- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
Bn 10 gunluğune gittim bu yaz. Çok beğendim, çok guzel bi şehir.. Giyim açısından fa gayet rahat insanlar da gordum.. Demekki sıkıntı yaşamıyo giyinenler
Konyanin geneli kapali o yuzden insanlari disardan korkutabiliyor ama icine girdiler mi asla oyle bisey olmadigini anlayacaklardir. O cahil gerizekali insanlar bir tek konyada yok ki heryerde var. Sirf bu yuzden genelleme yapilmaz. Ben ankara ve konya'da geciriyorum yazlari turkiyeye gelince. Ikisinin birbirinden farkini gormedim. Sincan gibi yerlere gore konya daha gelismis ve guzel. Alisveris siteleri aladdin tepesi, mevlana, meram cok guzel gelismis yerler. Tabi ki kulu merkeze gore geri kalmis ama genel olarak koy havasi ilce havasi yok. Zaten kulunun %70 i avrupaci ve dogal olarak aciklarBen uzun zamandirmgitmiyorum ornek verdim demekki orasida iyice gelismis cnm . Yanikisaca ben arkadaşlari anlamadm acaba ben konya yerine baska yerde mi yasiyorum ki
Iyi bari buraya üye olduğumu kimse bilmiyorda
yahu doğunun en ücra yerlerinde bile artıkkimse kimseye karışmıyo, şortlu askılıları gordukbiz.. Konya gibi bi yerde mi sıkıntı olacak bu..Hay azini opum dogru didin . Ya bundn 10 sene once zaferde falan kimse kisa kollu gezemezdi yiycek gbi bakarlsrdi ama simdi neler neler giyinip cikiyorlar
Ne güzel olurdu ya, orda bitek kuzenler var arkadas çevrem hep yurtdışında. Ama finallerim bitmedi bu sene ilk kez gidemiyorum sanırımBnmde blmiyor . İyi oluyor site aslinda bi kac kiisiyle bulustuk agustos baslarinda tekrar buluscaz katilmak istersenoz
bnde istiommmBnmde blmiyor . İyi oluyor site aslinda bi kac kiisiyle bulustuk agustos baslarinda tekrar buluscaz katilmak istersenoz
Konyanin geneli kapali o yuzden insanlari disardan korkutabiliyor ama icine girdiler mi asla oyle bisey olmadigini anlayacaklardir. O cahil gerizekali insanlar bir tek konyada yok ki heryerde var. Sirf bu yuzden genelleme yapilmaz. Ben ankara ve konya'da geciriyorum yazlari turkiyeye gelince. Ikisinin birbirinden farkini gormedim. Sincan gibi yerlere gore konya daha gelismis ve guzel. Alisveris siteleri aladdin tepesi, mevlana, meram cok guzel gelismis yerler. Tabi ki kulu merkeze gore geri kalmis ama genel olarak koy havasi ilce havasi yok. Zaten kulunun %70 i avrupaci ve dogal olarak aciklar
bnde istiommmama konyada diğilimm
Ne güzel olurdu ya, orda bitek kuzenler var arkadas çevrem hep yurtdışında. Ama finallerim bitmedi bu sene ilk kez gidemiyorum sanırım
ben konyada olaydım senin istememen sorun olmazdıSeni almam bi krretipim degilsin
Geldinde katilirsin
ben konyada olaydım senin istememen sorun olmazdıtakılırdım peşine, biraz gurursuzum da
Merhaba bayanlar, ben Selçuk Üniversitesi'ni kazandım ve eylülde okulum başlıyor normalde Ankara'da yaşıyorum. Konya'da özel bir kız yurdunda kalıcam. Konya'da okuyanlardan bilgi ve tavsiyeler istiyorum :) Konya hakkında çok fazla olumsuz yorum duydum yobazdır vs. bunlar ne kadar gerçek? Ankara'da yaşayan birisi Konya'da çok zorlanır mı? Konya'da gezilecek,yapılacak sosyal aktiviteler varmıdır? şimdiden teşekkür ediyorum :)
Bunlar ne sanıyor konyayı kapalısıda olur acıgıda her yerde oldugu gibi kime nne.bende konyalıyım ama bunları görmedim demekki sorun bende değil.Şehir merkezindemi oldu buaynı Konya'dan bahsettiğimize eminmisin tatlım? Ne böyle bi yorum duydum, nede öyle bakışlar? Gayette acık giyinilir benim Yaşadığım yerde, kimsede birbirini eleştirmez
Yine karsılastık umarım bu konudada banlanmayız:) bende konyalıyım begenmeyen gelmesinGonyaliyim !!! Seriatiz yobazizgelmez gonya saga yavrum
Yok artık çok güldüm şakamı bunlar filmden mi alıntı yok yabancı dil konusıyormusArkadaşım görev nedeniyle orada yaşıyor ve turist gibi davranıyor mecburen. Çarşıda pazarda sıkıntı yaşadığını, özellikle kadın tacizini çok yaşadığını, bu yüzden de yabancıymış gibi İngilizce konuştuğunu söyledi. Sonuçta yazmışsınız, kazanmışsınız. İdare edeceksiniz.
Yok artık çok güldüm şakamı bunlar filmden mi alıntı yok yabancı dil konusıyormus.biz burda kadınlar dısarı cıkmayız her cıktıgımızda tacize ugrarız, pece ve çarsaf giyeriz burda hatta kadınları gömüp taslarlar.yuh ya sasırmayın arkadasım burası geliimiş bir şehir.bu kafaları değiştirin.
Valla bende hic yasamadım, cok cok acık giyinen tanıdıklarımda var orada yasayan, hatta kendi memleketlerine giderken burda giydiklerimi orda giyemem deyip, sırf dekoltesi bulunmayan kıyafetleri yanında götürenler var. Cok şaşırdım, bundan 8-10 yıl önce öyleydi belki ama simdi hic öyle bisey olacağını tahmin edemiyorumBunlar ne sanıyor konyayı kapalısıda olur acıgıda her yerde oldugu gibi kime nne.bende konyalıyım ama bunları görmedim demekki sorun bende değil.