• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konusmamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim kuz giyinmeyi reddediyor onu ne yapacağız peki :işsiz:sadece citcitli badiyle dolaşsın bari diyorum ama onu bile giydirmek savaş ilanı gibi sadece bezle dolaşacakmış hanım :KK53:Dışarı cikacagimizda söyleyince kuzu gibi giyiniyor yardim bile ediyor ama nazi bana çok doluyum çooooook Milana22 Milana22

Seni xok iyi anliyorum ❤️

Benimki de surekli tutuler , gunes gozlukleri , 2 tane canta ve sapkayla cikiyor disari 😂😂
Bi kere kreste ogretmeni boyle giydirmeyin dedi , ben giydirmiyorum ki kendi giyiniyir dedim sasirdi kadin

Ben fransada dogdum buyudum, aslen rusum.
5 yasinda konusmusum. Kafa karisiyor herhalde.

Iyi yanindan bakalim; sonra dil ogrenimi cok kolay oluyor. Turkceyi su sitedeki bir cok kisiden duzgun konustuguma inaniyorum mesela :)

6 dili akici konusabiliyorum.

Ben fransada dogdum buyudum, aslen rusum.
5 yasinda konusmusum. Kafa karisiyor herhalde.

Iyi yanindan bakalim; sonra dil ogrenimi cok kolay oluyor. Turkceyi su sitedeki bir cok kisiden duzgun konustuguma inaniyorum mesela :)

6 dili akici konusabiliyorum.

5 demeyin nolur cok moralim bozuluyor 😂😂
Turkceyi kesinlikle mukemmel kullaniyorsunuz , sizi yorumlarinizdan biliyorum
Cok dil bilmek sahane ama 5 biraz gec , 3 de baslar insallah benimki 🙏🙏

Seni xok iyi anliyorum ❤

Benimki de surekli tutuler , gunes gozlukleri , 2 tane canta ve sapkayla cikiyor disari 😂😂
Bi kere kreste ogretmeni boyle giydirmeyin dedi , ben giydirmiyorum ki kendi giyiniyir dedim sasirdi kadin
Etek ve elbiseye bayılıyor bense tam tersi rahat olsun tayt tişört gezsin diyorum ama nafile bir de koyu renk giymiyor hele ayakkabı da mümkün değil. Oğluma krampon almıştım şimdi kiz kıskanır diye ona da yazlık bi ayakkabı almıştım ama yanımda yoktu olay çıkmadan alalım diye anneanneye bırakmıştık e ayakkabı haliyle gelmedi aksama değiştirmeye gittik pembe beğendi pemme de pemme başka bisey demiyor kendi ayakkabilarini da giydiremedik en son esim kasada degisim yapip geldi pembeleri giyip geldik eve

Etek ve elbiseye bayılıyor bense tam tersi rahat olsun tayt tişört gezsin diyorum ama nafile bir de koyu renk giymiyor hele ayakkabı da mümkün değil. Oğluma krampon almıştım şimdi kiz kıskanır diye ona da yazlık bi ayakkabı almıştım ama yanımda yoktu olay çıkmadan alalım diye anneanneye bırakmıştık e ayakkabı haliyle gelmedi aksama değiştirmeye gittik pembe beğendi pemme de pemme başka bisey demiyor kendi ayakkabilarini da giydiremedik en son esim kasada degisim yapip geldi pembeleri giyip geldik eve

Biz gecen hafta 2 avm , 5 ayakkabici gezdik hanimefendiye ayakkabi begendirecegiz diye 😂😂
En sonunda ben dayanamayip aldim bir tane ciktim , hatun tum ayakkabilari denedi , calisan kizlaea bile kafayi yedirtti
Simdi ben onun istesigini almadim diye ( bedeni yoktu cunku) giymiyor ayakkabiyi , kislik spor ayakkabiyla dolasiyor

Biz gecen hafta 2 avm , 5 ayakkabici gezdik hanimefendiye ayakkabi begendirecegiz diye 😂😂
En sonunda ben dayanamayip aldim bir tane ciktim , hatun tum ayakkabilari denedi , calisan kizlaea bile kafayi yedirtti
Simdi ben onun istesigini almadim diye ( bedeni yoktu cunku) giymiyor ayakkabiyi , kislik spor ayakkabiyla dolasiyor
Inanirim beğenmediyse kesseniz bile giymez:63:Abisinin unisex spor ayakkabıları var bir sürü ve hiiiç eskimemiş ama giydiremiyorum hanimefendiye ayakkabilarim diye agliyor

Insallah o gunlere kadar yasarsak ben dunya benim uzerime yikilmis gibi hissediyorum da son zamanlarda hayat enerjimi çekmişler sanki içimden :KK51:

Herkese iyi aksamlar,

Cocuk konularinda surekli dile getirdigim icin pek cok arkadasin bildigi uzere , 30 aylik bir kizim var

Son 8 aydir 2 yaş krizinde , gerci dilimi isiriyim son bir aydir bayagi bir duzelme var durumunda

Ogretmen arkadaslara , dil bilgisi olanlara ve bizim durumumuzu yasayan yada bilen annelere danismak istedigim bir mevzu var

Aslinda pedagogumuzla hala iletisim icerisindeyiz ve kendisi buna normal diyor ancak ben artik cok bunaldim , bu sekilde hayat gercekten cok zorlasiyor hem kizim icin hem bizim icin

Konuya gelirsek , kizim 25 aylikken baska bir ulkeye yerlestik , o zamanlar tek tuk kelimler soyluyordu kizim , 5.ayimizi bitirdik burada ve su anda hic konusmuyor

Anne , baba , abi , gel , kalk , anneanne , dede , bu ne
yani toplamda 8 kelime soyluyor
Eveti ingilizce , hayiri da bulundugumuz ulkenin dilinde soyluyor

Bu arada krese gidiyor , evde turkce , bizimle disaridayken ingilizce ve kreste yerel dil olmak uzere toplam 3 dile maruz kaliyor

Son zamanlarda kendisine bir dil gelistirdi , surekli o dili konusuyor tabi biz hic anlamiyoruz

Bir de o kendini ifade edemeyince biz onu anlamayinca cok ofkeleniyor , gercekten onun icin de bizim icin de zor bir durumdayiz anlayacaginiz

Bilgisi olanlardan yardim rica ediyorum , konusmasini nasil tesvik edebilirim?

Bir de soran olursa , krese gittigi saatler haricinde yapisik ikiz gibiyiz , ben surekli konusuyorum , esim de oyle , cok fazla aktivite yapiyoruz beraber , henuz konusmasina bir etkisi olmadi yaptiklarimizin

GUNCELLEME : konuyu acarken unutmusum , birkac kere cumle kurdugunu duydum , mesela esim eve geldiginde "babam geldi" diyerek kapiya kostu , bir kere de " cok kotu dustum" dedigini duydum , o yuzden kafam cok karisik , konusabiliyor ama bilerek mi konusmuyor anlayamiyorum gercekten
Yabancı dil öğretmeniyim, bu yaşadığı duraksama endiseleneck bir durum değil aksine doğal bir süreç. Diger alanlarda gözlemleyin atak yaptığı baska bir şeyler olmalı. Motor becerileri, sosyal iliskileri vs.

Inanirim beğenmediyse kesseniz bile giymez:63:Abisinin unisex spor ayakkabıları var bir sürü ve hiiiç eskimemiş ama giydiremiyorum hanimefendiye ayakkabilarim diye agliyor
Cok fenalar xok
Bende abisinden kalma camper buldum , sapasaglam tertemiz , giymezmis , bi bakti hih nee nee dedi gitti parmagini sallaya sallaya

Yabancı dil öğretmeniyim, bu yaşadığı duraksama endiseleneck bir durum değil aksine doğal bir süreç. Diger alanlarda gözlemleyin atak yaptığı baska bir şeyler olmalı. Motor becerileri, sosyal iliskileri vs.
Kesinlikle var , sosyal iliskileri cok gelisti , inanilmaz iyi iliski kuruyor her yastan insanla hemde konusmayarak kuruyor bu iliskiyi
Cok guzel resim yapiyor , hic ogretmememize ragmen bugun harf cizdi cook sasirdim
Sarki soyluyor kendi dilinde , dans ediyor , bunlar konusmamasiyla mi alakali??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X