Konya'da öğrenci olmak

selçukta okuyorum ben ve okulumu seviyorum bence konyada ünilerin içinde en iyisi:KK16: ben izmirden gittim konyaya tabi ona göre küçük bi şehir ama ben zaten çok gezen tozan biri değildim o yüzden çok zorlanmadım. artık baya yer var gezilip görülcek zaten sıkılacağını sanmıyorum.

konya şehir olarak çok güzel çok düzenli bu yönden izmiri solda sıfır bırakır yani. çok ferah ve nezih, okulum da aynı şekilde. şu yobazlık meselesine gelirsek ilk gittiğimde bana kaba gelmişlerdi hala bazen öyle düşünüyorum. biraz daha kibar olsalar çok daha iyi olur. ama dini bakımdan yobazlık filan yok bence. dindar görünürler ama çoğu neyi neden yaptığını bilmez. gelenek görenek öyledir yani anası teyzesi akrabası kapalıdır kendi de kapanmıştır. izmirde insanlar yapmak istediklerini açıktan yapar, konyada gizli. anlatabilmişimdir umarım.

merkezin başka şehirlerden farkı yok zaten karmakarışık her tipten insan bulabilirsin.
biraz kırosu bol bi şehir :KK53: o liseli kızları, ergenleri görünce küçük dilimi yutuyodum bu sene:rolleyes:
ulaşımı kolay dolmuşu tramvayı filan var metroda gelcekmiş ama ne zamana olur bilmiyorum. bi sinir olduğum konu da şehri bozuyor diyerek öğrencileri sevmezler. diyecek çok şeyim var buna ama neyse:KK62:

insan olarak çok iyilerini de tanıdım kötüleri de var her yer gibi. gerçekten çooook çok iyileri de var çok özlediğim şuan:KK61::KK60:

sonuç olarak uzattım biraz ama ben seviyorum konyayı:KK200:

bende selçuktan mezunum :) hey gidi hey vallahi ben çok sosyal bi kız değildim. Yurt odasında yaşadığım için aman aman sıkıntı yaşamadım sadece ilk senemde oda arkadaşımla kanlı bıçaklı olmuştum ki sebepte '' sen İzmirlisin, İzmirliler kaşr olur'' dediği için.. saç baş birbirimize girmiştik. Kız İstanbul'dan gelmişti Konyalı değildi .. Konyalı olan bir çok güzel insan tanıdım ama leş insanda boldu.. senle alakalı bir durum birazda belayı üzerine çeken bi tip değilsen sıkıntı yaşamazsın. Abaza delikanlılar çoktur. Esnafı öğrenciyi yolunacak tavuk gibi görüp, sevmezlerdi pek. Liseli genç kız tayfasını saymıyorum bile.. şehrin genelinde ulaşım kolaydır. Öğrenciler bosna tarafında takılır genelde
Yani bana 6 sene öncesine geri dönmek ister misin diye sorsalar ben dönmek istemezdim.(ilk başladığım sene) .

Birde bunu anlatmazsam çatlarım. İlk senem, arkadaşlarla kitap almaya gitmiştik pasaja, alaaddinin o tarafa, karşıdan karşıya geçeceğim bekliyorum.Birlikte geldiğimiz kızlar geçmişlerdi. Bir grup doğanına binmiş gonya delikanlısı önümde yavaşladılar, kafalarını uzatıp, ağza alınmayacak küfürler etmişlerdi. Benim olayda midemi bulandıransa esnaf dışarıdaydı ve bana bakıp sırıtıyorlardı. Ağlaya ağlaya yurda dönmüştüm. Bu da öyle bir anımdır. (Olay pasaj sokağında oldu bu arada ara sokaktı.)

X