- 28 Aralık 2015
- 1.953
- 947
- 123
- 30
Sevdiginiz kisiyle sadece evlenmek icin degilde hayati paylasmak icin evlenirseniz olur. Herkesin dinamikleri cok cok farkli. Baskasininki size uymuyor cunku insanlar olaylar farkli. Bir kuzenim evlenip sehir disinda gitti bosandi geldi ve sehir disinda Benim yerlesme meselam oldugunda uyum saglayamavagimi dusundu Benim icin cok uzuldu. Ben evlenip geldim, ancak calistigim kurumda bir sosyal cevrem olustu evliligim Yolunda seyretti. Evlilik ciddi sans isi. Sartlari olgunlastirmadan koru korune kotu gidecegini bilerek yapilan evlilikten bahsetmiyorum, cok sevdiginiz bir adam bile degisebilir siz de degisebilirsiniz. Ama mutluysaniz huzurluysaniz sevgilikte be nisanlilikta genel olarak isler yolundaysa evlilik o kadar korkulacak bir sey degil. En azindan ben ve Benim cevremde boyle evlilik yapan mutsuz olan insan yok. Heyecan ayaklari yerden kesme ise oluyor, cunku o ask kaybolmuyor sevgi emek guven duygusuyla pekisiyor
Çok haklısınız burada genelleme yaparak pay çıkarmak her zaman yanlış bi şey olduğunu söyledim. Herkes kendi tecrübelerine göre bildiğini söylüyor aynen sizin verdiğiniz örnekteki gibi. Peki size bi şey sormak istiyorum benim 1 yıldır birlikte olduğum uzaktan bi ilişkim var başlarda inanılmaz mutluydum aşktan ölüyorum o derece ama işler ciddiye binince, onda bazı eksiklikler gördükçe, düğün nişan işlerinin stresini fark edince ben çok soğudum gözüme batmayan kusurlar büyüdü durdu. İnanılmaz isteksizim. Aileler tanıştı hâlâ aynı isteksizlik devam ediyor sevgimden emin değilim diyorum birde uzakta olduğu için yan yana çok zaman geçiremedik iyice kafam karıştı. Ama karekter olarak, anlaşmak olsun birlikte eğlenmek olsun konuşurken ki iletişim saygı ne bileyim eğitim kültür seviyesi her şeyiyle kafa dengiyiz. O benim üzerime aşırı düşüyor ve biraz baskı da var. Ben vazgeçme aşamasındayım çünkü bu ruh halim geçmiyor mutsuzum seviyor muyum sevmiyor muyum iyice allak bullak oldum insanlar soruyor cevap veremiyorum.
Sizce gözümü karartıp devam etmek çok büyük risk ve yanlış mı olur