- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
allah korusun kedıcıkler kendılerını koruma ıc gudusu ıle sızın bebeğinizin gözunu felan cıkarta bılırlerdi iyi ypmışsınız sahıplendırmekle şimdi herkez ewınde mutludur
ayy allah yardım etsın meleğe cok zor ya ıcım acıdı yemın ederım çok ıyı bakın ona lutfen haywaanları ınanılmaz derecede sewıyorum kıllarına zarar gelse bın defa ölüyorum su an gercekten çok üzüldüm tedawısı felan yok mu aceba kocaman bı ağbı olmuşken bebek gıbı allah göruyor ona yaptıgınız yardımları ıyılıgınızın karsılıgını werır ınşallah bu mubarek gunlerde allah onun we sızın yardımcınız olsun arkdasımBenim de avatarımda gördüğünüz minik pekinez evin en küçük oğlu teyzeleri ablaları :))
9 yaşında 6 yıldır arka ayakları felçli .Çiş kaka tutamıyor .Altını bezliyorum .İki çocuktan sonra evin bebeği o oldu.İyi günde kötü günde dedik .Ben ona severek tertemiz bakıyorum .O da alıştı artık .Önceleri çok üzülse de şimdi hep yardım bekliyor :)) Hepinize sevgiler....
Benim de avatarımda gördüğünüz minik pekinez evin en küçük oğlu teyzeleri ablaları :))
9 yaşında 6 yıldır arka ayakları felçli .Çiş kaka tutamıyor .Altını bezliyorum .İki çocuktan sonra evin bebeği o oldu.İyi günde kötü günde dedik .Ben ona severek tertemiz bakıyorum .O da alıştı artık .Önceleri çok üzülse de şimdi hep yardım bekliyor :)) Hepinize sevgiler....
aman aman allahım sen koru yarabbım su haywanları ya gözune gelseydı ne olurdu çok ıyı yapmıssınız cok allah bebeklerınıze uppp uzun ömurler wersın ınşallah bıze yokluklarını acılarını yasatmasın
O yüzden verdik yavruları göze denk getiremedi ama üst göz kapağına doğru geldi
Korktum sonra ayırdım sonrada sahiplendirdim Şimdi Gerçktende Mutluklar İçimde Rahatkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aman aman allahım sen koru yarabbım su haywanları ya gözune gelseydı ne olurdu çok ıyı yapmıssınız cok allah bebeklerınıze uppp uzun ömurler wersın ınşallah bıze yokluklarını acılarını yasatmasınnazarlardan kem gözlerdende sakınsın :Saruboceq:
zaten bebek gıbı onlar her zaman ılgı beklıyorlar
amin canım O gün anladım Kedi ile köpeği Beslemek için 7/24başlarında olabilmek L@zımmışopuyorumnanaktan
zaten bebek gıbı onlar her zaman ılgı beklıyorlar
ayy allah yardım etsın meleğe cok zor ya ıcım acıdı yemın ederım çok ıyı bakın ona lutfen haywaanları ınanılmaz derecede sewıyorum kıllarına zarar gelse bın defa ölüyorum su an gercekten çok üzüldüm tedawısı felan yok mu aceba kocaman bı ağbı olmuşken bebek gıbı allah göruyor ona yaptıgınız yardımları ıyılıgınızın karsılıgını werır ınşallah bu mubarek gunlerde allah onun we sızın yardımcınız olsun arkdasım
Canlarım sağolun :)) Felç geldikten sonra , 1 ay kadar kortizon tedavisi gördü.Vücudunda yaralar açıldı.Çok zor günlerdi ama ben onu iyileştirdim .Gece kımıldayıp ilaçlar çıkmasın diye gecelerce nöbet tuttum yerlerde sürünmekten benim dizlerim yara oldu.Bazı veterinerler uyutun dedi.Olacak şey mi ?? Bizle sakatlansan bizleri de mi uyutsunlar.Sonra üniversite hastanesinde ameliyat ettirdik .Beline platinden vidalar takıldı.Ameliyetı 4 saat sürdü .Benim cesur yürek oğluşum ameliyattan çıktığında eşime hafif hafif hırlıyordu:))) Eşimi pek sevmez :)) Çünkü eşim onu çok kızdırır .Neyse arkadaşlar olmadı yürüyemedi.ılk günler çok zordu .Ben kesin hayata küser yemeden içmeden kessilir demiştim .Çünkü çorapları top yapıp oynayan yavrucak , ilk hayal kırıklığını oynayamayınca yaşadı .Ama sevgi herşeyin üstesinden geliyor.Tekerlekli araba yaptırdık .Dışarıya onunla çıkıyor.Sevgili arkadaşlarım bu yazılanları ancak siz hayvanseverler anlarsınız.Bence yaptığım fedakarlık değil.Çünkü ben onu iyi günde kötü günde aldım.Yürürken bakıp hastalanınca bakmamak olur mu ? Bu nedenle başta teyzem olmak üzere ablam dahil aram açıldı .Çünkü kendileri sevgisiz acıma duygusu olmayan insanlar diye düşünüyorum .Benim 29 yaşında bir oğlum 23 yaşında kızım var.Hepimiz ona bebek gibi bakıyoruz.Sevme kısmı onlara ait genelde :)Çiş yapma zorluğu var , ben veterinerden mesaneyi boşaltmayı öğrendim.Felçe sebep sanırım ilk veterinerin iğneleri sebep oldu.Şimdi harika bir veterinerimiz var.ıyi ki onu bulmuşuz.Allah oğluşuma ömür versin .Ben onu sağlıklı gördükçe mutluyum .Hepinizi sevgiyle öpüyorum.Şeniz
canım Tebrik Ederim alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Süpersin Gerçekten Sen ona öyle bi sevgi veriyorsundur ki değil ayaklarını herşeyini unutur yanında zaten muttlu olur
uyutalım mı dedıler çok sınırlendım yemın ederım nasıl uyutmayı teklıf ederler ya eğer sız wıcdansız bır ınsan olsaydınız o güzeller guzelı su an hayatta olmayacaktı bız onları sahıplendıysek ıyı gunlerınde we kötu gunlerınde yanlarında olmak zorundayız ewet o wicdansız duygusuz sewgısız butun ınsanlardan nefret edıyorum allah inşallah o dunyalar guzelıne uzun ömurler wersın kımseye hıc bırımıze onların acısını taddırmasın bence dunyadakı en buyuk acıya ewlat acısı derlerya herhalde onların acısıda onun aynısı olsa gerek lafını bıle yapmak ıstemıyorum oğlumdan ayrı kalmanın allahım ne oğlumu bensız ne benı oğlumsuz bırakmasın cünkü ben onun gercekten annesıyım o da benım oğlumm canımın bı parçasıCanlarım sağolun :)) Felç geldikten sonra , 1 ay kadar kortizon tedavisi gördü.Vücudunda yaralar açıldı.Çok zor günlerdi ama ben onu iyileştirdim .Gece kımıldayıp ilaçlar çıkmasın diye gecelerce nöbet tuttum yerlerde sürünmekten benim dizlerim yara oldu.Bazı veterinerler uyutun dedi.Olacak şey mi ?? Bizle sakatlansan bizleri de mi uyutsunlar.Sonra üniversite hastanesinde ameliyat ettirdik .Beline platinden vidalar takıldı.Ameliyetı 4 saat sürdü .Benim cesur yürek oğluşum ameliyattan çıktığında eşime hafif hafif hırlıyordu:))) Eşimi pek sevmez :)) Çünkü eşim onu çok kızdırır .Neyse arkadaşlar olmadı yürüyemedi.İlk günler çok zordu .Ben kesin hayata küser yemeden içmeden kessilir demiştim .Çünkü çorapları top yapıp oynayan yavrucak , ilk hayal kırıklığını oynayamayınca yaşadı .Ama sevgi herşeyin üstesinden geliyor.Tekerlekli araba yaptırdık .Dışarıya onunla çıkıyor.Sevgili arkadaşlarım bu yazılanları ancak siz hayvanseverler anlarsınız.Bence yaptığım fedakarlık değil.Çünkü ben onu iyi günde kötü günde aldım.Yürürken bakıp hastalanınca bakmamak olur mu ? Bu nedenle başta teyzem olmak üzere ablam dahil aram açıldı .Çünkü kendileri sevgisiz acıma duygusu olmayan insanlar diye düşünüyorum .Benim 29 yaşında bir oğlum 23 yaşında kızım var.Hepimiz ona bebek gibi bakıyoruz.Sevme kısmı onlara ait genelde :)Çiş yapma zorluğu var , ben veterinerden mesaneyi boşaltmayı öğrendim.Felçe sebep sanırım ilk veterinerin iğneleri sebep oldu.Şimdi harika bir veterinerimiz var.İyi ki onu bulmuşuz.Allah oğluşuma ömür versin .Ben onu sağlıklı gördükçe mutluyum .Hepinizi sevgiyle öpüyorum.Şeniz
Canlarım sağolun :)) Felç geldikten sonra , 1 ay kadar kortizon tedavisi gördü.Vücudunda yaralar açıldı.Çok zor günlerdi ama ben onu iyileştirdim .Gece kımıldayıp ilaçlar çıkmasın diye gecelerce nöbet tuttum yerlerde sürünmekten benim dizlerim yara oldu.Bazı veterinerler uyutun dedi.Olacak şey mi ?? Bizle sakatlansan bizleri de mi uyutsunlar.Sonra üniversite hastanesinde ameliyat ettirdik .Beline platinden vidalar takıldı.Ameliyetı 4 saat sürdü .Benim cesur yürek oğluşum ameliyattan çıktığında eşime hafif hafif hırlıyordu:))) Eşimi pek sevmez :)) Çünkü eşim onu çok kızdırır .Neyse arkadaşlar olmadı yürüyemedi.İlk günler çok zordu .Ben kesin hayata küser yemeden içmeden kessilir demiştim .Çünkü çorapları top yapıp oynayan yavrucak , ilk hayal kırıklığını oynayamayınca yaşadı .Ama sevgi herşeyin üstesinden geliyor.Tekerlekli araba yaptırdık .Dışarıya onunla çıkıyor.Sevgili arkadaşlarım bu yazılanları ancak siz hayvanseverler anlarsınız.Bence yaptığım fedakarlık değil.Çünkü ben onu iyi günde kötü günde aldım.Yürürken bakıp hastalanınca bakmamak olur mu ? Bu nedenle başta teyzem olmak üzere ablam dahil aram açıldı .Çünkü kendileri sevgisiz acıma duygusu olmayan insanlar diye düşünüyorum .Benim 29 yaşında bir oğlum 23 yaşında kızım var.Hepimiz ona bebek gibi bakıyoruz.Sevme kısmı onlara ait genelde :)Çiş yapma zorluğu var , ben veterinerden mesaneyi boşaltmayı öğrendim.Felçe sebep sanırım ilk veterinerin iğneleri sebep oldu.Şimdi harika bir veterinerimiz var.İyi ki onu bulmuşuz.Allah oğluşuma ömür versin .Ben onu sağlıklı gördükçe mutluyum .Hepinizi sevgiyle öpüyorum.Şeniz
Fırlama yaaaa Surattaki İfadeye bak
Acaba nasıl ne yapsam diye düşünüyor Sanırım
Tüm Dostlara Uzun Ömürler
anam anam ben senın zeytın gozlerını mınnacık burnunu yerım aslan gıbı tuğleri maşallah ((((+41
kızlar bizi unutmayın bizde varız :lepi:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ammın inşallah bızlerı onların acııyla sınamasın allahım hep sıne upp uzun ömur wersın sokakta yasayanınada ewde yasıyanınada dunya uzerındekı butun haywanlara up uzun ömur wersın allahımTüm Dostlara Uzun Ömürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?