Konu ilk defa eşim

Artıları çok fazla.Ayrıca önemsiyor seni.Başta yazdıklarını kendin bir daha oku.Önemsemeyen erkek böyle davranmaz.

Baştan çok fazla ilgi görmüşsün.Beklentin yükselmiş bence.Sıkıntı burda.Konuşarak halledilmeyecek bir sorun görmedim ben.
 
Aynı evde değildik evet
Tatillere falan giderdik hep o kullanırdı arabayi
İnan o kadar uzaga giderdik tfaikte ağzından tek bir kötü söz duymazdım
Htta ne kadar sakin derdim
Şimdi aksam bir yere cıkacagız mesela
İnan sürekli diğer arabalara şöförlere sarıyor, söyleniyot geriyor beni.
E eskiden de aynı adamdi , şimdi de
Eşimin arabasına binerken hep tedirginim
Ya kaza yapacağız ya da basımıza birsey gelecek diye endişeliyim
Bunu eşime soylediğimde mesela eskiden ne kadar sakin kullanırdın diye
Kabul etmiyor
Yooo ben hep sinirliydim sen görmüyordun diyor
Deli
Oluyorum o zaman
 
Hic bir zaman ömür boyu mıç mıç olmaz.. bazen enerjisi az olur bazen beyni durur bazen akli almaz.. biz beşeriz ya robot.gibi olamayiz.. hormonlarimizin beslendigi durumlar var kafamizin attigi noktalar var vs ay cekimi var dolunay var daha bi sürüü..:) yani konu sahibi bence beklentilerinizi azaltin pembelikten biraz maviye dönün sorunlariniza da cözüm zamanla olur insallah. Bunlar herkrste oluyor zamanla cözmeyi konusmayi ögrenebiliyorsun herkesin hayat felsefesi bakısi ayni olmuyor.. artilari eksilere bolün sorunlari cözün :)
 
Demek oluyor ki kadınları mutlu etmek imkansız. Her zaman daha fazlasını istiyoruz. Yetmiyor :)
 
adamı övdün övdün sonarad yerin dibine gömdün , anlattıklarında tezatlık var bence sen fazla ılgıye alısmıssın sımartılmak hoşuna gidiyor sanırım ve olayları büyüttüğünü düşünüyorum, benim eşim seninkinin yaptığının onda birini yapsa gıkım çıkmaz valla ben onu öper koklarım dakika başı ki yapmasada yaparım bunu ayrı bir mevzu
 
Evet nisanlı iken tatile giderdik
Arkadaslarım yazardı watsaptan
Eşim sinir olurdu
Evlenince de böyle yazarlarsa ben hoslanmam derdi
Ama simdi kendi bazen evde film izliyorız bir arkadası yazıyor
Eşim hooop filmden kopup arkadasına dönüyor
Eskiden yatarken ben sarmas dolas uyumayı severim derdİ
Simdi yataga yatıyoruz ya
Minnosum çok uykum geldi diyor arkasında dönüp yatıyor
E krdesim bastan neden beni alıstırdın o halde
 
Gunaydin
Sen ifade biciminden rahatsizsin anladigim kadariyla. Yani zaten var olan bir seyi ortaya doksun anlatsin konussun istiyorsun. Yani herkesin evliligi kendisine ozeldir ve farklidir, cok ilgi bekleyen hassas bir insansin zaten. Simdi de tedavi surecinden dolayi yipranmis olabilir sinirlerin.

Azicik oluruna biraksan mi acaba? Esinin ilgisinin azaldigi falan yok bence. Senin duygu durumundaki hassaslik sadece.
 
Canım Allah mutluluğunuzu artırsın cok seviniyorum böyle çiftler görünce eşiniz çok iyi biri sizi çok seviyor bir erkeğin bu kadar ilgi gösterip bukadar yanınızda durması bu kadar üstünüze dusmesi için aşırı bi sevgi gerekiyor belli ki sizi çok seviyor sizde bazı şeyleri görmezden gelin anlayışlı olun . Size önerim önemli bisi anlatırken tv karşısında degil de masada anlatın mesela yemek sırasında . Bende bisi seyrederken birinin konusmasini sevmiyorum dinlerim ama gozum kulagim tv de olur yanimdakine daha az odaklanirim . Birde onunla konuşurken size fikir verdiği anlarda hep iyiki varsın ne guzel fikir verdin bana aklıma gelmemişti problemleri seninle daha kolay çözüyorum gibi şeyler soyleyin ki sizin ona boş şekilde oylesine bir musteri ya da trafik muhabbeti yaptığınızı degil gercekten fikir alisverisi yapmak istediginizi anlasin
 
Ben konusmak istiyorum işte

Eşim sorun olduğunda konusmaktan kacıyor

Mesela evde birsey izlerken dedim ya tv ye bakıyor ama benle konusuyor
Bana bakıp konus dediğimde ben böyle konusuyorum ne var bunda diyor
Beni dinlerken de göz tv de kulak yarım yamalak bende
Ama mesela kalabalık bi ortamda olalım çok dikkat ediyorum
İnsanlarla göz temasi kuruyor
Bakarak konusuyor ve dinliyor
Bunu fark ettiğimde beni
Önemsemediğini düşünüyorum
 
Reactions: H M
Sorun yapacağınız bir şey yok ortada.Eşiniz gayette size değer veriyo bence .Evlendikten sonra küçük değişiklikler olabiliyo ama bu kesinlikle size olan ilgisisin azaldığı anlamına gelmez belkide onun biraz sizin ilginize ihtiyacı vardır.yemekte sohbeti siz açın her şeyide karşı taraftan beklemeyin.Adam sen beni çek çevir demiş daha ne yapsın .Sevin ve ilgilenin bence.Erkekler zaten hastalık ve sorunları sohbet olarak algılamazlar sadece kadınların nazlanması ve mızırdanması olarak algılarlar o yüzden bu durumu kişiselleştirmeyin derim .Mutluluklar .
 
ben de hassassın , eşine sarıyorsun diyorum. haklı olduğun noktalar var tabii ama kırılarak değil tvyi kapatarak falan çözebilirsin. hastalık konusunun abartılıp uzatılması beni çok rahatsız eder o yüzden mr sonucunu eşinin abartmamasını anlıyorum. saçma olan zaten ilk zamanınızda diş için istanbuldan kalkıp gelmesi bölümü imiş.
 
Ahahah kiz çok tatlısınız
 
Ben de konusurken yuzume bakilmamasindan ya da uzun uzun bisey anlattigimda kisa cevap verilmesinden nefret ederim. Ama aninda koyuyorum tepkimi, ki nadiren olur ama oldugunda, verecegin cevap bu mu yani diyorum, sen beni dinledin mi diyorum, hemen ozur diliyor uzatmiyorum ben de.
Simdi cogunluga simariklik gibi gelmis ama bu aliskanlik meselesi.
Benim esim de sevgisini cok abartili bir sekilde ve cok simartarak gosteren bir adam. O yuzden baskalarina kucuk gelen seyler bende ne oluyor yaaa afallamasi yaratiyor.
Cok kucuk bir ornek olacak ama her aksam askim bebegim diye sizi kucaklayan adam, bir aksam meraba cnm diye sarilip opup iceri gecse, bozulursunuz, oysa sarildi optu selam verdi degil mi? Neyse oyle iste
 
Günaydın
Ben birsey anlatıyorum gözü tv de dinliyor beni

O bana anlatırken de göz tv de

Sinir oluyorum
 
İnsanın günü gününe tutmuyor ki geçen seneki gibi olalım?
Yaş geçtikçe tahammül azalıyor,daha çok doluyor insan,farklı bir şekilde patlıyor.
Ayrıca siz tatile gidiyormuşsunuz,kafa boş,vücut dinlenik,sevdiği kadın yanında,bol heyecan,yüksek volümlü aşk!
Anlatabildim mi?
Hangimizin geçen haftaki psikolojisi aynı ki?
 
İlk sevgililik evlilik zamanlarınızla şuanı karsilastiriyosunuz bana saçma geldi açıkçası. İlk zamanlar insan çok fazla aşık olduğundan bütün ilgiyi karşı tarafa verir kendi mutlulugundan çok karşı tarafı düşünür. O zaman aşk vardı aranızda şuan sevgi var canım öyle düşün. Hep o zamanlar diye anlatmışsınız 3 4 saat telefonda konuşurduk demişsiniz iyide siz şuan aynı evdesiniz hep birbirinizi görüyorsunuz zaten 3 4 saat neden konusasinizki yada masada yemek yerken konuşmuyor diyorsunuz e siz bişeyler sorun eminim konuşur niye konuşmuyoruz desen bende ne konuscazki derim normal yani. Sizin probleminiz eskiye çok alışmışsınız hergün aynı aşkla herşey devam etcek diye hayal etmişsiniz tamamen bu.
 
:))işte bak kendin diyorsun,alışmışsın.Bir de olaya bardağın dolu tarafından bak mesela.Sana hiçbir açıklama yapmadan da dönüp arkasını yatabilirdi.Bu bile önemsendiğinin işareti.Eskiyle kıyaslama bugününü.Kim aynı kalıyor ki.Genel olarak mutlu bir evliliğin var.Yüksek beklentilerinin bu mutluluğu hırpalamasına izin verme derim ben.
 
Sanki ilk paragrafta Ayşe, melekler melekleği kocasını anlatmış.
İkinci paragrafta ise sanki Fatma, kelekler keleği kocasını anlatmış.
Bu iki ayrı adam gibi geldi bana. İyi ama yüzüne bakmadan konuşuyor filan. Garibime gitti.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…