• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konusmamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yo, sen gayet iyi biliyorsun
Kindar diyebileceğin son üyeyim burda.
Kudurmuşum, ne ayıp. O kelimeyi şikayet etmeyeceğini biliyorum
Manevi kızın ya
Eöh bari beğenme.

Her ne ise.

Bahsedilen yabancı ben, hırvat kökenliyim
Yurt geçmişim de var
Sayısız dile maruz kaldım

Yazıya geçince her şey netleşti.

Ama yazıya geçince, modern aile gibi davranma
Valla gerekirse kızgın bakış ceza vs kullan

Bak simdi ya , manevi kizima sen ne dedin kimbilir ? Ben manevi kizim da olsa öz kizim da olsa haksiz oldugunu dusunuyorsam dile getiririm , sassy'e de defalarca soylemisimdir haksizsin diye , ama demek ki o yorumu yapmasi icin sen birseyler yazmissin
Gercekten mevzuyu hatirlamiyorum

Ayrica yurtdisina kendi istegimle yerlesmis bir insanim , kimseyi yabanci diye kucumsemem , hatta buralarin insanini cok daha fazla seviyorum

Gayet guzel duruyor ama almaya gittigimde kapida beni gorunce memeeee diye kosup sariliyor boynuma 😂😂
Artik goguslerimi kesip aticam diye dolaniyorum evin icinde , o derece baydi
Hâlâ süt var mı peki:eek: Benim kiz memeyi bıraktığını bile farketmedi o konuda sorun çıkmamış bak şaşılacak şey

Bak simdi ya , manevi kizima sen ne dedin kimbilir ? Ben manevi kizim da olsa öz kizim da olsa haksiz oldugunu dusunuyorsam dile getiririm , sassy'e de defalarca soylemisimdir haksizsin diye , ama demek ki o yorumu yapmasi icin sen birseyler yazmissin
Gercekten mevzuyu hatirlamiyorum

Ayrica yurtdisina kendi istegimle yerlesmis bir insanim , kimseyi yabanci diye kucumsemem , hatta buralarin insanini cok daha fazla seviyorum
Ne diyeyim
Özellikle benim yorumlarımı görmezden geldiğini fark ettim
Son olarak onun konusunda yazdım
Göz ardı numarası yapıyor fındık beyinli diye

Ben görüyorum çünkü, benim konularıma bakıyor, saatlerce duruyor, yorumlarıma bakıyor

Takip ettiğin üyeyi mi görmezden geldin demek istedim?

Fake olan hayatı ortaya çıkacak diye yandı tutuştu o be

benim cocuklarim iki dilli büyüdüler , yuvaya basladiklarinda 3. dil eklendi. cocuk doktorumuzun tavsiye üzerine ben dogduklari andan itibaren cocuklarimla sadece türkce konustum , babalari da sadece almanca. bu kurali hic bozmadik. dil gelisimleri normaldi , konusmada geckme olmadi. yuvaya basladiklarinda ingilizce eklendi. uzunca bir süre sadece dinlediler. ilk 3 haftadan sonra basit emirleri anladilar . 5. ayda ingilizceyi konusuyorlardi. sanirim cocuklar dilleri ve kisileri birbiriyle baglayip iletisim yolu olarak sectiklerinde daha hizli ilerliyorlar. anne=türkce , baba=almanca gibi. birde madem inat bir meleginiz var baski yapmayin. siz israr ettikce inada binicek. bende cok inatciyimdir. birseyi sadece istersem yaptirabilirler :)

benim cocuklarim iki dilli büyüdüler , yuvaya basladiklarinda 3. dil eklendi. cocuk doktorumuzun tavsiye üzerine ben dogduklari andan itibaren cocuklarimla sadece türkce konustum , babalari da sadece almanca. bu kurali hic bozmadik. dil gelisimleri normaldi , konusmada geckme olmadi. yuvaya basladiklarinda ingilizce eklendi. uzunca bir süre sadece dinlediler. ilk 3 haftadan sonra basit emirleri anladilar . 5. ayda ingilizceyi konusuyorlardi. sanirim cocuklar dilleri ve kisileri birbiriyle baglayip iletisim yolu olarak sectiklerinde daha hizli ilerliyorlar. anne=türkce , baba=almanca gibi. birde madem inat bir meleginiz var baski yapmayin. siz israr ettikce inada binicek. bende cok inatciyimdir. birseyi sadece istersem yaptirabilirler :)
Tesekkur ederim cevabiniz icin
Evet hic inatlasmamam gerekiyor , ne desem tersini yapiyor cunku :)

Ne diyeyim
Özellikle benim yorumlarımı görmezden geldiğini fark ettim
Son olarak onun konusunda yazdım
Göz ardı numarası yapıyor fındık beyinli diye

Ben görüyorum çünkü, benim konularıma bakıyor, saatlerce duruyor, yorumlarıma bakıyor

Takip ettiğin üyeyi mi görmezden geldin demek istedim?

Fake olan hayatı ortaya çıkacak diye yandı tutuştu o be

E findik beyinli demissin , hatirladim simdi , normal mi bu guney?

Ayrica hayati fake diil , burada paylastiklariyla bire bir ayni hayati

Ama sana yorum yapmamasi sana hakaret etme hakki vermiyor , ne sasaye ne baskasina , bende okudugum her konuya yorum yapmiyorum ya da vaktim olmuyor yapamiyorum ya da zaten soyleyecegimi baskasi yazmis oluyor o yuzden birde ben yazmiyorum
Bunlar cok basit seyler , hakaret etmek herseyden once aana yakismiyor

Tesekkur ederim cevabiniz icin
Evet hic inatlasmamam gerekiyor , ne desem tersini yapiyor cunku :)
inadimdan bes gün yemek yemedigimi , yaz günü 40 derece güneste okula lastik cizmelerle , kisin yazlik elbiseyle gittigimi bilirim. ne oluz cocugunuzla inatlasmayin , hayat herkes icin cekilmez hale geliyor :)

inadimdan bes gün yemek yemedigimi , yaz günü 40 derece güneste okula lastik cizmelerle , kisin yazlik elbiseyle gittigimi bilirim. ne oluz cocugunuzla inatlasmayin , hayat herkes icin cekilmez hale geliyor :)
Ben cok inatci bir insan degilim zaten , coxuklarimla da inatlasmam ama milos baya bir azgin oldugu icin arada sirada aramizda guc dengesini oturtmak icin kucuk capli inatlasmalar oluyor , 41 yasindaki ben daha bu inatlasmalardan hicbirini kazanamadim , bunu da itiraf ediyim burda 😂

E findik beyinli demissin , hatirladim simdi , normal mi bu guney?

Ayrica hayati fake diil , burada paylastiklariyla bire bir ayni hayati

Ama sana yorum yapmamasi sana hakaret etme hakki vermiyor , ne sasaye ne baskasina , bende okudugum her konuya yorum yapmiyorum ya da vaktim olmuyor yapamiyorum ya da zaten soyleyecegimi baskasi yazmis oluyor o yuzden birde ben yazmiyorum
Bunlar cok basit seyler , hakaret etmek herseyden once aana yakismiyor
Gerek var mı bu kadar ateşli savunucu olmaya?

Zaten güzellemeler whatsppte yapılıyor
Kudurmuş u beğendiysen
Fındık beyinli ne ki?

Ne kadar sanslisin
Sut var , emdikce daha xok geliyor
İlac bile kullandim tam kesildi oyle bir emdi ki yine geldi sut 😭
Bizim sekil değişti uyurken biberon sonra emzikti şimdi gün içinde de emzik için ağlıyor kendini rahatlatmak için yapıyor demişti pedagog belki mila da rahatlamak için emiyordur hala

Bizim sekil değişti uyurken biberon sonra emzikti şimdi gün içinde de emzik için ağlıyor kendini rahatlatmak için yapıyor demişti pedagog belki mila da rahatlamak için emiyordur hala
Mila hic emzik emmedi
Gecen ay memeden kesicem diye biberon aldim , ilk basta cok hosuna gitti , 3.gun sıkılıp yok etti biberonu
Off bilemedim , daha ne kadar emziricem ben ya , bide bu sicakta mutlaka iki kat giymek zorunda kaliyorum , heryerde emdigi icin icime dar bir body , ustune bol baska askili giyiyorum ki emerken rahat oluyum diye , cok bunaltici

Aynen hic sorma , mila su anda bile kafasina gore giyiniyor , gecen hafta 45 derece sicakta kadife kislik elbise giyip dolasti
En sonunda terden sirilsiklam olup elbise ustune iyice yapisinca eeehhhg deyip cikardi elbiseyi , bende aninda yok ettim 😂😂
Benim kuz giyinmeyi reddediyor onu ne yapacağız peki :işsiz:sadece citcitli badiyle dolaşsın bari diyorum ama onu bile giydirmek savaş ilanı gibi sadece bezle dolaşacakmış hanım :KK53:Dışarı cikacagimizda söyleyince kuzu gibi giyiniyor yardim bile ediyor ama nazi bana çok doluyum çooooook Milana22 Milana22

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X