Canlarım sağolun :)) Felç geldikten sonra , 1 ay kadar kortizon tedavisi gördü.Vücudunda yaralar açıldı.Çok zor günlerdi ama ben onu iyileştirdim .Gece kımıldayıp ilaçlar çıkmasın diye gecelerce nöbet tuttum yerlerde sürünmekten benim dizlerim yara oldu.Bazı veterinerler uyutun dedi.Olacak şey mi ?? Bizle sakatlansan bizleri de mi uyutsunlar.Sonra üniversite hastanesinde ameliyat ettirdik .Beline platinden vidalar takıldı.Ameliyetı 4 saat sürdü .Benim cesur yürek oğluşum ameliyattan çıktığında eşime hafif hafif hırlıyordu:))) Eşimi pek sevmez :)) Çünkü eşim onu çok kızdırır .Neyse arkadaşlar olmadı yürüyemedi.İlk günler çok zordu .Ben kesin hayata küser yemeden içmeden kessilir demiştim .Çünkü çorapları top yapıp oynayan yavrucak , ilk hayal kırıklığını oynayamayınca yaşadı .Ama sevgi herşeyin üstesinden geliyor.Tekerlekli araba yaptırdık .Dışarıya onunla çıkıyor.Sevgili arkadaşlarım bu yazılanları ancak siz hayvanseverler anlarsınız.Bence yaptığım fedakarlık değil.Çünkü ben onu iyi günde kötü günde aldım.Yürürken bakıp hastalanınca bakmamak olur mu ? Bu nedenle başta teyzem olmak üzere ablam dahil aram açıldı .Çünkü kendileri sevgisiz acıma duygusu olmayan insanlar diye düşünüyorum .Benim 29 yaşında bir oğlum 23 yaşında kızım var.Hepimiz ona bebek gibi bakıyoruz.Sevme kısmı onlara ait genelde :)Çiş yapma zorluğu var , ben veterinerden mesaneyi boşaltmayı öğrendim.Felçe sebep sanırım ilk veterinerin iğneleri sebep oldu.Şimdi harika bir veterinerimiz var.İyi ki onu bulmuşuz.Allah oğluşuma ömür versin .Ben onu sağlıklı gördükçe mutluyum .Hepinizi sevgiyle öpüyorum.Şeniz