• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köpek Severler Kulubu

ay evet ya nasıl sinir olurum verin şunu evde köpek bakılırmıymış:oklava: oyüzden artık fazla kimse gelmiyo bize e haliyle bizde gidemiyoruz olsun umrumda bile değil:umursamaz: o bizim canımız oldu dediğin gibi evlat oldu opuyorumnanaktan artık eşimle takmıyoruz kim nederse desin eşimde artık olumuz ölene kadar bizimle kendinizi buna alıştırın diyip ağızlarını kapatıyoalkisalkisalkis bilmiyolarki bize nasıl iyi geldiğini eşim olumuz yüzünde panak atağını yendi

ben de ailemin yanına onu ilk bıraktıgımda mecburiyettendi
mırın kırın ederek kabul etmişlerdi:)
şimdi istanbulda düzenimi oturttum alıcam diyorum vermiyorlar sempatiksalakcinni
benım de babam kalp hastasıdır
çok huysuz ve sinirliydi sürekli hastayım da hastayım seklınde gezınırdı
şimdi gunde 3 kere bebişimle geziorlarmıss
eski huysuzlugundan sinirliliginden eser kalmadı cok ılımlı bırısı yaptı onu köpüşümm
o nedenle de bıraz da o sebepten ızmırde bırakıormm
ama deli gibi özlüyorumm o ayrııısenağlama:asigim:

ben de ailemin yanına onu ilk bıraktıgımda mecburiyettendi
mırın kırın ederek kabul etmişlerdi:)
şimdi istanbulda düzenimi oturttum alıcam diyorum vermiyorlar sempatiksalakcinni
benım de babam kalp hastasıdır
çok huysuz ve sinirliydi sürekli hastayım da hastayım seklınde gezınırdı
şimdi gunde 3 kere bebişimle geziorlarmıss
eski huysuzlugundan sinirliliginden eser kalmadı cok ılımlı bırısı yaptı onu köpüşümm
o nedenle de bıraz da o sebepten ızmırde bırakıormm
ama deli gibi özlüyorumm o ayrııısenağlama:asigim:

bu sevgiyi tatmayan anlamıyo tamam bazı zorlukları var ama bi şekilde görmezden geliyosun bizimde oturduğumuz yerde yaşlı bi amcamız var sabahları karşılaşıyoruz ben köpeğim sayende felci yendim beni ayaklandıdı dedi şaşırmıştım ama sonradan oluşumu alınca anladım bu sevgi bambaşka ne hüzün kalıyo ne stres senin oluşunun cinsi ne bizimki tiger boxer

bu sevgiyi tatmayan anlamıyo tamam bazı zorlukları var ama bi şekilde görmezden geliyosun bizimde oturduğumuz yerde yaşlı bi amcamız var sabahları karşılaşıyoruz ben köpeğim sayende felci yendim beni ayaklandıdı dedi şaşırmıştım ama sonradan oluşumu alınca anladım bu sevgi bambaşka ne hüzün kalıyo ne stres senin oluşunun cinsi ne bizimki tiger boxer

yok öyle bi sevgi kimse hayatımda benı onun benı sevdıgı gıbı sevmemıs onu farkettım..
eger o gece dönmeyeceksem ve ona gıderken gerı gelıcem canım merak etme dememıssem yemeden içmeden kesilior.. hayata küsüoo hareketsız bı sekılde yatıormuss..
çok duygusal akrep burcu zaten :)
cinsi de golden retriever

oo köpek sevilmezmı ya bence ınsan sewılmezde köpek sevılır BEN OĞLUMU ÖYLSINE SEWIYORUM KI GEÇEN HAFTA BıLEĞıME ıSMıNı DÖVME YAPTIRDIIM IYIBI DÖVMECI aryıorum resmını yaptırmak ıcın ama hangı dövmecıye gıttıysem rengı beyaz dövme tutmaz dedı gercektende cok sılık kalır düşündüm siyah beyaz yaptırayım dıye o zaman da bu guzellık kayboluyo o yüzden şu an koluma CÜCÜM MELEĞıM YAZDIRDIM ADI CÜCÜ GERCEKTEN O BENIM MELEĞıM

Slm arkadaslar bizimde 1 yaşında dişi rottweiller imiz çiko, 2 dişi yaşında husky zuzu,2 yaşında alman kurdumuz şila, 5 aylık dişi setterimiz sayko ve benim birtanem baroncuk var.Hepsi birbirinden değerli bizim için ama ne yalan söylüyüm baroncuk benim başka şilanın yavrusu elimize doğdu desem yeridir.Şila erken doğum yapmıştı sabah abim köpekleri yedirmeye gittiğine şilanın doğurmakta oldugunu görmüş ve bana seslendi gittiğimde sadece baroncuk doğmuş ve soğuktan donmuş hareketsiz yatıyodu.Abim öldüğünü sanmıştı onu elime aldıgımda ölmdiğini fark ettim hemen onu polarıma sardı ve eve götürdüm kalörüfer peteğinin altında yavaş yavaş ısıttım.Yaklaşık bir saat sonra kendine geldi annesinin yanına koyduk ve ondansonra hep onla ilgiledim ve onu aldım.Şu an altı buçuk aylık oldu ve canımdan bir parça gibi çok aşırı kıskanç o yanındayken başka köpekleri sevdirmez gece yanıma kimseyi yaklaştırmaz o başka bir köpek köpek diyesim gelmiyo.Arkadaslar resimlerini paylaşacaktım fakat 100 tane msj olması gerekiyomuş daha sonra paylaşırım

Cnm bizde köpek çokta şu an resim ekleyemiyorum bizim aile komple hayvansever bir yaş büyük abim hayvan delisi kanatlı hayvan üretimi,köpek üretimi ve köpek eğitmeniği yapıyo 1 ay öncesine kadar bahcede her çeşit hayvan vardı.Askere gideceği için dağıtıyo hayvanları, sanırım askere gidince birtek baroncuğum kalacak ondan asla ayrılamam cnm benim.

köpekler benim aşkımdır.

3 tane dişi köpeğim var. öyle çok severim ki kızlarımı. onlarda beni çok sever.
hergün 2 defa wc ihtiyaçları için dışarı çıkarız. gece bizimle yatarlar.
şuan birine annem bakıyor ikisi bende.
hepsinin ayrı huyu karakteri var.
biri çok kıskanç,biri çok obur,biri de çok uykucu ve oyuncu :)

Ya kizlar benim köpegim yok ama olacak bir gün. Ne zaman az calisirsam ve vaktim olursa ilk yapacagim sey köpegim olacak. Bu kesin.
Sizlere cok imreniyorum, hayvanlarin insanlara cok sey verdigini cok iyi biliyorum.
Bambaska bir mutluluk bambaska bir huzur. Allah herkese hayvan sevgisi versin Insallah...

ben hayvanlardan genelde korkardım taa ki kardeşim askere giderken daha önce tanışmadığım 3 yaşındaki dobermanını getirene kadar... o dönemde ben ilgilendim çocuğum gibi ; aşıları ; mamasını yedi mi yemedi mi ; akşamları birlikte dolaşmalarımız ; kucağımda uyuması; işten geldiğimde üzerime atlayıp suratımı yalaması... anlatsalar hayatta inanmazdım ama inanılmaz bir sevgi... kızımız geçen yaz anne oldu şimdi bir yavrumuz da bizimle yani 2 kızımız var... kardeşim ayrı eve çıkmayı düşünüyor o zaman nasıl görmeden duracağım bilmiyorum...

geçenlerde tartıştık kardeşimle 3-4gün kapandı odaya kızlarla ; sinir oldum... sırf onları özlediğim için kardeşimle konuştum :37: birkaç gün ilgilenmedim diye hemen küsmüşler nasıl üzüldüm ama barıştık sonra :)

çok büyük bir sevgi yaşatıyorlar ama çok da büyük sorumluluk istiyor... yaşlandıklarında ya da hastalandıklarında da onların yanında olabilmek gerek... ben cesaret edemeyebilirim ama şimdi sokakta gördüğüm her köpeğe sevgiyle bakabiliyorum ; yanımda yiyecek birşeyler varsa hemen onlara vermek istiyorum...

benim vardı köpeğim yazın araba çarptı öldü :43: kaç gün kendime gelemedm ama şimdi yine köpek almak istiyorum chow chow istiyorum özellikle :31: bide şu var hayvanlara eziyet edenlere sinir oluyorum, bazen görüyorum ayağı kırık köpek felan nasıl içim cız ediyor. evin etrafında kedi köpek görürsem yemek falan koyuyorum bi kaba gidip veriyorum.şuna inanıyorum hayvaları sevmiyen insanları da sevemez merhamet duygusu olamaz

Geçen hafta terir köpeğime çocuklar ayağına taş atmışlardı neyseki veterinere götürdük kırık yok köpeğin moreli bozulduğundan yemeklerine elimle yedirdim yemiyordu

Back