• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu ilk defa eşim

Hafızaniz yerindeymıs:)
Evet eskiden güzel karım diye severdi
Askım sen cok sesksisin çok cekicisin derdi
Uzaktan sana. Bakınca işte benim kadınım diyorum derdi

Şimdi yeni 1 yasında bir evladını seviyor gibi
Hanimiş göbüş aç da bakayım diyor karnımı seviyor

Yemek yiyorum göbüş doydu mu kuzumun göbüşü şişti mi diyor

Evde sürekli bir cocugunu seven baba şivesinde

Sizce normal mi bu durum
Benim babaya değil bana kendimi kadın gbi
Hissettirecek eşe ihtiyacım var
Yeri gelir cocuksu da seversin ama suyunu cıkarıuor eşim
iyyyy keske yazmadaydunuz gercekten b.kunu cikarmis

Insanların ne sounlari var eşinden şiddet gören aldatılan ne hoş ki sizin böyle sorununuz yok ne güzel Allah daha da mutlu etsin bunları sıkıntı etmeyin bence sukredin neler var neler bu arkadaş yazmış ya buldunuz da bulaniyosunuz gayet haklı :))

Insanların ne sounlari var eşinden şiddet gören aldatılan ne hoş ki sizin böyle sorununuz yok ne güzel Allah daha da mutlu etsin bunları sıkıntı etmeyin bence sukredin neler var neler bu arkadaş yazmış ya buldunuz da bulaniyosunuz gayet haklı :))
Mutlu sayılan bir evlilikte
Bir sorun oldugu vakit
Eşle oturup bunu güzelce konusamamak sorun değiil mi ?
Ya da çok önemli birsey anlatırken esiniz gözünü tv den bir an olsun ayırmayıp size yönelmemesi?

Bana cok abartılmış geliyo bende cok severek evlendim 3 sene oldu kaynana kayin beraberiz ve bizde otturup konusamiyoruz aşkım canım bile diye dusun yani isten geliyo yemek cocuk derken yatıyor uyuyoz sen çoğu şeyde sanlisin bunları takma kafana

Bana cok abartılmış geliyo bende cok severek evlendim 3 sene oldu kaynana kayin beraberiz ve bizde otturup konusamiyoruz aşkım canım bile diye dusun yani isten geliyo yemek cocuk derken yatıyor uyuyoz sen çoğu şeyde sanlisin bunları takma kafana
Sen kalabalık ailedesin diye konusup sohbet edemıyorsunuz
Bak biz
Basbasayız
Yanlızız
Çok daha güzel vakit gecirebiliriz

Senin o eksikliğini hissettiğin şeyleri yapsa ama diğer uzun uzun anlattığın anlayışlı modern erkek gitse ne olur bir düşün bakalım :)​

Yüzde yüz uyum olmuyor işte . Bence kıymetini bil. Bende bazen yaparım öyle bir insan aynı şeyden ikinci kez dert yanıyorsa niye yaptın yapmasaydın gitmeseydin vs abartılacak birşey yok bence :)​

Inşaallah seni anlar herşey çok güzel olur bunu anlamadı için hareketlerinle belli et bakalım nolacak

Inşaallah seni anlar herşey çok güzel olur bunu anlamadı için hareketlerinle belli et bakalım nolacak
Ediyorum
Konusmama kararı aldım eşimle
Ne zaman beni anlarsa konusacağim onunla

Çok kişi şımarık bulmus beni ama
Aynı evde olup doğru düzgin sohbet edememek
Sorunumz oldugunda medeni insan gbi tartısamamak canımı sıkıyor

Bence de aynı evde sohbet edememek konuşurken göz teması kurmamak fikir alışverişi yapamamak önemli bir sorun. Evet daha büyük sıkıntıları olabilir başka insanların ama bu da önemli bir konu manevi bir ihtiyaç. Haklısınız esiniz bu durumun onemli olduğunu anlayana kadar net bir şekilde tavrinizi koyun.

Bence de aynı evde sohbet edememek konuşurken göz teması kurmamak fikir alışverişi yapamamak önemli bir sorun. Evet daha büyük sıkıntıları olabilir başka insanların ama bu da önemli bir konu manevi bir ihtiyaç. Haklısınız esiniz bu durumun onemli olduğunu anlayana kadar net bir şekilde tavrinizi koyun.
Sonunda beni anlayan birisi cıktı
Çok tesekkur ediyorum gercekten

Bahsettiğin dert çok elzem bi ihtiyaç..ki bahsettiğin eksi yönü 1000 tane artıyı silip götürebilir de gayet..dream,eşin kendini yaymış,yaptığı şeyler(konuşurken gözüne bakmaması,ciddiye almaması,şakaya vurması) çok kaba. Bir kadın evde,kocasıyla dertleşip rahatlayamıyorsa o ev,o koca niye var yani:/
Ben de yaşıyorum ufak ufak böyle şeyler,sağlam posta koyuyorum..uzun süredir de çok şükür olmadı..kararlı ol,yumuşama

Valla bulmussunda bunuyosun konunu okurken fakemi bu ya boyle erkek varmidirki dedim:) kusursuzluk diye birsey yoktur ay bile bukadar guzelken ustunde lekeler vardir. :) iletisim sorunu evlilikte biyerden sonra oluyor bence benim esimde keske konussada tv izlese mubarek hic konusmuyor nerdeyse.cok seviliyosun tadini cikar uzme kendini bi kac naz yaparsan bu durumlarida duzeltirsin gbime geliyor:)

Back