- 11 Temmuz 2017
- 644
- 235
- 103
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyyyy keske yazmadaydunuz gercekten b.kunu cikarmisHafızaniz yerindeymıs:)
Evet eskiden güzel karım diye severdi
Askım sen cok sesksisin çok cekicisin derdi
Uzaktan sana. Bakınca işte benim kadınım diyorum derdi
Şimdi yeni 1 yasında bir evladını seviyor gibi
Hanimiş göbüş aç da bakayım diyor karnımı seviyor
Yemek yiyorum göbüş doydu mu kuzumun göbüşü şişti mi diyor
Evde sürekli bir cocugunu seven baba şivesinde
Sizce normal mi bu durum
Benim babaya değil bana kendimi kadın gbi
Hissettirecek eşe ihtiyacım var
Yeri gelir cocuksu da seversin ama suyunu cıkarıuor eşim
Hoşgeldin :)Geldim. :) ayni durumdayiz sanirim :)
:) ay sesli guldum yaiyyyy keske yazmadaydunuz gercekten b.kunu cikarmis
Aynen öyleiyyyy keske yazmadaydunuz gercekten b.kunu cikarmis
Sanirim cogu ask bitki isimleriyle basliyor . Hayvan isimleriyle devam ediyor :)Aynen öyle
Ben de uyuz oluyorum ben senin cocugun olan git kendine bir eş bul dıyorum
Seni sevmeme bile karısıyorsun diyor
Mutlu sayılan bir evlilikteInsanların ne sounlari var eşinden şiddet gören aldatılan ne hoş ki sizin böyle sorununuz yok ne güzel Allah daha da mutlu etsin bunları sıkıntı etmeyin bence sukredin neler var neler bu arkadaş yazmış ya buldunuz da bulaniyosunuz gayet haklı :))
Sen kalabalık ailedesin diye konusup sohbet edemıyorsunuzBana cok abartılmış geliyo bende cok severek evlendim 3 sene oldu kaynana kayin beraberiz ve bizde otturup konusamiyoruz aşkım canım bile diye dusun yani isten geliyo yemek cocuk derken yatıyor uyuyoz sen çoğu şeyde sanlisin bunları takma kafana
Ayy adamin 1000 tane iyi özelliğini saymışsın. iki dusuncesizligini gözardı edersin artık bi zahmet. Eski ilgisi olmasin zaten o ne öyle normal değil yani. Yeni evlenen pembis gelinler gibi
EdiyorumInşaallah seni anlar herşey çok güzel olur bunu anlamadı için hareketlerinle belli et bakalım nolacak
Tesekkurler yorumunuz içintek tük eksiklikleri de görmezden geliverin artık..
gülü seven dikenine katlanır..
Sonunda beni anlayan birisi cıktıBence de aynı evde sohbet edememek konuşurken göz teması kurmamak fikir alışverişi yapamamak önemli bir sorun. Evet daha büyük sıkıntıları olabilir başka insanların ama bu da önemli bir konu manevi bir ihtiyaç. Haklısınız esiniz bu durumun onemli olduğunu anlayana kadar net bir şekilde tavrinizi koyun.