Evet yaparım tabi kibence siz alışmışsınız ilgiye alakaya.davrnışları değişince tuhaf geliyor.peki sizde aynısını yapıyormusnuz?mesela sevdiğinizi falan onun gibi şeyler yapıyormusnuz.yanına ggidiyormusnuz öpüyormusunuz
Evet cok abartılı ilgisi vardıEşiniz ilgi işini başta çok abartmış. Baya abartmış. Şimdi daha standart bir ilgi gösterimine girmiş. Ama bu seferde siz poh pohlanmaya alışmışsınız. Çözümü nedir bilemedim. Yine siz ayak uyduracaksınız sanırım.
Eskiden dört dörtlüktü ama:)Günaydın.
Hiç bir insan dört dörtlük olmuyor ki işte.
İyi huylar sayesinde olumsuzlukları görmezden geliyoruz,hepsi bu.
Sorun sorunlarımız olduğunda görmezden gelmesiEee ilk başka bensiz oturup kalmaz hep sever başka odada bile alt tarafta konuşurken yüzüme bakmaz sorunu anlamadım bence elindeki bin kıymetini bil
evlilik bazı şeyleri görmemek demek.boşverin oda öyle mutludur şimdi.çok birşey de diyemiyorum.kavga gürültü olmadıktan sonra bunler pek önemli değil sanki.Evet yaparım tabi ki
Eşim daha cok yapar ama
Sevgi
Öpme değil kastım
Sorunları konusamamak ve bana eski özeninin kalmadıgıni
Hissetmem
Bunu soylediğimde de çabalamaması ve sen kendin görmek istemiyorsun ben sana özenliyim diyor.
İşte çok mutlu bir animiz ben rahatsız oldugum bir durumdan bahsedince kavgaya dönüşebiliyorevlilik bazı şeyleri görmemek demek.boşverin oda öyle mutludur şimdi.çok birşey de diyemiyorum.kavga gürültü olmadıktan sonra bunler pek önemli değil sanki.
Tabii ki dört dörtlük değildi.Eskiden dört dörtlüktü ama:)
Anlamadım ?Ve ek olarak hayalinizdeki eş i anlatmış gibime geldi
Çalışırken zaten çok yoruluyor insanlr. Ve gün içinde hep konuşmak zorunda kalıyorlar. E akşam oluncada rahat rahat yemek yiyeyim biraz televizyon karşısında tembellik yapayım istiyorlar. Bu evlilik monotonlaşmış bi evlilik. Kimi için çok büyük bir sorun, kimi için gayet güzel düzenli bir hayat. Çok rahatsızsanız açıklayın bunu eşinize. 1-2 akşam dışarıya tatlı yemeye, çay içmeye gidin. Siyaset konuşun. Tarih konuşun. Gezegenleri konuşun. Dünyada konuşacak çok şey var :)Evet cok abartılı ilgisi vardı
Tanıstıgımız zAman benim telefonumda net baglantısı yoktu, gitmiş net almıs bana yolladı
Seni sürekli görmek istiyorum diye
Günde 3-4 saat telefonda konusurduk aksamları
Ben sıkılırdım ama üzülmesin diye ses etmezdim
Bazen uykum geldi der kacardım
Şimdi bazen yemek yiyiyoruz aksamları
Sanki yanlız yiyiyor gibi hissediyorum kendimi
Tek kelime etmeden sofradan kalktıgımız oluyor
Küs ya da sogukluk olmuyor aramızda normal haldeyken yani
O farkında bile değil o anda konusmadığımızın ama ben içten içe üzülüyorum
Söylersem ona ; yemekte ne konusacagız ki der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?