- 24 Ocak 2020
- 481
- 358
- 36
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Teşekkür ederim cvp verdiğin için less-iş-more
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ikisini bir arada yapma. Bitince digerine baslarsinSoğan kürü 15 gün sabah akşam onunla birlikte mi Aslan pençesi yoksa o bitince mi
Saraçoğlu nün sitesine bakın testere dişli ile soğan kürünü beraber uygulamak daha etkili diye oneriyor hocaIkisini bir arada yapma. Bitince digerine baslarsin
Bende ordan öyle anlamıştım acaba yanlış mı dedim soğan kürü ve aslanpencesi aynı gün diyo yanlış anlamadım yani demiSaraçoğlu nün sitesine bakın testere dişli ile soğan kürünü beraber uygulamak daha etkili diye oneriyor hoca
Qyok bacım yanlış anlamadınBende ordan öyle anlamıştım acaba yanlış mı dedim soğan kürü ve aslanpencesi aynı gün diyo yanlış anlamadım yani demi
Ben tek tek yapmistim. Bende ise yaradi. Pcodan oturu hormonlarim dengesizdi, aslanpencesi ictigim ay duzene girmisti. Uzun zaman oldu yapalı, 3,5 yil falan olmustur. Simdi cok sukur 2 oglum var. Umarim sizlerin de kucagini doldurur Rabbim.Saraçoğlu nün sitesine bakın testere dişli ile soğan kürünü beraber uygulamak daha etkili diye oneriyor hoca
AMİNNNNN rabbim seninde çocuklarına uzun sağlıklı ömürler versinBen tek tek yapmistim. Bende ise yaradi. Pcodan oturu hormonlarim dengesizdi, aslanpencesi ictigim ay duzene girmisti. Uzun zaman oldu yapalı, 3,5 yil falan olmustur. Simdi cok sukur 2 oglum var. Umarim sizlerin de kucagini doldurur Rabbim.
Bende pco var çocuk olmaz diyorlar aslanpencesi hayıt tohumu ve civanpercemi aldım bakalım bugun soğan kürü ile başladım onlarıda karıştırıp içsem diye düşünüyorum soğan kürü bitmeden yoksa bitince mi iceyimBen tek tek yapmistim. Bende ise yaradi. Pcodan oturu hormonlarim dengesizdi, aslanpencesi ictigim ay duzene girmisti. Uzun zaman oldu yapalı, 3,5 yil falan olmustur. Simdi cok sukur 2 oglum var. Umarim sizlerin de kucagini doldurur Rabbim.
Çok aminnnnn rabbim acılarını göstermesinBen tek tek yapmistim. Bende ise yaradi. Pcodan oturu hormonlarim dengesizdi, aslanpencesi ictigim ay duzene girmisti. Uzun zaman oldu yapalı, 3,5 yil falan olmustur. Simdi cok sukur 2 oglum var. Umarim sizlerin de kucagini doldurur Rabbim.
Peki tarif verebilirmsn aslanpencesini ilkez kullancam kaç dakika kaynatılıyor yada demleniyor muQyok bacım yanlış anlamadın
1 bardak su klorsuz kaynatacan suyu kaynamış suyun içinde 7 ile 10 dk bekletcen demleme usulu 1 tatlı kaşığı yeter Aslan pencesi..Peki tarif verebilirmsn aslanpencesini ilkez kullancam kaç dakika kaynatılıyor yada demleniyor mu
Çok teşekkür ederim Buda günde 2 defa demi ben bununla civanpercemi karıştırmayı düşünüyorum senin bi fikrin varmı bu konuda1 bardak su klorsuz kaynatacan suyu kaynamış suyun içinde 7 ile 10 dk bekletcen demleme usulu 1 tatlı kaşığı yeter Aslan pencesi..
Merhaba bende femara kullanacagim bu ay ve aslanpencesini denyecegim ilk defa ikisini beraber yapmanin sakincasi var mi acaba siz ogrendiniz miAslında bir hormon dengesizliğim yok 2.5 yıl oldu hamile kalamıyorum. Femarayı da yumurta geliştirici olarak verdi bir ay kullandım regli oldum gebelik yok.
Arkadaşlar merhaba. Ben tüp bebek tedavisi görüyorum bu ay gittiğimde 1.40 cm miyom var dedi doktorum, ama Bi zararı olmaz dedi. Ben yine de tedavi amaçlı İbrahim saraçoğlu kürlerini araştırdım bu testere dişli aslan pençesi kürü miyom için de uygunmuş, aranızda kullanan var mı? Veya duyan
Bende Ocak 2020 de kimyasal yaşadım sonrası tekrar hamilelik oldu mı sizeBende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ve kanama bitiminde içmeye başladım
ben günde bir bardak içiyorum çünkü soğan kürüde yapıyorum beraberinde
İnş vesile olur hepimize