Konya'da öğrenci olmak

Kizlar ben bu anlattiklarimi birebir yasadim, yani abartmiyorum kesinlikle. Sigara yaktigima Zafer'de kötü baksalarda, Mevlana taraflarindaki kadar rahatsiz edici degil ama. Otobüsdeki sifir kollu giyinen kiza yapilan sözlü taciz' de Meram Yaka' dan gecen otobüste gerceklesti yeminle.
Yani ben Ankarayada (Cankaya) giderim her yaz, orda kimse kimseye bakmiyor valla Konya bir baska.

ahaha ben ne yobazlar gördüm kolay kolay yılmam merak etmeyin siz

Cnm sille tarafnda konyanin yerlileri vardir onun haricinde inanki konyz modern sehir olma yolunda uni ogrencileri tatilde bilene burdalar . Mini etek sort sifir kollu farketmez herseyi giyrsin. Merkeze inmem dionda hatirlatirim bu sozunu zaf3ri aladdini kultur parki merami piknik yerleri ve sayamadgim bir cok yeri harikadir ankaradan daha ucuz her yonuyle

Cok şaşırdım, bende Mevlana'ya yakın oturuyorum ve gayet acık giyinen sigara içen birsürü kadın var kimsede tuhaf tuhaf bakmaz veya taciz etmez. Kötü heryerde var, o ici kararmış pislikler Konya'ya özel değil, ben Avrupa'nın göbeğinde yasıyorum, metropolde be burda bile var bu kırolardan

bende alkol,sigara yok zaten. açıktan da kasıt nedir? yani dekolte,şort falan giymiyorum ama tişört dar paça yırtık kot falan giyiyorum bunları da sorun etmiyorlardır herhalde

oo ben konya'da öğretmenim giyim kuşamdan yobazlık olmaz. sen doğru durursan kimse bişi yapmaz Konya mewdeniyet şehridir.anlayana

Yani ben bu söylediklerimi Konyali tanidiklarimlada konusurum, onlarda hemfikirler inanin, bana mahsus bir izlenim Degil yani. Tabi yinede Konyali olmaktan büyük mutluluk duyarim herzaman, ama Konya'da genellikle daha dikkatli kiyafet secimleri yaparim, konyadaki genel kafa yapisindan dolayi.

Cok ilginç valla, demekki bütün manyaklar sizi bulmuş tatlım bana hic denk gelmedi ama mutlaka vardır, her Şehirde oldugu gibi konyadada vardır böyle kafalar

oo ben konya'da öğretmenim giyim kuşamdan yobazlık olmaz. sen doğru durursan kimse bişi yapmaz Konya mewdeniyet şehridir.anlayana
Hic üstüme alinmayacagim bu söylediginizi, "dogru durmak" la kastiniz nedir bilmiyorum ama, benim cehenneme gitmemi isteyecek, veya kollarim görünúyor diye tecavüze ugramamin müstehak olacagini, dedirtecek hic bir harekette bulunmadim :)
Konyalimisiniz?

Arkadaşım görev nedeniyle orada yaşıyor ve turist gibi davranıyor mecburen. Çarşıda pazarda sıkıntı yaşadığını, özellikle kadın tacizini çok yaşadığını, bu yüzden de yabancıymış gibi İngilizce konuştuğunu söyledi. Sonuçta yazmışsınız, kazanmışsınız. İdare edeceksiniz.

Evet konyalıyım korkma kimse sana kolun gözüküyor diye bişi yapmaz yanlış tanıtmışlar sana Konya yı

Evet konyalıyım korkma kimse sana kolun gözüküyor diye bişi yapmaz yanlış tanıtmışlar sana Konya yı
Tanitilmakla alakasi yok. Cocuklugumdan beri yilda kac kez gittigim Konyayi bana anlatmayin. Güzel yurdumun diger sehirleriyle Konyanin arasinda irice bir fark var! :)

Neeee yok artik ya allah askina hangi ilcesinde o. arkadasiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…