Konya'da öğrenci olmak

Kuluda yasamiorum orada sortla etekle tabki gezemzsn gelismemis bir ilce salvarini cekecen altina ustune kisa kollun bide halaylik yap sacina rahat rahat gez
Hayir ilcesinde bile giyimden dolayi bir rahatsizlik yasamadim dediniz, o bakimdan söyledim. Bu yazdiginizla ilk söylediginiz birbiriyle zit oldu simdi.

Neeee :KK57:yok artik ya allah askina hangi ilcesinde o. arkadasiniz:KK12:
İlçe değil, merkezde. Memurların yoğun olduğu bir semtte (adını söyledi ama unuttum, bir kaç isim söylenirse bu diyebilirim). Zaten sadece evinin olduğu yerde rahatmış, onun dışında toplu taşıma bile azap diyor :KK43:

Hayir ilcesinde bile giyimden dolayi bir rahatsizlik yasamadim dediniz, o bakimdan söyledim. Bu yazdiginizla ilk söylediginiz birbiriyle zit oldu simdi.

Bak ilcesinden kastim mersm ,karatay selcuklu gbi vs merkez kesimler bir cok ilcesinde bu merkezdeki yerler kadar gelismemisdir . Anlatabldim mi. Ama kuluuyu biliyorum cihanbeyliyide oraliyim .

Yapmayn allah askna konyanin hangi semtinden bahsediorsnuz
Ben meram yaka da oturuyorum, bir ayagimda daima sehir merkezinde. Yazdiklarimda ben be Konyali tanidiklarimim edindigi izlenimler. Durduk yere Konyayi ne diye karalayimki ben simdi. Bunlar her gidisimde yasadigimiz ve yasayacagimiz olaylar.

İlçe değil, merkezde. Memurların yoğun olduğu bir semtte (adını söyledi ama unuttum, bir kaç isim söylenirse bu diyebilirim). Zaten sadece evinin olduğu yerde rahatmış, onun dışında toplu taşıma bile azap diyor :KK43:

Meram
Selcuklu
karatay
Lalebahce
Ogretmen evleri
Anit
Kozaagac
Mevlana
500 evler
Toki vs vs

Bak ilcesinden kastim mersm ,karatay selcuklu gbi vs merkez kesimler bir cok ilcesinde bu merkezdeki yerler kadar gelismemisdir . Anlatabldim mi. Ama kuluuyu biliyorum cihanbeyliyide oraliyim .
Anlatmasina anlattin ama, yine benim lafima geldin. Demekki ilceside dahil, Konyada bir farklilik var. Ben sadece Konyadan bahsetmistim üstelik orada oturuyorum, Kulu'ya sadece bir kez gittim.

Ya Meram ya Mevlana ama büyük olasılıkla Meram, o daha çok tanıdık geldi, içindeki m ve a harfinden Mevlana kafamı karıştırdı :) %80 Meram.

Ben meram yaka da yasiyorum, bir ayagimda daima sehir merkezinde. Yazdiklarimda ben be Konyali tanidiklarimim edindigi izlenimler. Durduk yere Konyayi ne diye karalayimki ben simdi. Bunlar her gidisimde yasadigimiz ve yasayacagimiz olaylar.

Soklardayim dogma buyume konyaliyim ve bu tur olaylarla hic karsilasmadim ozur dilerim .

Kuluda yasamiorum orada sortla etekle tabki gezemzsn gelismemis bir ilce salvarini cekecen altina ustune kisa kollun bide halaylik yap sacina rahat rahat gez
Ya ben kuluya hep gider gelirim hic anlattiginiz gibi degil valla. Genclerin hepsi acik yaslilar bir tek kapali. Pazarlarinda bile sortlu mini etekli kizlar var.

Çok şaşırdım suan, iyi bari akrabalardan falan taşlanan olmadı bugüne kadar cok acık giyinenlerde var aralarında :KK53: bana denk gelmez böyleleri işte, giyimime bi laf söyleyen olsun anında Tövbe ettiririm ona orda :KK62:

Anlatmasina anlattin ama, yine benim lafima geldin. Demekki ilceside dahil, Konyada bir farklilik var. Ben sadece Konyadan bahsetmistim üstelik orada yasiyorum, Kulu'ya sadece bir kez gittim.

Konyalilar yobaz acik insalarngorduler mi yiycek gbi bakarlar tamam canm anladim senim:KK28::KK19:

Ya ben kuluya hep gider gelirim hic anlattiginiz gibi degil valla. Genclerin hepsi acik yaslilar bir tek kapali. Pazarlarinda bile sortlu mini etekli kizlar var.

Ben uzun zamandirmgitmiyorum ornek verdim demekki orasida iyice gelismis cnm . Yanikisaca ben arkadaşlari anlamadm acaba ben konya yerine baska yerde mi yasiyorum ki :KK64:

X