdanım sanki ben suçluyum karşımdakini üzüyorum gibi davranıyor . Onu susturmaya çalışıyorum yoksa çok mutluyum böyle.
Asla kendinizi suçlu hissetmeyin, pişman olmayın.
Tek suçunuz 5 aydır tanıdığınız adamla aynı eve çıkmak olmuş. Ama ona da yapacak bir şey yok artık.
Adam gelmiş postu sermiş sizin eve. Maaşınızla geçiniyor, arabanızı kullanıyor. Tabii ki evlenmek ister. İş falan da kuracağı yok onun. Ekmek elden su gölden yaşıyor niye uğraşsın?
Keşke arabayı bırakmasaydınız. Belli olmaz böyle tiplerin sağı solu. Döndüğünüzde de kapalı bir mekanda görüşmeyin sakın.
Ailenizin numarası telefonunda kayıtlı ise gizlice değiştir numaraları zaten havlayan köpek ısırmaz yüzyüze anlatmaya kendide cesaret edemez ayrıca sende onun açıklarını ailesine anlatmakla tehdit Ya vardır bildiğin bi açığı ya da açık vermesini bekle.Ama asla boyun eğme ya da ailede anlayabileceğin samimiyette biri varsa ona anlat o da sanki tüm aile herşeyi biliyormuş gibi alıp karşısına ciddi ciddi konuşsun sende ben zaten herkese anlattım diye blöf yap