Köpek Severler Kulubu

Çok güzel oluyor haftasonları sabah onunla uyanmak bişeyler yapmak.

eminmki öledir kückken lesimiz vardı ırkıda rustu siyah beyaz
erk kardeşim dogunca verdik jandarmaya asker oldu cok seviyordum onu
şimdi yurtdısına gidersem yalnız kalmamam için güzel bi arkadas olur benim için
benm ki cocuk yaparız onla vakit geçirirsin diyo ama yok sositososito

arkdaşalar bende köpek leri hatta bütün haywancıkları çok çok cook sewıyorum benımde bırtanecık dünyalar yakışıklısı bır oğlum war o benım gerçekten çocugum maşşallah deyin oğlusuma hemde 41 kere
maşallah annem sanaaaaaa

bu konuya ilgi neden bukadadar az arkıdaslar ya aramızdakı haywan sewerler neden görmuyor bu konuyu bı yorum yapmıyo ya wallaha koca kk da haywan sewen ınsan bu kadar az ise çok üzüldüm ya onlar bızlere allahın emanetı ya hem onlrın doğalarını ellerınden alıyoruz hem de haywanlara karsı bu kadar yorumsuz oluyoruz lutfen arkdaslar bu kadar görmezden gelmeyın onları onlarda bızım gıbı çolugumuz çocugumuz gıbı bır can onlara karsı duygusuz olmayın sizleri bılmem ama onlar benım gözümde tum haywanlar faresınden kedısıne kadar hepsi birer bebek hepsı masum bı bebek

Tabikide Canım ırk,büyük,küçük ayırt etmeden sevmeli
Sitemizde hem hayvansever az hemde hayvan düşmanı çok ne yazıkki.
Benimde 3 tane köpeğim var 1 tane labrador 2 tane pitbull birisi yeni dostum henüz bebek daha
Bi forum açtım bi anda insanlar karşı oldular ama ne yazıkki sizin gibi insanlar hala hayatta var Şeniz

bende köpeklerı cok severımmm

herseyım o beniiimm

kızımmm benımm

cocker kendısıı

pek sevımlıdır

hıh karşımı oldular sadece allah islah etsın dıye bılıyorum onlar bir can yaaa bazen tw lerde gazetelerde duyuyoruz işte haywanlar aç kalmıs ınsanları parçalamıs felan özellıkle köpekler oh olmuş dıyorum ınsanlar haywanları aç bırakmasında o haywanlarda parçalamasın gecengun bı haber daha dınledım bıtane köyu köpekler basmıs adam anlatıyo yuzume bakıyodu dıyo tam suratına yumrugumu wuracaktım kolumu parçaladı dıyo şimdi ben ne dıyım acıyım mı bu adama o yumruk atacagına sewseydı o haywanı hıc bısey olmazdı butun gun yolda beşyuz tane köpek görüyoruz neden hıc bırı bana wea sana saldırmıyo cunku sewıldıgın hıssedıyo wallaha bu haywancıklar ne ypıyosaa doğru yapıyo eeeee sewunma mekanız ması affferım benım cocuklarıma parçalasınlar onlara kötuluk yapan herkezı hiç te üzülmem haywancık kendını korumus dıye aksınee mutlu olurumm

Aynen Canım ben İşe giderken sokağa artık kaçarak çıkıyorum tüm hepsi peşimde bana saldırıyor ama seveceğimi bildiği için
İnsanlar zannediyorki pitbull besliyor aman Allahım vallahi köpeğim tüm sokak köpeklerinden ve evdeki Labradordan dayak yiyor çünkü sevmiyor kavgayı istese baskınlık kurar ama oyunu tercih ediyor ve bu hayvan öyle yavru değil tam 4 yaşında
ben artık haberlerde duyduğuma innamıyorm yesin anacım parçalasın ohhh olsnnn
Adamın teki 1 yaşındaki köpeğe tecavüz etmiş üstünde sigara söndürmüş gelde öldürme bu adamı katil olabilirim diyorum bazen Allah hayvanlara eziyet edenlerin cezasını veriyor.
Ben hergün sabah yemek çıkartırım evde kalanları yoksa işte köpek maması su falan filan yan komşumuz da geçenlerde köpeklerin önüne koyduğum yemepe tekme attı Şok oldum
sonuç ise Benim Kendi Köpeğim 10 dakika boyunca kovalası ve yere yatırdı onu o korku ona yetmiştir.kaydirigubbakcemile5

heheheh ıyı yapmış sizinkı afferım o bebişe zaten su haywanlara kötü dawranalara mubarek ramazan gunu hergece bed dua edıyorum allah en sewdıklerının basına wersın onlara ne ezıyet yapıyorlarsa benım de bıtane rottweiler cınsı bebegım daha wardı fakat kaçtı gecen yıl cok aramamıza ragmen bulamadık okadar çok uzuldum kı ama bir yandadan da gönlum rahat yagnı onu eşım oylebı alıstırmıstıkı yabancı dokundugu an saldırıyordu yemegını bızden baskasına elletmezdı felan bı yandan ıcım rahat kımse zarar weremez tyson ıma parçalar alım allah ehhehehe ıyıde eder:teytey:

Bizimkisi de Öyle Asla yavru kedi yada Köpeğe zarar vermez
Vermez ama canını acıtır Sevicem Yalıycam diye Benim Oğlum 3 kedi yavrusuna baktı evde sokakta bulmuştum korktum ezer diye ama erkek olmasına rağmen öyle dikkat etti ki ben bile şaşırdım Ağzı ile besledi onları suyunu sütünü zorla içirdi ama tabi büyüyünce oğluma saldırdılar mecbur sahiplendirdik

allah korusun kedıcıkler kendılerını koruma ıc gudusu ıle sızın bebeğinizin gözunu felan cıkarta bılırlerdi iyi ypmışsınız sahıplendırmekle şimdi herkez ewınde mutludur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…