- 6 Haziran 2018
- 194
- 186
- 33
- 33
Merhaba sayın kk üyeleri. Sırf sizinle irtibat kurmak için Buradan üyelik aldım. Lütfen tasvip etmeyenler cevap yazmasın, neyin ne olduğunun ve hatalarımın farkındayım ama fikir de istiyorum. Bu sitedeki ilk sorum , gerçekten çok dardayım. Anne babamdan uzak başka bir şehirde çalışıyorum uzak yaşıyorum. Sevgilimle 8 ay evvel tanıştık. Ben üniversite mezunuyum, o lise mezunu. Tam bir işi Yok. Daha henüz iş kurmaya çalışıyor. Esnaflık yapmaya çalışıyor. yaklaşık 3 ay evvel aynı eve çıktık. Ama arada anlaşmazlıklarımız oluyor. Mesela akşam evden çıkıyor gece 1 gibi falan geliyor. Sorunca da esnaflık yapacağım ben çevre gerek, arkadaşlarlaydım falan diyor. Çok küfürbaz çevresine karşı, benimle de konuşurken kızınca bana küfretmese bile başkaları için küfürlü konuşur yanımda epey. Onun tam bir geliri olmuyor benim maaşımla idare ediyoruz. Ama o ufak tefek bir şeyler satınca kesinlikle destek oluyor hiç sakınmayıp getiriyor. Dün tartıştık: benim övdüğüm bir arkadaşı hakkında sinirlendi onun... koyayım maden o kadar iyi git onunla evlen dedi. Yanından giderim deyince de s.. git o zaman dedi. Araba aldım şu an o iş yapmaya çalıştığı için o biniyor. Ayrılmaya çalışsam aynı evdeyiz , saldırgan davranışlar yapıyor. Kaçsam nasıl kaçarım ya da ne yapmalıyım bilmiyorum. Sanki elim kolun bağlı hiç peşimi bırakmayacak gibi. Ya da ayrılmalı mıyım kafam çok karışık.
Bir kez ayrılma meselesini açtım, anne babanı arar her şeyi anlatırım dedi. Sonra sinirle söylemiştir diye düşündüm. Aramız düzeldi. Zaten ya bu şehirden git ya da Benimle ol diyor. Burası da Doğu şehri yani herhangi bir yerde herhangi bir şekilde beraberliğimizi dillendirse rezil olurum diye korkup uzaklaşamıyorum da çoğu zaman, iş yerime gelir beni rezil eder diye de korkuyorum.
Bazen habersiz kaçmak istiyorum ama Yani şu durumda belli etmeden eşyalarımı vs nasıl toplarım ev benim üzerime ama eşyalı. Sadece kendi kişisel şeylerim var içerde fakat nasıl toplayıp haber vermeden çıkarım, nasıl giderim bilmiyorum. Ya da bu onu daha da sinir mi eder. Çok dardayım.
Ne istediğimi, nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum. Ailem çok muhafazakar yardım da alamıyorum...
Bir kez ayrılma meselesini açtım, anne babanı arar her şeyi anlatırım dedi. Sonra sinirle söylemiştir diye düşündüm. Aramız düzeldi. Zaten ya bu şehirden git ya da Benimle ol diyor. Burası da Doğu şehri yani herhangi bir yerde herhangi bir şekilde beraberliğimizi dillendirse rezil olurum diye korkup uzaklaşamıyorum da çoğu zaman, iş yerime gelir beni rezil eder diye de korkuyorum.
Bazen habersiz kaçmak istiyorum ama Yani şu durumda belli etmeden eşyalarımı vs nasıl toplarım ev benim üzerime ama eşyalı. Sadece kendi kişisel şeylerim var içerde fakat nasıl toplayıp haber vermeden çıkarım, nasıl giderim bilmiyorum. Ya da bu onu daha da sinir mi eder. Çok dardayım.
Ne istediğimi, nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum. Ailem çok muhafazakar yardım da alamıyorum...