Size küfretmediğinden emin misiniz?? Ayrıca sizi ailene herşeyi anlatırım diyerek tehdit ediyor, eğer bu sözleri size mesaj yoluyla falan gönderiyorsa savcılığa suç duyurunda bulunun ve en kısa zamanda kurtulun bu adamdanDün tartıştık: benim övdüğüm bir arkadaşı hakkında sinirlendi onun... koyayım maden o kadar iyi git onunla evlen dedi. Yanından giderim deyince de s.. git o zaman dedi.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Korkuyorum.
- Konu Sahibi sumrucuk
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- dert bende erkek arkadaş korku takıntılı düşünceler
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Şubat 2018
- 125
- 129
- 23
- 32
Alkol de alıyordur kesin iyi içtiği bi gün Fotoğraflarını falan gece o uyurken sil telefonundan numaranıda sil eşyalarını topla atla arabana kaç bisey derse yalanlarsın her aile önce evladına güvenir peşimi bırakmıyordu de hatta çok üzerine gelirse manyak polise git daha yaklaşamaz. Bu ülkede ad çıkarmak o kadar kolay ki insan yapmasa bile adı çok rahat çıkıyor çok da takılma. Ev sahibiylede görüş sözleşmeyi onun haberi olmadan fesih et
- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.312
- 598
Ailenizin herhangi bir irtibat numarası, adresi yoksa, istifa edin gidin abinizin yanına.
Önce telefonunu kontrol edin.
Sonra kendi hattınızı değiştirin, sosyal medya hesaplarınızı kapatın ve 1 yıl kadar açmayın. Giderken not bırakın, ama bilgisayardan yazın.
El yazınız olmasın.
Eğer sizi aramaya kalkarsa, şikayette bulunacağınızı, ailenize her şeyi anlattığınızı, asla birlikte olmayacağınızı yazın.
Bir daha da ailenizle paylaşamayacagınız işlere kalkışmayın.
Önce telefonunu kontrol edin.
Sonra kendi hattınızı değiştirin, sosyal medya hesaplarınızı kapatın ve 1 yıl kadar açmayın. Giderken not bırakın, ama bilgisayardan yazın.
El yazınız olmasın.
Eğer sizi aramaya kalkarsa, şikayette bulunacağınızı, ailenize her şeyi anlattığınızı, asla birlikte olmayacağınızı yazın.
Bir daha da ailenizle paylaşamayacagınız işlere kalkışmayın.
- 28 Nisan 2010
- 353
- 332
- 103
Korkmakta cok haklisiniz. Neler duyuyoruz neler okuyoruz. Insanlarin baska amaci kalmamista, eslerine sevgililerine dunyayi dar etmeye, oldurmeye calisiyorlar. Sizi korkutmak degil tabi ki amacim. Sadece kendinizi gercekten saglama almadan hareket etmeyin, bir planiniz olsun. Uygulamaya gecerken ters bir durum yasanmamasi adina bir arkadasinizin yaptiginizdan haberi olsun, sizi kontrol etsin. Abiniz varmis, ona anlatabiliyorsaniz anlatin ve Ankara'ya abinizin yanina tasinmak iyi fikir. Annenize anlatin, yaniniza gelsin birlikte evi kapatabilirsiniz. Annedir neticede ne kadar kizarsa kizsin size kol kanat olur...
- 6 Haziran 2018
- 194
- 186
- 33
- 33
Anlattığın bu adamla umarım evlenmeyi düşünmüyorsun canım. Kesinlikle ileride çok daha üzecek seni buna adın gibi emin olabilirsin. Yani davul bile dengi dengine diye bir gerçek var her kesim kabul etmese de.. Saygılı biri her zaman daha iyidir. Sevgi her şeye yetmiyor. Lütfen bir yolunu bul ayrıl hayatından çıkar. Bir tek kişisel eşyaların varsa hiç sıkıntı olmaz ama devlet memuru musun özelde misin bilmiyorum. Bir gün izin alırsın o da işteyken her şeyini toplar çıkar gidersin. İş yerine de gelirse gelsin. Gerekirse önceden izin de ayarla bi 7-10 gün ortalarda da olma.. NE yap et bitir.
- 6 Aralık 2017
- 697
- 954
- 23
- 33
Evlilikten söz ediyor mu?Merhaba sayın kk üyeleri. Sırf sizinle irtibat kurmak için Buradan üyelik aldım. Lütfen tasvip etmeyenler cevap yazmasın, neyin ne olduğunun ve hatalarımın farkındayım ama fikir de istiyorum. Bu sitedeki ilk sorum , gerçekten çok dardayım. Anne babamdan uzak başka bir şehirde çalışıyorum uzak yaşıyorum. Sevgilimle 8 ay evvel tanıştık. Ben üniversite mezunuyum, o lise mezunu. Tam bir işi Yok. Daha henüz iş kurmaya çalışıyor. Esnaflık yapmaya çalışıyor. yaklaşık 3 ay evvel aynı eve çıktık. Ama arada anlaşmazlıklarımız oluyor. Mesela akşam evden çıkıyor gece 1 gibi falan geliyor. Sorunca da esnaflık yapacağım ben çevre gerek, arkadaşlarlaydım falan diyor. Çok küfürbaz çevresine karşı, benimle de konuşurken kızınca bana küfretmese bile başkaları için küfürlü konuşur yanımda epey. Onun tam bir geliri olmuyor benim maaşımla idare ediyoruz. Ama o ufak tefek bir şeyler satınca kesinlikle destek oluyor hiç sakınmayıp getiriyor. Dün tartıştık: benim övdüğüm bir arkadaşı hakkında sinirlendi onun... koyayım maden o kadar iyi git onunla evlen dedi. Yanından giderim deyince de s.. git o zaman dedi. Araba aldım şu an o iş yapmaya çalıştığı için o biniyor. Ayrılmaya çalışsam aynı evdeyiz , saldırgan davranışlar yapıyor. Kaçsam nasıl kaçarım ya da ne yapmalıyım bilmiyorum. Sanki elim kolun bağlı hiç peşimi bırakmayacak gibi. Ya da ayrılmalı mıyım kafam çok karışık.
Bir kez ayrılma meselesini açtım, anne babanı arar her şeyi anlatırım dedi. Sonra sinirle söylemiştir diye düşündüm. Aramız düzeldi. Zaten ya bu şehirden git ya da Benimle ol diyor. Burası da Doğu şehri yani herhangi bir yerde herhangi bir şekilde beraberliğimizi dillendirse rezil olurum diye korkup uzaklaşamıyorum da çoğu zaman, iş yerime gelir beni rezil eder diye de korkuyorum.
Bazen habersiz kaçmak istiyorum ama Yani şu durumda belli etmeden eşyalarımı vs nasıl toplarım ev benim üzerime ama eşyalı. Sadece kendi kişisel şeylerim var içerde fakat nasıl toplayıp haber vermeden çıkarım, nasıl giderim bilmiyorum. Ya da bu onu daha da sinir mi eder. Çok dardayım.
Ne istediğimi, nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum. Ailem çok muhafazakar yardım da alamıyorum...
Sen herşeyini resmen adamın hizmetine vermişsin adam senin üzerinden geçinip gidiyor bina önce bitir bu ilişkiyiTüm eşyalarımı topladım . Ama arabam ona ait ve şu an onda arabamı ne yapacağımı hiç bilemiyorum. Araya polis vs sokmak istemiyorum. Çünkü çalınmadı herhangi bir şey olmadı arabaya.
Anne ve babandan niye uzakta bir şehirde çalışıyorsun?
Sevgilinle beraber yaşadığından anne babanın haberi varsa okey, eğer onlardan gizli böyle bişeye kalkıştıysan yazık insanlara belli ki tasvip etmeyecekleri bir durum ve sen onları kandırıyorsun.
Kendine hakaret edilmesine göz yumuyorsun, bu iğrenç küfürleri sineye çekiyorsun, ilginç...
Ayrılmaya çalışsan aynı evdesin. Ne alaka? Çık ayrı eve.
Kaçsan nasıl kaçarsın? Zincirle bağlı falan değilsin zorla tutulmuyorsun heralde değil mi?
He şimdi okudum annenin babanın belli ki hiçbişeyden haberi yok çünkü sevgilin herşeyi onlara anlatmakla tehdit ediyor seni.
Valla ne diyim bazen insanlara müstehak.
Ne olduğunu bilmediğin insanla aynı eve çık yaşa, altından kalkamayacağın sonuçlarına katlanamayacağın işlere kalkış.
Sen git en iyisi annenin babanın dizinin dibinde otur tamam mı?
Sana en güzel tavsiye, hatta derdine çare.
Sevgilinle beraber yaşadığından anne babanın haberi varsa okey, eğer onlardan gizli böyle bişeye kalkıştıysan yazık insanlara belli ki tasvip etmeyecekleri bir durum ve sen onları kandırıyorsun.
Kendine hakaret edilmesine göz yumuyorsun, bu iğrenç küfürleri sineye çekiyorsun, ilginç...
Ayrılmaya çalışsan aynı evdesin. Ne alaka? Çık ayrı eve.
Kaçsan nasıl kaçarsın? Zincirle bağlı falan değilsin zorla tutulmuyorsun heralde değil mi?
He şimdi okudum annenin babanın belli ki hiçbişeyden haberi yok çünkü sevgilin herşeyi onlara anlatmakla tehdit ediyor seni.
Valla ne diyim bazen insanlara müstehak.
Ne olduğunu bilmediğin insanla aynı eve çık yaşa, altından kalkamayacağın sonuçlarına katlanamayacağın işlere kalkış.
Sen git en iyisi annenin babanın dizinin dibinde otur tamam mı?
Sana en güzel tavsiye, hatta derdine çare.
yedek anahtarı yok mu arabanın?Tüm eşyalarımı topladım . Ama arabam ona ait ve şu an onda arabamı ne yapacağımı hiç bilemiyorum. Araya polis vs sokmak istemiyorum. Çünkü çalınmadı herhangi bir şey olmadı arabaya.
artık bi gece kaçıcan ya da ona araba lazım bugün diye evde bıraktırıp öyle kaçıcaksın
ortalıkta kanıt bırakma fotoğraf falan
8 ayda tanıdığında 3 aydır aynı evde kalmak ne cesaret ya arkadaşım
- 26 Şubat 2018
- 493
- 850
- 18
- 26 Şubat 2018
- 493
- 850
- 18
Hatta gerekirse zarar vermeyecek bir uyku ilacı versin ama dediğin gibi telefonundan mesajları fotoğraflar silsinAlkol de alıyordur kesin iyi içtiği bi gün Fotoğraflarını falan gece o uyurken sil telefonundan numaranıda sil eşyalarını topla atla arabana kaç bisey derse yalanlarsın her aile önce evladına güvenir peşimi bırakmıyordu de hatta çok üzerine gelirse manyak polise git daha yaklaşamaz. Bu ülkede ad çıkarmak o kadar kolay ki insan yapmasa bile adı çok rahat çıkıyor çok da takılma. Ev sahibiylede görüş sözleşmeyi onun haberi olmadan fesih et
- 5 Temmuz 2016
- 782
- 775
- 53
- 6 Haziran 2018
- 194
- 186
- 33
- 33
Evet. Evlenmeyi çok istiyordu. Devamlı ailesini benimkilerle tanıştırmak istiyordu.Evlilikten söz ediyor mu?
- 6 Aralık 2017
- 697
- 954
- 23
- 33
Size tavirlari cok kötü tabi ki tartismasiz. Ama niyeti sizi kullanmak da degil. Psikolojisi bozuk bir adam. Son durumunuz ne? Ne karar verdiniz?Evet. Evlenmeyi çok istiyordu. Devamlı ailesini benimkilerle tanıştırmak istiyordu.
- 27 Eylül 2010
- 1.539
- 1.939
- 358
- 45
- 23 Haziran 2015
- 1.271
- 1.470
- 83
- 31
Canim ileride daha buyuk sikintilar cekmemen icin ayrilman daha iyi anne babanada soylesin birak inan daha sonra cok pisman olursun kaderinde varsa ama biz ne desek bos akilli kiza benziyorsun seviyorum diye alttan alma sende onu tehtid et uzaklas hemen ordanMerhaba sayın kk üyeleri. Sırf sizinle irtibat kurmak için Buradan üyelik aldım. Lütfen tasvip etmeyenler cevap yazmasın, neyin ne olduğunun ve hatalarımın farkındayım ama fikir de istiyorum. Bu sitedeki ilk sorum , gerçekten çok dardayım. Anne babamdan uzak başka bir şehirde çalışıyorum uzak yaşıyorum. Sevgilimle 8 ay evvel tanıştık. Ben üniversite mezunuyum, o lise mezunu. Tam bir işi Yok. Daha henüz iş kurmaya çalışıyor. Esnaflık yapmaya çalışıyor. yaklaşık 3 ay evvel aynı eve çıktık. Ama arada anlaşmazlıklarımız oluyor. Mesela akşam evden çıkıyor gece 1 gibi falan geliyor. Sorunca da esnaflık yapacağım ben çevre gerek, arkadaşlarlaydım falan diyor. Çok küfürbaz çevresine karşı, benimle de konuşurken kızınca bana küfretmese bile başkaları için küfürlü konuşur yanımda epey. Onun tam bir geliri olmuyor benim maaşımla idare ediyoruz. Ama o ufak tefek bir şeyler satınca kesinlikle destek oluyor hiç sakınmayıp getiriyor. Dün tartıştık: benim övdüğüm bir arkadaşı hakkında sinirlendi onun... koyayım maden o kadar iyi git onunla evlen dedi. Yanından giderim deyince de s.. git o zaman dedi. Araba aldım şu an o iş yapmaya çalıştığı için o biniyor. Ayrılmaya çalışsam aynı evdeyiz , saldırgan davranışlar yapıyor. Kaçsam nasıl kaçarım ya da ne yapmalıyım bilmiyorum. Sanki elim kolun bağlı hiç peşimi bırakmayacak gibi. Ya da ayrılmalı mıyım kafam çok karışık.
Bir kez ayrılma meselesini açtım, anne babanı arar her şeyi anlatırım dedi. Sonra sinirle söylemiştir diye düşündüm. Aramız düzeldi. Zaten ya bu şehirden git ya da Benimle ol diyor. Burası da Doğu şehri yani herhangi bir yerde herhangi bir şekilde beraberliğimizi dillendirse rezil olurum diye korkup uzaklaşamıyorum da çoğu zaman, iş yerime gelir beni rezil eder diye de korkuyorum.
Bazen habersiz kaçmak istiyorum ama Yani şu durumda belli etmeden eşyalarımı vs nasıl toplarım ev benim üzerime ama eşyalı. Sadece kendi kişisel şeylerim var içerde fakat nasıl toplayıp haber vermeden çıkarım, nasıl giderim bilmiyorum. Ya da bu onu daha da sinir mi eder. Çok dardayım.
Ne istediğimi, nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum. Ailem çok muhafazakar yardım da alamıyorum...