Konu ilk defa eşim

Ama bunu yaparak değer verdiğini,ya da bununla değer verildiğini düşünen bir kesim var jane.Dream için söylemiyorum fakat burada yazan bir çok kişi var ki,annem babam bana hizmet ederdi,suyumu bile almazdım,bir kaşık yıkamış insan değilim diye.Artı eşinden de bunları bekleyen,bulamayınca bunalıma giren çokları var.Halbuki benim düşüncem,eli ve gözü ve aklı olan herkes kendi işini görebilir.Kaldı ki ne gözleri görmeyenler neler yapıyor.
Hele buradaki Laale arkadaşımızın bir konusu vardi ki tam buna örnek.Annesinin yanına gittiğinde elinde 1kilo filan patlıcan varmış poşette.Anne babası şok olmuş,senin kesin eşinle aran kötü,sana poşet taşıtıyorlar,anlat ne oldu diye bunaltmışlar kızlarını.
Var yani böyle,değer verme olarak görülen bence saçma durumlar.

tv kapatınca telefon alıyor eline
ya da ben ciddi birsey anlatırken sarkı soylemeye baslıyor
40 yasında koca adam
eş gibi iki olgun insan gbi di,nlemıyor ki beni
bu durum canımı sıkıyor zaten
konusabilsek sorun etmeyeceğim
bazen sadece ıyı gunde mı yanyana olacagız dıye dusunuyorum
ona göre hersey dort dortluk

ilk evlendıgımızde eşim 5 ay işsiz kaldı
bir kere konusunu acamadık, çnk ona göre sorun cıkartmaktı bu

şimdi de bebeğimiz olmuyor ama bşr kere çift gibi oturup da ne yapabşilirz üzerine adam gbi konusamıyoruz
ben konuusyorum o dinliyor ya da dinlemıyor
ya da sorun cıkarıyorsun dıyor

onun yanında hep sessiz mıymıy kedi gibi olursam benden ıyısı yok

İlk başta yazdıklarınız ilişkinin ve evliliğin başındaydı, sonra mı alttaki şikayetleri yazar oldunuz o kısmı anlayamadım. Zira hala üstteki gibiyse, alttaki gibi davranması tuhaf olur.
Bence yaptıklarının görülmediğini düşünüyor.ne yaparsa yapsın, yetmeyen birine ilginiz azalır. Tam tersine yaptıklarını görün bence, o zaman durum değişir

evet ilk yazdıklarım önceki haliydi
yine beni sever eder konusur
özlediğini söyler , yanında olayım ister bana düşkündür ama
tezat davranısları da oluyor işte bazen

tam aksine yaptıgı seyle riçin hep tesekkur ederım
bir su getırse bir meyve soysa tesekkur ederım
ev işlerinde yarım etse tesekkur ederım

aksıne yaptıklarımı görmeyen eş olarak ben eşimi düşünüyorum son zamanlarda.

Bizim maddi açıdan güçlükle aştığımız günlerimiz oldu.Çünki eşimin aile işinden ayrılmış,bir düzen kurmaya çalışıyorduk.Artı bebeğimiz vardı ve ben onun geleceği için çok endişeleniyordum.İstiyordum ki eşim bana desin,canım,aşacağız bu günleri,herşey yoluna girecek,korkma.Biliyordum aşacağız ama duymak istiyordum.Sanki güç bulacaktım daha fazla dayanmak için.Ama eşim bunları söylemedi.Bir şey yokmuş gibi davranmayı tercih etti,çünki elimizden geleni yapıyorduk,tabiiki geçecekti bu günler,konuşacak ne vardı.Söyledikleri havadan sudan şeylerdi,ya da arkadaşlarıyla komik diyalogları anlatıyordu.Ama benim istediğim bu değildi.
Halbuki çok konuşkan bir insandır eşim,uykudan uyandığı anda bile 2 saat konuşacak zihin berraklığına sahiptir.
Seni anlıyorum,bazen insan çift olsa da bazı şeyleri tek yaşıyor.Başka birşey olmasın,çok sorun etme.İyi yönleri hatırına hoş gör,kimbilir o da içinde neler yaşıyor.

aynen ya benzer seylerı yasamısız
aynı sekılde benım eşim de sabah uyanır
sürekli konusur kendı kendıne, beni sever evin içinde
masayı hazırlarken yardım ederken hep severek konusarak yapar
ama hep böyle seyler işte
ciddi birseyımız olsun , adamla konusmaya calıssam sorun cıkarmayalım der
sorun değil bu aslında
yani benim anlamadıgım eskiden konusabiliyorken biz, şimdi niçin konusamıyoruz

bunu çözemiyorum içimde

Bence boşuna kendinizi strese sokuyorsunuz. Herkesin bir karakteri vardır. Eşiniz hayatını mümkün olduğunca güzel taraflarına odaklanarak yaşamaya çalışıyor, stresli,kendini üzecek konulardan uzak durmaya çalışıyor gibi geldi bana. Belli bir yaştan sonra insanlar dert, tasa dinlemekte konuşmakta istemezler... güzel şeyler dururken neden karamsar Lehler’den bahsedelim derler. Ayrıca evliliğinizin ilk başındaki fazlaca ilgi alakayı eşiniz devamında da gösterse siz de bunalırdınız. Her insanın Eşref saati vardır. Sürekli balayında gibi yaşanmaz zaten. Sizin de sohbet etmek istemediğiniz, oturup sadece tv izlemek istediğiniz günleriniz olmuyor mu?

Birde ikinci evliliğinizmiş. Bence kuruntularınız ile ilişkinizi zedelemeyin.

Benim de sohbet etmek istemediğim zAmanlar olur evet
Ama bunu değer verdiğim kişilerin dısında tutarim
Eşim bana içini açsa içim gider dinlerim anlarım konusurum
Ben de dert tasa dinlemek istemem normalde ama buna eş dahil değil benim için
Ayrıca sürekli dert konusmayacagız ki;
Tv izlemek hiç aklıma gelmez
Senelerce yanlız yasadim tv yi aylarc acmadiğim olmustur
Tv bana göre hayattan calınan zAman gbi geliyor

Karşımda Fazla ilgiye alışmış kadın modeli görüyorum. Eşinizde de hata var başta bütün ilgiyi üzerinize topladığı için bi defa dahi kendini geri çekse acabalar çoğalır, tıpkı sizde oluşan şüpheler gibi. Adamda makina değil canm arada soluklansın ve eminim sen sordukça yapası varsa da yapmayacaktır. Zaten napsam yaranamıyorum mantığını ona yerleştirmemeye bakın. Kendi halinde kalsın bana kuruntu gibi geldi

ben sizin başka bir konudaki yorumlarınızı da okumuştum, eşiniz size ilgi gösterdiği halde “seksisin demiyor, göbüşümü sevmek istiyor çocuğu gibi hissediyorum” demiştiniz. bence siz çoook şımarmışsınız.

Hafızaniz yerindeymıs:)
Evet eskiden güzel karım diye severdi
Askım sen cok sesksisin çok cekicisin derdi
Uzaktan sana. Bakınca işte benim kadınım diyorum derdi

Şimdi yeni 1 yasında bir evladını seviyor gibi
Hanimiş göbüş aç da bakayım diyor karnımı seviyor

Yemek yiyorum göbüş doydu mu kuzumun göbüşü şişti mi diyor

Evde sürekli bir cocugunu seven baba şivesinde

Sizce normal mi bu durum
Benim babaya değil bana kendimi kadın gbi
Hissettirecek eşe ihtiyacım var
Yeri gelir cocuksu da seversin ama suyunu cıkarıuor eşim

standart evlilik yoluna girmissiniz her zaman sizi el ustunde tutmasini bekliyorsunuz surekli uzerinize titresin istiyorsunuz ama malesef bu boyle olmuyor. Kendi kendinize dert cikarmayin derim.

oda güzelmiş.

Eşinizin biyolojik saati gelmiş çocuk lazım sanki

Tv örnek ona takılmayın. Bende tv izlemem. Ama kitap okurum. Resim yaparım. Yani kafamı boşaltırım. Birinin bişeyine takarsanız sonra herşeyi batmaya başlar. Eşinizi ilk kısımda ne güzel anlatmışsınız. O da bu kadar ilgi göstermekten sıkılmış olabilir. Doğal seyrine bırakın biraz bence. Ya da devam edin... hayat sizin ufak tefek şeylerle zehir etmekte, güzel vakit geçirmekte kendi elimizde

Bence şımarıklığı abartıyorsunuZ. Ne insanlar var kocası eve gelsin diye bekliyor sende saçma sapan şeylerden pürüz çıkartıyorsun.değerini bilin bende eksiklerini değil...

bu kadar olumlu ozellikleri olan bir koca okumamistim duymamistim saskinim bir sey diyemiyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…