Konu ilk defa eşim

Tesekkur ederim beni anladıgın için
Evet beni cok seviyor bana baglı düşkün
Gün içinde 10 kere arar sorar
Yemeğe temizliğe yardım eder
Sarılır öper koklar ama
Ben bir sikintimi esimle paylasamam
Paylastıgımda ya haklısın der
Ya da hiç yorum yapmaz ya da olay tartısmaya gider
Beni anlamak yerine sen kendi kendini üzüp bosa takıyorsun der
Evet bu anlamda bence de salmıs
Acık acık diyorum rahatsız oldugumu ama ona göre sıkıntı yok malesef

Yapıyorum suanda sessiz kalıyorum bakalım amlayacak mi
Yoklugumu

Sizinle ilgili o kadar çok gereksiz yerde kafa patlatıyor ki, gerçekten ihtiyacınız olduğu anda buna enerjisi kalmıyor sanırım.ojemi ben düşünürüm,çantamı da.ama asıl düşünmesi yada yardımcı olması gereken yerde ilgisizse neye yarar diğerleri.sanki sizi küçük bir kız çocuğu gibi görüyor.cok mu naifsiniz.

Iste evlilik aski olduruyor guzelim nakarati

Benimki 2 yil agac oldu yillarimda saclari dokuldu
Sonuc alana kadar sonra zirrt ardini donup yatiyor durum bu

Evet öyle görüyordu eskiden
Ama şimdi naifliğimi alınganlık olarak nitelendiriyor
Aynen küçük kızı gini seviyor ama dediğim gbi bir sıkıntıdan sorundan bahsetsem ya gecistiriyor
Sorun sevmediğini soyluyor
Ya o anda espiri şaka yaparak tepki veriyor ben de sinirlenirsem eğer sonu tartısma oluyor

Iste evlilik aski olduruyor guzelim nakarati

Benimki 2 yil agac oldu yillarimda saclari dokuldu
Sonuc alana kadar sonra zirrt ardini donup yatiyor durum bu
:))
Doğru haklısın
Biz de zor kosullarda kavustuk ama evlenince hatun cepte rahatlıgı geliyor sanirim eşlere

Hahah benim eşim bunun onda biri olsaydı ayrılmazdım .
Çok fazla takımmışsınız boşverin yahu
Ben de eski eşimden ayrıldım
Evet eşim cok iyi bir insan ama bu kadar iyi bit insanın da benim zor zAmanımda yanımda olmama hissi yasatması canimi sıkıyor

Ben de eski eşimden ayrıldım
Evet eşim cok iyi bir insan ama bu kadar iyi bit insanın da benim zor zAmanımda yanımda olmama hissi yasatması canimi sıkıyor
Mükemmel isteseniz de olamaz. Bence anlattığıniz iyi özellikler bu canınızı sıkan özelliklerini sollar.
Nacizane tavsiyem bu konuyu açıp açıp canını sıkmayın. O konuşurken sizi severek konuşuyorsa o sırada tv izlerken tv den dikkatini kendinize cekin. Cidden can sıkmaya değmez bide bazı huylar değişmez size istediğiniz cevaplari vermiyor teselli edemiyor olması onu kötü yapmaz sizi sevmediğini önemsemediğini göstermez bence :)

Evlenmeden önceki davranislarini beklemeyin zaten o iş öyle olmuyor:) acı ama gerçek. Ne kadar az beklenti içinde olursanz o kadar mutlu olursunuz. Benim hayat felsefem bu oldu evlendkten sonra.

Canım bu böyledir ama
Evlenmeden önce
Ayağın taşa takılıp düşünce

Canım neyin var Kıyamam sana balım bitanem olur

Evlendikten sonra düşünce
gözün körmüydü önüne baksaydın olur

Çok takılma boyle şeylere

Genelde kadınlar ilişkinin başlarında bu kadar yoğun ilgi gösterir. Bu kadar yoğun yaşar duygularını.. Zaman geçtikten sonra da normale döner. Erkekler de ne oldu şimdi? Eskisi gibi neden değil? diye afallar.
Sizde tam tersi olmuş.

Canım evlendikten sonra bilirsin biçok şey değişir özellikle erkeklerde çok fark edilir malesef..
Ki senin eşinde de öyle aman aman bi sıkıntı yok anlattaıgına göre
Çok kafana takıyosan konus açık açık

İlk yazınızı okuduğumda 2 farklı erkekten bahsetmişsiniz intibası uyandı bende. ilk anlatım mükemmele yakın erkek.sonraki anlatımınız öküzün en önde gideni şeklinde bi çağrışımda bulunuyor. ne kadar zıt iki karakter. size bu denli değer verip sevip sayıyorsa neden sağlıksal bir sorununuzda bu denli duyarsız. bi derdinizi anlattığınızda hep sizin karşı cephenizdeymişcesine ters tavırlar, herhangi bi olayda hep dizi suçlarcasına konuşmalar....bi anlam veremedim doğrusu. 2 zıt karakteri anlatmışsınız yazınızda. seven koca bi olayda haksızsanız bile sizin safınızda durup sizden yana olandır. bu adamı jiç anlamadım doğrusu. böule sevip değer verecekse hiç vermesin daha iyi.

Aslında sağlık sorunlarımda yanımda olur arar sorar ben dr a gidince
İki kere asılama oldum
İzin aldı evde tüm işleri o halletti benim istirahatim için
Ama bazı zamanlar acayip oluyor ben de bu yüzden cok içerliyorum

Aslında demek istediğini çok iyi anladım bulup bunama değil bu ama bak sana birşey anlatıcam benim esim de çok iyidir ilgilidir kizim 1. 5 yaşındaydı şehir dışından dönüyoruz otobüsle metin tesislerinde durdu neyse indik bilen bilir orda süs havuzu var benim kızımda çok hareketli ama hiç durmaz daha bismillah demeden hop havuza düşmesin mi çırpınıyo eşim tuttu çekti ama omrum gitti tabi eşim de sol oldu ambulans geldi neyse ben ağla ağla icim cıktı inanır mısın eşim tek kelime etmedi tabi bunun acısını fena halde çıkardım ama çok sonra anladım ki bu elinde değil ciddi birdey olduğunda kitlenip kalıyor esin seni çok seviyor ve seninle 8lgili bir sorun olduğunda ilgilenmiyormuş gibi yapıyor belki de boyle bi savunması var çünkü özünde iyi bir insan bell8 saygılı seviyor o yüzden çok üzme kendini yıpratma

İyi bir insan evet biliyorum ama
Bazı seyler canımı sıkıyor
Evde bana birsey anlatırken gözü hep tv de
Demin misafirimiz vardı ınsanlar konusurken onlarin yüzüne bakıyor dnliyor
Cevap veriyor benim cogu konusmam havada kalır
Kendi birsey anlatırken bile hep tv ge bakar
Bu durum da canımı sıkıyor beni önemsemediğini düşünüyorum
Ben bir sorundan bahsederken kendini kapatır bana
Benim oldugum yerin aksi yöne döner
Beni arkasına alır tek cevap vermez

Adam baba rolunden koca rolune gecis yapmis
Bence suan ki durum daha saglikli.. Bebek gibi davraniyormus size onceden..

Yani uzulmeyin yinede. Siz kendi sorumlulugunuzu ustlenecek bir bireysiniz. Ve karsinizdaki de bir birey. Size bir birey gibi davranmasi daha iyi. Yinede yaninizda olur zaten merak etmeyin.

Bi erkek isterse beni baş üstünde taşısın ama kalkıp sohbet etmesini bilmiyorsa, göz teması kurmuyorsa bana hakarettir. İnsanlar konuşarak anlaşır.
Hayvan değiliz ki birbirimizi başımızdan salalım. Gerçi Hayvanlar bile yemini yakalar getirir, ailesine bakar, sever. Yani saydığınız özellikler zaten olması gereken şeyler.

Hala bebek gbi davraniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…