- 3 Ekim 2007
- 3.594
- 951
- 688
- Konu Sahibi speedy-gonzales
Yukarıdaki beyaz pekinez , güzeller güzeli benimkinin aynısı :) Sadece renk farkı var.Allah uzun ömür versin talihi benim oğluşuma benzemesin Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anam anam ben senın zeytın gozlerını mınnacık burnunu yerım aslan gıbı tuğleri maşallah ((((+41))))))
Yukarıdaki beyaz pekinez , güzeller güzeli benimkinin aynısı :) Sadece renk farkı var.Allah uzun ömür versin talihi benim oğluşuma benzemesin Şeniz
BAK ŞİMDİ mafoldumben ÖYLE DEME AMA ÜZME ŞİMDİ BİZİ NE WARMIS OĞLUŞUMUZUN TALIHINDE AMA SEN WARSIN ONUN YANINDA ONA BİŞEYCIK OLMAZ ÜZME BIZI ÖYLESEYLER DİYEREK ASLAN PARÇASI O ASLAN ASLAN GIBI AĞBİYukarıdaki beyaz pekinez , güzeller güzeli benimkinin aynısı :) Sadece renk farkı var.Allah uzun ömür versin talihi benim oğluşuma benzemesin Şeniz
Canım önceki mesjlarımda yazmıştım .Oğluşumun hüzünlü bir hikayesi var.Sevgiler....ay canım ne oldu oglusuna mafoldumben
BAK ŞİMDİ mafoldumben ÖYLE DEME AMA ÜZME ŞİMDİ BİZİ NE WARMIS OĞLUŞUMUZUN TALIHINDE AMA SEN WARSIN ONUN YANINDA ONA BİŞEYCIK OLMAZ ÜZME BIZI ÖYLESEYLER DİYEREK ASLAN PARÇASI O ASLAN ASLAN GIBI AĞBİ![]()
amanda aman siyah zeytinnn nasılda uslu yatmış arka bacaklarını uzatmısta hhehehhe eşşek ya haywanlar bambaska bişey ya bana şimdi uyuyan bı bebek gösterseler hiç hoşuma gıtmez uyuyo iste napim derım ama suna bak uyuması bıle güzel masum oluyo bu eşşeklerin bebeklerin![]()
![]()
Diğer Şımarık Dostum
ama siz genede kedılere dıkkat etın bıanda korkup gözunu mözünü çıkartırlar zıplayıp onlarda can hawlıyle cunku :) bnce fazla yan yana gelmesınler neme lazım sonra hangısınin kılına zarar gelse bısey olsaCanımsın :)) Zaten aslanlığından bir şey kaybetmedi sıpa .Arabasıyla çıktığında tüm kedilere meydan okuyor ama , kedilerden minik olduğu için hiçbir kediyi korkutamıyor :)))
,
oldum bittim bende köpek delisiyim açıkcası kedilerden hoşlanmıyorum sokak köpekleriyle ilgileniyorum daha önceden bir doberman büyüttüm tabi yaşlanınca öldü:gitme:daha sonra alman kurdu büyüttüm onuda büyünce eniştem iş yerine götürdü oda orda yaşlanıp öldü şu sıralar yine köpek alma çabasındayım yalnız eşimle karasız kaldık ben sibirya kurdu istiyorum eşim ise kangal ben büyük olanları seviyorum süs köpeği hiç beslemedim açıkcası ama şunu iyi biliyorumki hangi hayvana iyi niyetle yaklaşırsanız o hayvan size zarar vermez çünkü onlar bizlerin emrine indirildi ve bizler onlara sahip çıkmalıyız.
Benim de avatarımda gördüğünüz minik pekinez evin en küçük oğlu teyzeleri ablaları :))
9 yaşında 6 yıldır arka ayakları felçli .Çiş kaka tutamıyor .Altını bezliyorum .İki çocuktan sonra evin bebeği o oldu.İyi günde kötü günde dedik .Ben ona severek tertemiz bakıyorum .O da alıştı artık .Önceleri çok üzülse de şimdi hep yardım bekliyor :)) Hepinize sevgiler....