Çok üzülürüm işte ben de bu durumdaOna göre sen çok büyütüyor,olayları dramatize ediyorsundur;
Bizim beyzade de aynı.
Yıllar sonra hamile kaldığım gün test sonucunu alacağız,pozitifmiş ben neredeyse ağlayacağım sevinçten,o da çok istiyor hani elinden geleni yaptı tedavi gördü ameliyat oldu falan
Sahilde birbirine ağır çekim koşan ve sarılan bir çift gibi hayal etmesemde
Hayırlı olsun dedi yüzünde acayip bir şaşkınlıkla o kadar.
Be adam 4 senedir ne istiyoruz biz,bu ne uyuz tavır şimdi?
Canım sıkkınken de aynı,anlatırım anlatırım tv ye bakar kopya çekmek ister gibi.Tv ekranında ne bulmayı umut ediyor acaba?
Hepsi aynı bu durumlarda her halde.
Benim de benzer durumu yasadıgım olurDisarida genelde cok cosuyor erkekler niye ben de bilmiyorum :) ben bazen kendi esimi taniyamam sohbet muhabbet arasinda. İcimden bu kim yahu demisligim vardirki adam evde cok cok sakindir. Ya iste her insanin dinamigi farklidir. Evlenmeden onceki hosluklarin bir kismi kayboluyor,yerine baska baska davranislar geliyor bence tamamen var olan askin ve sevginin sekil degistirmesinden
İşte eskiden eşime bu durumdan rahatsız oldugumu soylesem pardon derdi
Özür dilerdi empati yapardı
Ama şimdi ne alakası var
Kulagım sende sen abartıyorsun mutlu olmak istemiyorsun sorun cıkartıyorsun der
Bu cevapları deli ediyor beni
Benim eşim de genelde bana kısa cevaplar verir
Eskiden öyle değildi işte, uzun uzun konusurdu
Şimdi evet, iyi
Olmus vs der ya da alakasız cevaplar verir
Aksam birsey anlatıyorum mesela
Kendimle ilgili bir sıkıntı
Bana diyor ki, yeni yeğenim oldu
Ne tatlı dimi gözleri boncuk boncuk bakıyor diyor
Ya ne alaka yani o anda
Ona göre biri sıkıntılı iken biri neseli
Olmalıymıs konuyu kapatmaya calısmalıymıs ki
Nesesiz olan insan daha da üzülmesin
Asılama oldum
Sonuc olumsuz oldu
Bana dedi gel deniz kenarina gidelim hava alalım
Tamam dedim ; adam arabada sarkı soyluyor:)
Ya benim içim acımıs adam şarkı soyluyor
Söylediğimde beni neselendirmek için yaptıgını belirtiyor
Cok sacma değil mi tepkisi
Babamda öyleydi,tv olmasa telden anlamadığı için karşı duvara gözlerini sabitleyip dinlerdi yahu göz teması denen bir şey var bari gözümüze bakın..Çok üzülürüm işte ben de bu durumda
İçerlerdim haklısin
Bazen tv alır kapatırım
Bnm eşim reklamlari bile izler
Tv siz bir saniye gecirmez
Ben bazen kapatırım
O zaman da teli almak ister eline
Sinir oluyorım
Tv kapadıgımm zaman bile birsey anlatırken bana
Kapalı tv camına bakıp anlatıyor:)
İşte sorun tam da buya işte, kusura bakma kafam dalgın dese,
seni neşelendirmek istedim, olmadı diyip olaya dair bir iki kelam etse yetecek,
ama düşünemiyorlar bunu, ille hayır beklediğim tepki bu değil şu diye belirtmek lazım.
benim eşim de öyleydi, şimdi biraz değişti, ama hala bazen anlatırım anlatırım anlatırım, sonunda da soru sorarım: "de diyim aşkım, sen nasıl istersen" der, boğmak istiyorum onu o zaman.
bi de kavga edilmez böylesiyle, güler, geyiğe vurur, şaka yapar falan, bende de var aynısından.
zamanla biraz daha öğreniyorlar karşısındakinin beklediği tepkiyi vermeyi, o yüzden her seferinde duymak istediğim şey bu değildi, senden şöyle bir yaklaşım bekliyorum diye açıklamak lazım.
Evet yaparım tabi ki
Eşim daha cok yapar ama
Sevgi
Öpme değil kastım
Sorunları konusamamak ve bana eski özeninin kalmadıgıni
Hissetmem
Bunu soylediğimde de çabalamaması ve sen kendin görmek istemiyorsun ben sana özenliyim diyor.
Evet cok ilgincBabamda öyleydi,tv olmasa telden anlamadığı için karşı duvara gözlerini sabitleyip dinlerdi yahu göz teması denen bir şey var bari gözümüze bakın..
Aslında odağa koyan benim o değilNormal davranışları
Zaman geçtikçe ilk zamanlarda ki ilgi haliyle azalıyor
İlişkilerin inişli çıkışlı dönemleri var, insanlar hep aynı kalamıyor
İlgi güzel bir şey ama ebeveyniniz modunda bir koca bir süre sonra evliliğinize zarar verir, ilk paragrafta anlattığınız adam sizi hayatının odağına koymuş, başka hiç bir şeyle ilgilenmeyen bir adam ve bu sağlıklı değil. Bir süre sonra yorulur insan, her şeyin fazlası zarar buna ilgi de dahil.
Ben azicik odunum bilirsinBenim de benzer durumu yasadıgım olur
Sen mantıklı bakıyorsun
Ben duygusal yaklasıp kabullenemiyorum
hiçbir insan 4x4 lük değildir.Herkese merhaba;
Uzun olabilir konum.
Anlasılmak adına detay vererek yazacağım.
3 bucuk senelik evliyim
Eşim beni çok sevdiği için tüm düzenini bozarak, ailesini, arkadaslarıi geride bırakarak yasadıgı sehirden benim yasadıgım şehire geldi ve evlendik.
Çok aşık olarak evlendik , ben hala aşığım eşim de aşık oldugunu beni çok sevdiğini ara ara söyler.
Eskiden çok güzel bir iletişimimiz vardı, konusabiliyorduk uzun uzun.
Eşim üzerime çok fazla düşerdi, bana hep derdi ki ; ben seni cam bir fanusa koyacağım kimse kırmasın üzmesin diye de başında bekleyeceğim derdi, benim ikinci evliliğim bu.
Sen bir kere üzüntü yaşamıssın bir de ben seni üzersem bu cok buyuk yıkım olur sen bunu hak etmezsin derdi. Canımsın , sensiz yasayamam, sen beni yönlendir hep sen daha mantıklı düşünüyorsun , sen yanımda ol bu hayatta başka hiçbirsey istemem ben, bana ailemden daha yakınsın derdi.
Benim adima herseyi düşünürdü eşim , bana hiç iş plan kalmazdı.
Giyeceğim bir kıyafeti düşünürdü alırdı, bi ayakkabı alsam ona uygun gidip çanta alırdı.
Ojelerimi bile eşim alırdı, giyeceğim iç çamasırına kadar. Ben al demezdim düşünür kendi alırdı( o zamanlar magazacılık sektöründe idi)
Empati kurabilen bir eşim vardı, karsıma gecip seni kırdım , sen haklıydın vs diyebiliyordu.
Eşim evcimendir, gün içinde 4-5 kere beni arar
İşten cıkar direkt eve gelir, illa arar sorar birsey lazım mi diye.
Bir dediğimi iki etmez illa yapar sorun cıkartmaz.
İşten ikimiz de aynı anda gelir mutfaga gireriz ben söylemeden yardım eder.
Birlikte hazırlar birliikte toplarız
Gece çayi yapar getirir götürür falan
Ben olmadan biryere gitmez, bazen birlaç ayda bir arkadasları ile cıkar bilardo oynar iki üç saate geri gelir.
Elimde ağır poset görse alır sen birak der
Aksamları evdeyiz genelde, hep aynı koltukta kendisinie temas edecek şekilde yanında olayim ister.
Otururken sürekli sever beni, severek konusur ama bebek gbi sanki cocugu gbi sever beni
Aynen bir bebeği babasının sevmesi gibi sever.
Arabaya binerken arabamın kapısını açar
Bana hiç kırıcı birsey soylemez birseyi sorun etmez
Eve geldiğinde işten seni çok özledim der sarılır öper
Bazen evde dolanırken de kendi kendine konusur beni sever baska odadan:)
Benim bir sorunum var eşimle ilgili,
Bir sorunumuz oldugunda eşimle konusmak asla mümkün değil
Ona bir sıkıntımı actıgım zaman , direkt sabit fikirlidir.
Mesela çok basit bi örnek
Duş aldım diyelim o ara su kesildi, bana der ki bu saatte duş mu alınır.
Mesela diyelim ki trafik vardı yolda kaldım, cok sıkıldım bunu eşimle paylassam der ki, e sen de o yola girmeseydin:)
Yasadıgım sıkıntılari genelde bana bağlar
Mesela bir müşterim canımı sıksın işyerinde, direkt kestirir atar
E sen de çalısma o zaman o firmayla der
Yani benle güzel güzel evet canim haklısın vs gibi konusmaz.
Ben isterim konussun benimle, beni teselli etsin ama yok
Ben bu sekilde ilgi cok bekliyorum
Eşimden yana gelmeyince de canım sıkılıyor
Ben birsey anlatırım mesela
Tv izler yüzüme bile bakmaz bazen cok sinir olurum , kendisi de bana önemli birseyden bahsederken tv ye bakarak konusur bana değil.
Bu durum beni deli ediyor mesela
Adam bana anlatıyor ama gözü tv de, bundan ona bahsetsem ne alakası var der. Ona bakıyorım ama sana anlatıyorum der.
Yani bazen beni önemsemediğini düşünüyorum.
Bu düşüncemi kendisi ile paylastıgım zaman, anlamıyor beni asla
Ben seni önemsiyorum ama sen hissetmiyorsun diyor
Sizce ben fazla mi takılıyorum bu durumlara
Hassas mi yaklasıyorum
Biz sevgili iken dişimi çektirecektim , kendisi ist da yasıyordu ben bursada.
İnanın bunu söylediğimde kalkıp
İstanbuldan bursaya geldi ve dişim cekilirken yanımda oldu.
Çok basit bir
Mevzu bu. Gerek de yoktu.
Bir bucuk aydır dr larda sürünüyorum
6-7 adet dr a gttim
En son bel fıtıgından şüphelendiler , dün mr sonucunu aldım mesela.
Cıkmamıs bel fıtıgı dedim, hadi
Gecmiş olsun dedi o kadar.
Ben istiyorum ki; aa çok sevindim bak korktuk o kadar ama birsey yokmus vs desin :)
Mr cekilirken de yanımdaydı ama sanki eski ilgisi özeni yok gbi düşünüyorum eşimin bana karsı.
Kafam cok bulanık
Duygusalim bir de
Karısık yazdıysam çok pardon
Bu sabah eşime dedim; seninle konusmayacağım artık sen evliliğimizi değerli buluyor isen sen şapkanı önüne koy benimle iletişime geç dedim
Sen dayanamazsın benimle konusmadan kuzucummm dedi kahkaha attı
Ama cidden eşim gibi olgun bir erkek gibi konusana kadar kınusmayacağım onunla
odun olmak daha guzel boşver :)Ben azicik odunum bilirsinhayatimda senin kadar duygusal bir insan hic gormedim ondan seviyorum seni belki de
sorunları görmezden geliyorEşinin olumlu yanların benim eşime çok benziyor. Tabi diş çektireceğim diye km katetmedi orası ayrı. Ama istediği zaman çok hassas ve düşünceli olabiliyor. Benden daha çok hatta.
Diğer taraftan ben de tv izlerken eşim bir şey sorsa o anda yönümü döndürmem. İşyerinde de çok sık yaptığım bir şey bu. O an yaptığım şeye konsantreyim ve anında kopamıyorum. Bilgisayar, tv, telefon, yemek farketmez o an kilitleniyorum. Bence biraz abartıyorsun. Çünkü eşin senin sorunlarına duyarsız biri değil. Bu kadar incelemek iyi değil..
Olaylarda hatalı taraf seni görmesi de kusuru olsun demekten başka çare yok. Tabi ki müneccim değilsin bazı şeyleri "şöyle yapsaydın o zaman" denmesi çok saçma. Ama bence bu çok büyük bir olay değil. Sonuçta huyunu öğrenmişsin sen de ona göre davranırsın. Bazı şeyleri açıklama anlasın sorunca "yine bende hata ararsın diye söylemiyorum artık" dersin..
ben mi yazmısım :)O değil de biraz önce gayet güzel yazdım da, sonradan benim bir konuma "derdiniz mi yok başka" tarzı gayet kk klişesi lafınız geldi aklıma.
Hayat ne garip değil mi?
bensiz sıkılıyor zatenErkeklerin konusmak isine gelmiyor biliyormusun
Esimle hic unutmam bi mevzumuz oldu dedim bende konusalim tv yi kapat mac izliyordu aldim kumandayi kapadim televizyonu.. bana mi deger veriyosun suan maça mi dedim mac izlemek istiyorum dedi kizdi tekrar acti uyuz esim
Sora bende madem oyle izle dedim.. baska odaya gittim kizdim tabi sonra tuttum tuttum kendimi uyuyacakti kafasini utuledim sinirimdenertesi gun de en sonunda ben izlemek icin degil biraz yatisayim diye izledim flan dedi ozur diledi filan ama cok sinir olmustum o anin duygu aşimiyla:) yani işlrine gelmiyor bazen ama o gun seyrine birakip digr gün akli selim konusmak daha iyi. Ogreniyrsun zamanla iste duzelir sizinkide. Oluyor bole.. israrci olun ama boģmadan. Yani pes etmeyin sessiz kalin tavrinizi anlasin mutlaka sıkılacak bu durumdan sizi dinleyecek:)
sorunları görmezden geliyor
tüp bbek tedaviisina basladık
ondan kaynaklı sorundan dolayı
bu konu ıle ılgılı tek kelıme konusmuyoruz
bu da yok saymak
ben mi yazmısım :)
Eşiniz ikizler burcu mu sanki benim eşimi anlatıyosunuz çünküSorun sorunlarımız olduğunda görmezden gelmesi
Sorun sevmiyorum demesi
Yok sayması
Ve yok saydıgı için de belli bir süre snr aynı sorunu yeniden yasamamız
Ve bu sefer de 3 senedir aynı seyden sikayet ediyorsun demesi
Demekki
3 senedir düzeltmek için hiç adim atmamıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?