- 23 Ağustos 2012
- 14.379
- 37.901
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşyalarımı topladım bir arkadaşımın evine bıraktım. Tatile çıktım bayram için anneme geldim. Arabam onda kaldı bana vermedi yani ben istemedim. İşlerini düzeltmene kadar sende kalsın dedim dün kibarlık olarak o da yok olmaz vs demedi. Dün toplanıp gittim ama ilginç olarak çok kibardı yani ben etrafı vurur kırar diye düşünürken onda yapay bir kibarlık vardı. Yollarımı kesti , iş yerime geldi nolur konuşalım diye dün konuşmadım.
Konuyu açıp akıl alabileceğiniz bir arkadaşınız/ablanız yok mu? Belli ki yanlış kararlar veriyorsunuz. 5 aydır tanıdığınız biri ile eve çıkmak ne derece yanlışsa, arabayı kendi elinizle adama teslim etmeniz de o kadar yanlış. Ne işi var sizin olan arabanın elin adamında? Gidip hemen arabayı alacak bir arkadaşınız yok mu o şehirde?
Hic korkma geride adım atma eger seviyorum deyıp adım atarsan yarın Bı gun evlenince bosNmak ıcın cozumu ararsın. Adamın bes para etmedigi apacık ortada. Sevgi hersey degil karın doyurmuyor.Ben geldim annemlere, çok sakin davranınca ben de daha da sinir edip üzerime gelsin istemedim bir kaç günlüğüne bıraktım. Bir şey yapar mı acaba ? Evi acil terkettim ev sahibine de söyledim evden çıkıyorum, bayramdan sonraya yüzde yüz bitmiş olur bu iş dedim. Ama eşyalarını toplasın diye anahtar hala onda, araba da onda ben bir kendimi kurtardım. Sizce bir şey yapma ihtimali olur mu ??
Hayır asla düşünmüyorum, sadece kendi vicdanım sanki ben suçluyum karşımdakini üzüyorum gibi davranıyor . Onu susturmaya çalışıyorum yoksa çok mutluyum böyle.