Konu ilk defa eşim

Çok üzülürüm işte ben de bu durumda
İçerlerdim haklısin
Bazen tv alır kapatırım
Bnm eşim reklamlari bile izler
Tv siz bir saniye gecirmez
Ben bazen kapatırım
O zaman da teli almak ister eline
Sinir oluyorım
Tv kapadıgımm zaman bile birsey anlatırken bana
Kapalı tv camına bakıp anlatıyor:)

Benim de benzer durumu yasadıgım olur
Sen mantıklı bakıyorsun
Ben duygusal yaklasıp kabullenemiyorum

ya işte, kusura bakma kafam dalgın dese,
seni neşelendirmek istedim, olmadı diyip olaya dair bir iki kelam etse yetecek,
ama düşünemiyorlar bunu, ille hayır beklediğim tepki bu değil şu diye belirtmek lazım.
benim eşim de öyleydi, şimdi biraz değişti, ama hala bazen anlatırım anlatırım anlatırım, sonunda da soru sorarım: "de diyim aşkım, sen nasıl istersen" der, boğmak istiyorum onu o zaman.
bi de kavga edilmez böylesiyle, güler, geyiğe vurur, şaka yapar falan, bende de var aynısından.
zamanla biraz daha öğreniyorlar karşısındakinin beklediği tepkiyi vermeyi, o yüzden her seferinde duymak istediğim şey bu değildi, senden şöyle bir yaklaşım bekliyorum diye açıklamak lazım.

Babamda öyleydi,tv olmasa telden anlamadığı için karşı duvara gözlerini sabitleyip dinlerdi yahu göz teması denen bir şey var bari gözümüze bakın..

İşte sorun tam da bu
Eskiden benle güzel güzel konusurdu
Bak bu böyle şu söyle diye
Masaya yatırır çözerdik sıkıntıları
Şimdi hep geyiğe vuruyor dediğin gibi
Bazen ben de sen gibi diyorum böyle böyle demen gerekirdi diye, ben söyleyince diyor:)
Ya o zMan anlamı yok ki
Bazen arkadasları arar eşimi; onlara iki saat telde fikir verir çare arar
E ben neyim ya beni neden ti
Ye alıyorsun peki
Eşimden ayrılırsam sebebi
Bu olucak
Sabah banyoda diş fırcalıyoruz işe gelicez
Ben ağlıyorum beni önemsemiyorsun içerliyorum diyorum
Bana diyor ki; minnoş sen cok komıksin yaaaa:)
İyice sinirlendiriyor beni
Ben de dedim sen bana benimle otır konus diyene kadar asla konusmuycam dedm :)

Normal davranışları
Zaman geçtikçe ilk zamanlarda ki ilgi haliyle azalıyor
İlişkilerin inişli çıkışlı dönemleri var, insanlar hep aynı kalamıyor
İlgi güzel bir şey ama ebeveyniniz modunda bir koca bir süre sonra evliliğinize zarar verir, ilk paragrafta anlattığınız adam sizi hayatının odağına koymuş, başka hiç bir şeyle ilgilenmeyen bir adam ve bu sağlıklı değil. Bir süre sonra yorulur insan, her şeyin fazlası zarar buna ilgi de dahil.

Babamda öyleydi,tv olmasa telden anlamadığı için karşı duvara gözlerini sabitleyip dinlerdi yahu göz teması denen bir şey var bari gözümüze bakın..
Evet cok ilginc
Ama bize misafir falan gelince eşim bakar gözlerine dinler kafasıni sallar onaylar falan
Aynı davranıslar bana yok
Söyleyince de sen yabanci misin der:)

Aslında odağa koyan benim o değil
Evet beni kocam gbi
Değil , hep çocugu gibi seviyor
Bu da canımı sıkıyor aslında

hiçbir insan 4x4 lük değildir.
kusursuz insan yoktur.
o kadar kusur kadı kızında da olur.
eşine sorsak eminim o da sende kendince eksik yanlar bulacaktır.

mutluluklar :)

Eşinin olumlu yanların benim eşime çok benziyor. Tabi diş çektireceğim diye km katetmedi orası ayrı. Ama istediği zaman çok hassas ve düşünceli olabiliyor. Benden daha çok hatta.

Diğer taraftan ben de tv izlerken eşim bir şey sorsa o anda yönümü döndürmem. İşyerinde de çok sık yaptığım bir şey bu. O an yaptığım şeye konsantreyim ve anında kopamıyorum. Bilgisayar, tv, telefon, yemek farketmez o an kilitleniyorum. Bence biraz abartıyorsun. Çünkü eşin senin sorunlarına duyarsız biri değil. Bu kadar incelemek iyi değil..

Olaylarda hatalı taraf seni görmesi de kusuru olsun demekten başka çare yok. Tabi ki müneccim değilsin bazı şeyleri "şöyle yapsaydın o zaman" denmesi çok saçma. Ama bence bu çok büyük bir olay değil. Sonuçta huyunu öğrenmişsin sen de ona göre davranırsın. Bazı şeyleri açıklama anlasın sorunca "yine bende hata ararsın diye söylemiyorum artık" dersin..

O değil de biraz önce gayet güzel yazdım da, sonradan benim bir konuma "derdiniz mi yok başka" tarzı gayet kk klişesi lafınız geldi aklıma.
Hayat ne garip değil mi?

sorunları görmezden geliyor
tüp bbek tedaviisina basladık
ondan kaynaklı sorundan dolayı
bu konu ıle ılgılı tek kelıme konusmuyoruz
bu da yok saymak

bensiz sıkılıyor zaten
ben farklı odaya gitsem 10 dakıka sonra peşimden gelıyor
sıkıldım ben gel yanımd aotur dıyor
e oturayım da; ben de öyle saf saf oturmaktan sıkılıyorum.

benımkının de arka sokakları var
en sevdiğim gün olan cuma gununden nefret ettim
8 de özetı baslıyor gece 12 ye kadar dizi devam edıyor
cuma gecem berbat oluyorçarsamba da bir dizisi var
bazen ben de kapatırım benden onemlı mı ya ilişkimizi pekiştirelim derim
ben tv ızlerken kafamı bosaltıyorum dıyor

sen de izle dıyor

bekar kalsaydın o zaman evınde ızleseydın süreklı dıyorum

ben bu sabah kararımı aldım, artık evde takılırken o yok gibi davranacağım ,tavır almadan izlesin dursun televizyonunu kusana kadar.

Reactions: H M
sorunları görmezden geliyor
tüp bbek tedaviisina basladık
ondan kaynaklı sorundan dolayı
bu konu ıle ılgılı tek kelıme konusmuyoruz
bu da yok saymak

ben mi yazmısım :)

Bence tedavi süreci yıpratmış seni.. Ekstra ilgi bekliyor ve belki önceden takılmadığın şeyleri şimdi sorun ediyorsun..

Tedavi olmadan hamile kaldım ama bizde de ben çocuk için karar vermişken eşimin kararsızlığına alındığım bir dönem olmuştu. Senin aklında fikrinde bebek varken karşındaki olağan davranınca acaba benim kadar istemiyor mu diye düşünüyorsun..

Tabi eşinin bu tedavi sürecinde ne yaptığını ne yapmadığını bilmiyorum. Ama kontrollere gidiyorsa tedavisini oluyorsa bence gereksiz takıyorsun. Eğer hiç bir şey yapmıyorsa o zaman sorun tabi.
Erkekler olayları bizim kadar çok konuşup, irdelemez. Adamların genetiğine kodlanmamış işte..

Iyi de adam baska ne desin ki. Ilgi citasini cok yukseltmis artik mutlu olamiyorsunuz. Herseyin fazlasi zarar gordugunuz gibi.

Başta anlattığınız adam, ben evlenmeyi bile düşünmezken aynen bu özellikleri gösterip beni ikna eden, hep yanımda olan eşim. Sonra evlendik ve araya türlü türlü şeyler girdi, aslında aynı evde yaşamanın hiç kolay olmadığını, eşimin hiç tahammül edemeyeceğim düşünceleri olduğunu fark ettim. Hatta ayrı dünyaların insanı olduğumuza emin oldum.Eşim hala empati yapar, o anlık haklısın özür dilerim der ama çok geçmeden tekrar eski haline döner. Bu durum bende umutsuzluğa neden oldu. Çok uzun süredir ilişkimiz monoton bir hal almıştı artık, açıkçası ben de alışmışım bu duruma, kafama taktığım bir şey olmaktan bile çıkarmışım fark etmeden. Geçenlerde bir olay geldi başımıza ve eşim birden ne kadar yanlış yapmışım ben yıllardır deyip, ilk onu tanıdığımdaki adama dönüştü. Sanırım bunun çok uzun süreli olmayacağını düşündüğümden ben tekrar bu duruma alışmayı reddettim. Açıkçası biraz geri ittim.Çünkü her şeyi tekrar sil baştan yaşamaya niyetim yok. Bu göz teması kurmama durumu bizde de çok yoğun. Ne zaman bir şeyler anlatsam gözleri ya telefonda ya televizyonda.yüzüme bakılmamasından nefret ederim oysa. Bir de kurduğum cümlelerin çok azı ona ulaşıyor maalesef. Çoğunluğu havada kaybolup gidiyor beni duymuyor bile. Eskiden sorun yapardım ama artık son raddeye gelmedikçe bunu da sorun etmemeye başladım. Sadece ben de onunla ilgilenmeyi kesiyorum o anda içgüdüsel olarak.

En son dün bebeğimin su biberonunu arıyorum, dakikalarca aradım tüm odalara dolaplara, kanepe koltuk altlarına baktım, giriyorum çıkıyorum, bebeğim arkamdan geliyor benim falan yok biberon. En son baktım bacağının hemen yanındaymış evde ne olduğundan bile haberi yok, o nette yorum yapmaya odaklanmış. Evde ne olduğunu bilse ben onca zaman biberon aramıyor olacağım. Açıkçası öfkelendim, ama yapabileceğim bir şey olmadığını da biliyorum.

Eşiniz ikizler burcu mu sanki benim eşimi anlatıyosunuz çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…