- 28 Mart 2015
- 672
- 1.496
ahaha ben ne yobazlar gördüm kolay kolay yılmam merak etmeyin sizGonyaliyim !!! Seriatiz yobazizgelmez gonya saga yavrum
ahaha ben ne yobazlar gördüm kolay kolay yılmam merak etmeyin siz
Cok şaşırdım, bende Mevlana'ya yakın oturuyorum ve gayet acık giyinen sigara içen birsürü kadın var kimsede tuhaf tuhaf bakmaz veya taciz etmez. Kötü heryerde var, o ici kararmış pislikler Konya'ya özel değil, ben Avrupa'nın göbeğinde yasıyorum, metropolde be burda bile var bu kırolardanKizlar ben bu anlattiklarimi birebir yasadim, yani abartmiyorum kesinlikle. Sigara yaktigima Zafer'de kötü baksalarda, Mevlana taraflarindaki kadar rahatsiz edici degil ama. Otobüsdeki sifir kollu giyinen kiza yapilan sözlü taciz' de Meram Yaka' dan gecen otobüste gerceklesti yeminle.
Yani ben Ankarayada (Cankaya) giderim her yaz, orda kimse kimseye bakmiyor valla Konya bir baska.
Bende konyaliyim merkezi birak ilcesinde bile boyle bir muamele gormedim. Bende kapali degilim gayet istedigimi giyerim. Cok
Bende konyaliyim merkezi birak ilcesinde bile boyle bir muamele gormedim. Bende kapali degilim gayet istedigimi giyerim. Cok talihsiz olaylar yasamissin
Gonyaliyim !!! Seriatiz yobazizgelmez gonya saga yavrum
Peki. Kulu'ya hic gittinizmi?
bende alkol,sigara yok zaten. açıktan da kasıt nedir? yani dekolte,şort falan giymiyorum ama tişört dar paça yırtık kot falan giyiyorum bunları da sorun etmiyorlardır herhalde
Bende cok yobazımdır övünmek gibi Olmasın
Cok şaşırdım, bende Mevlana'ya yakın oturuyorum ve gayet acık giyinen sigara içen birsürü kadın var kimsede tuhaf tuhaf bakmaz veya taciz etmez. Kötü heryerde var, o ici kararmış pislikler Konya'ya özel değil, ben Avrupa'nın göbeğinde yasıyorum, metropolde be burda bile var bu kırolardan
Hayır tatlım ama her yaz ordayımAynen aynen . Konyada mi yasion sen bella
Cok ilginç valla, demekki bütün manyaklar sizi bulmuş tatlımYani ben bu söylediklerimi Konyali tanidiklarimlada konusurum, onlarda hemfikirler inanin, bana mahsus bir izlenim Degil yani. Tabi yinede Konyali olmaktan büyük mutluluk duyarim herzaman, ama Konya'da genellikle daha dikkatli kiyafet secimleri yaparim, konyadaki genel kafa yapisindan dolayi.
Hic üstüme alinmayacagim bu söylediginizi, "dogru durmak" la kastiniz nedir bilmiyorum ama, benim cehenneme gitmemi isteyecek, veya kollarim görünúyor diye tecavüze ugramamin müstehak olacagini, dedirtecek hic bir harekette bulunmadim :)oo ben konya'da öğretmenim giyim kuşamdan yobazlık olmaz. sen doğru durursan kimse bişi yapmaz Konya mewdeniyet şehridir.anlayana
Kimlerin yasadiginin bir önemi yok. Rahat dolasabiliyormusun Kulu'da?Orda genelde kurt ve alamancilar yasar
Evet konyalıyım korkma kimse sana kolun gözüküyor diye bişi yapmaz yanlış tanıtmışlar sana Konya yıHic üstüme alinmayacagim bu söylediginizi, "dogru durmak" la kastiniz nedir bilmiyorum ama, benim cehenneme gitmemi isteyecek, veya kollarim görünúyor diye tecavüze ugramamin müstehak olacagini, dedirtecek hic bir harekette bulunmadim :)
Konyalimisiniz?
Tanitilmakla alakasi yok. Cocuklugumdan beri yilda kac kez gittigim Konyayi bana anlatmayin. Güzel yurdumun diger sehirleriyle Konyanin arasinda irice bir fark var! :)Evet konyalıyım korkma kimse sana kolun gözüküyor diye bişi yapmaz yanlış tanıtmışlar sana Konya yı
Hayır tatlım ama her yaz ordayımyurtdışında yasıyorum. Ya sen?
Arkadaşım görev nedeniyle orada yaşıyor ve turist gibi davranıyor mecburen. Çarşıda pazarda sıkıntı yaşadığını, özellikle kadın tacizini çok yaşadığını, bu yüzden de yabancıymış gibi İngilizce konuştuğunu söyledi. Sonuçta yazmışsınız, kazanmışsınız. İdare edeceksiniz.