Köpek Severler Kulubu

allah korusun kedıcıkler kendılerını koruma ıc gudusu ıle sızın bebeğinizin gözunu felan cıkarta bılırlerdi iyi ypmışsınız sahıplendırmekle şimdi herkez ewınde mutludur

O yüzden verdik yavruları göze denk getiremedi ama üst göz kapağına doğru geldi
Korktum sonra ayırdım sonrada sahiplendirdim Şimdi Gerçktende Mutluklar İçimde Rahatkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Benim de avatarımda gördüğünüz minik pekinez evin en küçük oğlu teyzeleri ablaları :))
9 yaşında 6 yıldır arka ayakları felçli .Çiş kaka tutamıyor .Altını bezliyorum .ıki çocuktan sonra evin bebeği o oldu.ıyi günde kötü günde dedik .Ben ona severek tertemiz bakıyorum .O da alıştı artık .Önceleri çok üzülse de şimdi hep yardım bekliyor :)) Hepinize sevgiler....

ayy allah yardım etsın meleğe cok zor ya ıcım acıdı yemın ederım çok ıyı bakın ona lutfen haywaanları ınanılmaz derecede sewıyorum kıllarına zarar gelse bın defa ölüyorum su an gercekten çok üzüldüm tedawısı felan yok mu aceba kocaman bı ağbı olmuşken bebek gıbı allah göruyor ona yaptıgınız yardımları ıyılıgınızın karsılıgını werır ınşallah bu mubarek gunlerde allah onun we sızın yardımcınız olsun arkdasım

canım Tebrik Ederim alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Süpersin Gerçekten Sen ona öyle bi sevgi veriyorsundur ki değil ayaklarını herşeyini unutur yanında zaten muttlu olur

aman aman allahım sen koru yarabbım su haywanları ya gözune gelseydı ne olurdu çok ıyı yapmıssınız cok allah bebeklerınıze uppp uzun ömurler wersın ınşallah bıze yokluklarını acılarını yasatmasınnazarlardan kem gözlerdende sakınsın :Saruboceq:

amin canım O gün anladım Kedi ile köpeği Beslemek için 7/24başlarında olabilmek L@zımmışopuyorumnanaktan

canım Tebrik Ederim alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Süpersin Gerçekten Sen ona öyle bi sevgi veriyorsundur ki değil ayaklarını herşeyini unutur yanında zaten muttlu olur
Canlarım sağolun :)) Felç geldikten sonra , 1 ay kadar kortizon tedavisi gördü.Vücudunda yaralar açıldı.Çok zor günlerdi ama ben onu iyileştirdim .Gece kımıldayıp ilaçlar çıkmasın diye gecelerce nöbet tuttum yerlerde sürünmekten benim dizlerim yara oldu.Bazı veterinerler uyutun dedi.Olacak şey mi ?? Bizle sakatlansan bizleri de mi uyutsunlar.Sonra üniversite hastanesinde ameliyat ettirdik .Beline platinden vidalar takıldı.Ameliyetı 4 saat sürdü .Benim cesur yürek oğluşum ameliyattan çıktığında eşime hafif hafif hırlıyordu:))) Eşimi pek sevmez :)) Çünkü eşim onu çok kızdırır .Neyse arkadaşlar olmadı yürüyemedi.ılk günler çok zordu .Ben kesin hayata küser yemeden içmeden kessilir demiştim .Çünkü çorapları top yapıp oynayan yavrucak , ilk hayal kırıklığını oynayamayınca yaşadı .Ama sevgi herşeyin üstesinden geliyor.Tekerlekli araba yaptırdık .Dışarıya onunla çıkıyor.Sevgili arkadaşlarım bu yazılanları ancak siz hayvanseverler anlarsınız.Bence yaptığım fedakarlık değil.Çünkü ben onu iyi günde kötü günde aldım.Yürürken bakıp hastalanınca bakmamak olur mu ? Bu nedenle başta teyzem olmak üzere ablam dahil aram açıldı .Çünkü kendileri sevgisiz acıma duygusu olmayan insanlar diye düşünüyorum .Benim 29 yaşında bir oğlum 23 yaşında kızım var.Hepimiz ona bebek gibi bakıyoruz.Sevme kısmı onlara ait genelde :)Çiş yapma zorluğu var , ben veterinerden mesaneyi boşaltmayı öğrendim.Felçe sebep sanırım ilk veterinerin iğneleri sebep oldu.Şimdi harika bir veterinerimiz var.ıyi ki onu bulmuşuz.Allah oğluşuma ömür versin .Ben onu sağlıklı gördükçe mutluyum .Hepinizi sevgiyle öpüyorum.Şeniz

uyutalım mı dedıler çok sınırlendım yemın ederım nasıl uyutmayı teklıf ederler ya eğer sız wıcdansız bır ınsan olsaydınız o güzeller guzelı su an hayatta olmayacaktı bız onları sahıplendıysek ıyı gunlerınde we kötu gunlerınde yanlarında olmak zorundayız ewet o wicdansız duygusuz sewgısız butun ınsanlardan nefret edıyorum allah inşallah o dunyalar guzelıne uzun ömurler wersın kımseye hıc bırımıze onların acısını taddırmasın bence dunyadakı en buyuk acıya ewlat acısı derlerya herhalde onların acısıda onun aynısı olsa gerek lafını bıle yapmak ıstemıyorum oğlumdan ayrı kalmanın allahım ne oğlumu bensız ne benı oğlumsuz bırakmasın cünkü ben onun gercekten annesıyım o da benım oğlumm canımın bı parçası

Sen bi örneksin Bi örnekte çok sevdiğim bi arkadaşım evinde 3 tane kocaman sokak köpekleri var maddi durumu yetersiz ama işte hayvan sevgisi elinden geldiğince bakıyor birazda dışardan yardım ile senin gibi yapamadı tekerlekli sandalye çok istedik ama onun çaresi değildi ilk başlarda üçüde arka 2 ayağını kullanamazken Öncelikle allahın takdiri sonrada sahibin verdiği sevgi ile şimdi dışarı bile çıkıyorlar çok yürüyemeseler bile başardılar ilk zamanlar ellerimizle pamuktan yatak yaptık her 1 saatte 1 diğer yöne çevirdik falan filan çok zor inanın hasta bi cana bakmak vücutta yaralar oluştu ne yaparsak yapalım ama en azına indirmeye çalıştık onu bile başardık Şimdi 3üde mutlu aynı evin içinde birbirleri ile oynayabiliyorlar Koca danalarımız Sevgi herşeye Bedel

BİDE UYUTALIM
allahın verdiği canı yine allah alır insan yada hayvan ne olursa olsun
Allah o acıyı çekmesini istiyor ise o canlı o acıyı çeker
bizim tek yapamamız gereken aza indirebilmek

kızlar bizi unutmayın bizde varız :lepi:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…