İşte eskiden eşime bu durumdan rahatsız oldugumu soylesem pardon derdiBen de konusurken yuzume bakilmamasindan ya da uzun uzun bisey anlattigimda kisa cevap verilmesinden nefret ederim. Ama aninda koyuyorum tepkimi, ki nadiren olur ama oldugunda, verecegin cevap bu mu yani diyorum, sen beni dinledin mi diyorum, hemen ozur diliyor uzatmiyorum ben de.
Simdi cogunluga simariklik gibi gelmis ama bu aliskanlik meselesi.
Benim esim de sevgisini cok abartili bir sekilde ve cok simartarak gosteren bir adam. O yuzden baskalarina kucuk gelen seyler bende ne oluyor yaaa afallamasi yaratiyor.
Cok kucuk bir ornek olacak ama her aksam askim bebegim diye sizi kucaklayan adam, bir aksam meraba cnm diye sarilip opup iceri gecse, bozulursunuz, oysa sarildi optu selam verdi degil mi? Neyse oyle iste
Sikayetini soyleyince de alaya aliyor kavga bile edilmiyor degil mi?Günaydın
Ben birsey anlatıyorum gözü tv de dinliyor beni
O bana anlatırken de göz tv de
Sinir oluyorum
Hayatta olanlardan bi haberimEee size karşı çok ilgili alakali imiş ya hadi bunda da öyle olsun ? Konunuzu abartılı buldum hayatta neler oluyo dönün onlara bir bakın derim buda dert mi yani ???
aynısı yaaa aynısı bu kadar olur :)İşte eskiden eşime bu durumdan rahatsız oldugumu soylesem pardon derdi
Özür dilerdi empati yapardı
Ama şimdi ne alakası var
Kulagım sende sen abartıyorsun mutlu olmak istemiyorsun sorun cıkartıyorsun der
Bu cevapları deli ediyor beni
Benim eşim de genelde bana kısa cevaplar verir
Eskiden öyle değildi işte, uzun uzun konusurdu
Şimdi evet, iyi
Olmus vs der ya da alakasız cevaplar verir
Aksam birsey anlatıyorum mesela
Kendimle ilgili bir sıkıntı
Bana diyor ki, yeni yeğenim oldu
Ne tatlı dimi gözleri boncuk boncuk bakıyor diyor
Ya ne alaka yani o anda
Ona göre biri sıkıntılı iken biri neseli
Olmalıymıs konuyu kapatmaya calısmalıymıs ki
Nesesiz olan insan daha da üzülmesin
Asılama oldum
Sonuc olumsuz oldu
Bana dedi gel deniz kenarina gidelim hava alalım
Tamam dedim ; adam arabada sarkı soyluyor:)
Ya benim içim acımıs adam şarkı soyluyor
Söylediğimde beni neselendirmek için yaptıgını belirtiyor
Cok sacma değil mi tepkisi
Erkeklerin konusmak isine gelmiyor biliyormusunBen konusmak istiyorum işte
Eşim sorun olduğunda konusmaktan kacıyor
Mesela evde birsey izlerken dedim ya tv ye bakıyor ama benle konusuyor
Bana bakıp konus dediğimde ben böyle konusuyorum ne var bunda diyor
Beni dinlerken de göz tv de kulak yarım yamalak bende
Ama mesela kalabalık bi ortamda olalım çok dikkat ediyorum
İnsanlarla göz temasi kuruyor
Bakarak konusuyor ve dinliyor
Bunu fark ettiğimde beni
Önemsemediğini düşünüyorum
Ben orda cok sinir olurum işteŞımarmak diyoruz biz bunasaydığın özellikleri okuyunca dedim benim kocamdan mı bahsediyorsun :) benim eşimde genelde beni haklı bulmaz ama çok takılmam yani bence takılacak bir durum değil.
Mesela bir örnekte ben vereyim bir gün karşıdan karşıya geçerken bana yeşil yanıyordu tabi tam yolun ortasına geldim bir araba geçti koluma çarpttı hatta bunu eşime söyledim neden dikkat etmiyorsun dedi banaulen adam kırmızıda geçmiş ben mi dikkat edicem
Evet edilmiyorSikayetini soyleyince de alaya aliyor kavga bile edilmiyor degil mi?
Ya adamin huyu buEvet edilmiyor
Şarkı soyluyor gülüyor
Ben sinirliyim
Çok komıksın diyor:)
Tesekkur ederim okumak isterimSana bir kitap önereyim “Erkek Beyni-Kadın Beyni” erkeklerin beyinleri çözüm odaklı çalışır ah vah teselli edeyim şeklinde muhabbet etmezler. Okursan anlarsın demek istediğimi
Dısarıda sessiz sakin değil amaYa adamin huyu busakin,sessiz. Bilemiyorum bence cok hossunuz beraber. Masallah diyeyim allah bozmasin.
Niçin böyle birsey demek isteyeyimDertsiz başına dert mi arıyorsun yoksa burada onlarca dert anlatan hanıma “benim kocam mükemmel” mi demeye çalışıyorsun anlayamadım bacım valla.
Bırakta adam da bi normal insan fonksiyonları göstersin artık ne kadar doyumsuz kadınlarsınız aklım almıyor.
En sinir oldugum seyah eceeee
bire bir olmasada aynı benim eşim kuzucum
demek ki çocuksu adamlar böyle
dert anlatsam dinlemek istemez geçiştirir vs
Disarida genelde cok cosuyor erkekler niye ben de bilmiyorum :) ben bazen kendi esimi taniyamam sohbet muhabbet arasinda. İcimden bu kim yahu demisligim vardirDısarıda sessiz sakin değil ama
Herkes soyler cok hos muhabbet girişkendir diye
Adam benle sohbet etmeye üşeniyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?