- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
Kimlerin yasadiginin bir önemi yok. Rahat dolasabiliyormusun Kulu'da?
Tanitilmakla alakasi yok. Cocuklugumdan beri yilda kac kez gittigim Konyayi bana anlatmayin. Güzel yurdumun diger sehirleriyle Konyanin arasinda irice bir fark var! :)
Hayir ilcesinde bile giyimden dolayi bir rahatsizlik yasamadim dediniz, o bakimdan söyledim. Bu yazdiginizla ilk söylediginiz birbiriyle zit oldu simdi.Kuluda yasamiorum orada sortla etekle tabki gezemzsn gelismemis bir ilce salvarini cekecen altina ustune kisa kollun bide halaylik yap sacina rahat rahat gez
İlçe değil, merkezde. Memurların yoğun olduğu bir semtte (adını söyledi ama unuttum, bir kaç isim söylenirse bu diyebilirim). Zaten sadece evinin olduğu yerde rahatmış, onun dışında toplu taşıma bile azap diyorNeeeeyok artik ya allah askina hangi ilcesinde o. arkadasiniz
Hayir ilcesinde bile giyimden dolayi bir rahatsizlik yasamadim dediniz, o bakimdan söyledim. Bu yazdiginizla ilk söylediginiz birbiriyle zit oldu simdi.
Ben meram yaka da oturuyorum, bir ayagimda daima sehir merkezinde. Yazdiklarimda ben be Konyali tanidiklarimim edindigi izlenimler. Durduk yere Konyayi ne diye karalayimki ben simdi. Bunlar her gidisimde yasadigimiz ve yasayacagimiz olaylar.Yapmayn allah askna konyanin hangi semtinden bahsediorsnuz
Bende meramda oturuyorumKonyadayim ben merkezde mersm ilcesnde
İlçe değil, merkezde. Memurların yoğun olduğu bir semtte (adını söyledi ama unuttum, bir kaç isim söylenirse bu diyebilirim). Zaten sadece evinin olduğu yerde rahatmış, onun dışında toplu taşıma bile azap diyor
Bende meramda oturuyorumakraba cıkıcaz şimdi
Anlatmasina anlattin ama, yine benim lafima geldin. Demekki ilceside dahil, Konyada bir farklilik var. Ben sadece Konyadan bahsetmistim üstelik orada oturuyorum, Kulu'ya sadece bir kez gittim.Bak ilcesinden kastim mersm ,karatay selcuklu gbi vs merkez kesimler bir cok ilcesinde bu merkezdeki yerler kadar gelismemisdir . Anlatabldim mi. Ama kuluuyu biliyorum cihanbeyliyide oraliyim .
Ben meram yaka da yasiyorum, bir ayagimda daima sehir merkezinde. Yazdiklarimda ben be Konyali tanidiklarimim edindigi izlenimler. Durduk yere Konyayi ne diye karalayimki ben simdi. Bunlar her gidisimde yasadigimiz ve yasayacagimiz olaylar.
Ya ben kuluya hep gider gelirim hic anlattiginiz gibi degil valla. Genclerin hepsi acik yaslilar bir tek kapali. Pazarlarinda bile sortlu mini etekli kizlar var.Kuluda yasamiorum orada sortla etekle tabki gezemzsn gelismemis bir ilce salvarini cekecen altina ustune kisa kollun bide halaylik yap sacina rahat rahat gez
Çok şaşırdım suan, iyi bari akrabalardan falan taşlanan olmadı bugüne kadar cok acık giyinenlerde var aralarındaİlçe değil, merkezde. Memurların yoğun olduğu bir semtte (adını söyledi ama unuttum, bir kaç isim söylenirse bu diyebilirim). Zaten sadece evinin olduğu yerde rahatmış, onun dışında toplu taşıma bile azap diyor
Anlatmasina anlattin ama, yine benim lafima geldin. Demekki ilceside dahil, Konyada bir farklilik var. Ben sadece Konyadan bahsetmistim üstelik orada yasiyorum, Kulu'ya sadece bir kez gittim.
Neresinde meramin
Ya ben kuluya hep gider gelirim hic anlattiginiz gibi degil valla. Genclerin hepsi acik yaslilar bir tek kapali. Pazarlarinda bile sortlu mini etekli kizlar var.
Acık adresimi vermeyeyim şimdi ama Ahmet Özcan caddesine yakın. Mevlana hastanesi var yakınlarda
Iyi bari buraya üye olduğumu kimse bilmiyordaYok akraba degilik