• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu Evlilik?

Valla bizim buralarda bir laf vardır "it damarlı " diye. Iste biraz oyle olmak lazım evlilikte. Yani dişli olmak lazım biraz ..sonra dinsizin hakkindan gelen imansız atasozundeki imansız olmak lazım. Bence yani..
Hatta kız istemeye gelindiğinde kahve dağıtılır ya hani ( çerkeslerde istenilecek kiz dağıtmaz Allah'ım herseyi de biliyorum) hehh o esnada dişini açıp kaynana kayinbaba hepsine göstermen lazim ne kadar büyükmüş diye.
Bide mutlu olmak için 2 yuzlu olmak lazım
Misal ayy canim kocacim bitanem aşkım canim diyip kocan evden çıkınca küfür edip veya tam tersi evde kavga kıyametler koparıp arkadaşlarına ve sosyal medyana biiiiizzzz cok mutluuuuyuuuuuz pozları vermen lazim. Zaten mutlu olmasan da seni mutlu zannediyorlar.
Ha bir de koca.
Koca çok mühim.
Onu övmek lazim
.mesela.kocan doğalgaz faturasını ödemez sana istediğin bir bluzu almaz cocuguna bakmaz ama.ama.senbenim kocaaam harika kimin kocasiiii buuuuu dedigin zaman zaten mutluymuş gibi oluyorsun önce kendini inandırman lazim🤣🤣🤣

Saygı ve seksin uyumlu oldugu evlilik evliliktir. Sevgiyi yazmadım cunku, saygın varsa ve askla sevısıyorsan zaten seviyorsundur da.

Ama saygı.... 1 numara da olmalı.
Saygının olmadigi yerde ne huzur ne ask ne sevgi ne seks ne mutluluk olur.

Saygısızlığa göz yuman kaybetmeye mahkumdur.

Peki saygı var ilişkide adamda çok aşık ama kadında aşk yok o zaman mutlu bi evlilik olur mu

kimseninde evliliği ballı lokumlu değil
sadece daha uyumlu ciftler vardır
eş olsun dost olsun çocuklar olsun uyumu yalamak lazım aynı dili konuşmak lazım
idare etmek lazım bazen altan almak lazım
karşınızdakini anlamaya çalışın onakarşı çıkmadan

kimseninde evliliği ballı lokumlu değil
sadece daha uyumlu ciftler vardır
eş olsun dost olsun çocuklar olsun uyumu yalamak lazım aynı dili konuşmak lazım
idare etmek lazım bazen altan almak lazım
karşınızdakini anlamaya çalışın onakarşı çıkmadan
Anlamasak da anlamaya çalışmak lazım oturup konuşmak lazım katılıyorum🌸

Denge...denge onemli. Denge bozulursa evlilikte bitiyor. Hep tek taraf fedakar ise, tek taraf ozur diliyorsa ya da ayni taraf hep ödün veriyorsa denge bozulmus demektir. O zaman bitiyor. Digerinin saygisi da kalmiyor bu durumda. Ve bir cizgisi olmali insanin. Sınırı. O sınır gecilmemeli.

Merhaba arkadaşlar şu koronalı günlerde biraz farklı bir alanda konuşalım dertleşelim istedim, önceki konularımı bilenler vardır, benim gibi evliliğinde birdenbire ciddi tartışmalar yaşayan veya tam tersi evliliği ballı lokum gibi güzel olan kk üyelerimizden yorumlar bekliyorum..
Bir daha asla şu şekilde davranmam dediğiniz yaşantılarınız nedir?
Bir evlilikte şöyle olmalıymış şimdi anladım dediğiniz,
Veya evlilikte huzur bunlardan geçer dediğiniz konuları, tecrübelerinizi yazın konuşalım, birbirimizden örnekler alalım.
Şimdiden teşekkürler,
Sağlıklı mutlu güzel günler göreceğiz inşallah 😊🙏🏻
Erkegı kafana takmıcaksın. Kendını paralamıcaksın cunku erkekler düz mantık. Bızım aglamalarımız kendimizi yerlere atmamız umurlarında degıl. Kavga olur biz sabaha kadar uyuyamayız. Onlar dakikasında horlamaya baslar. Kendi ekonomik ozgurlugun olacak. İlerde tek kaldığında bakabilecek kadar cocuk yapacaksın. Kendi cevren arkadasların olcak. İlerde ayrılık durumunda bir muddet idare edecegın kadar bırıkmısın olacak. Benım cıkarımlarım bu.

Erkegı kafana takmıcaksın. Kendını paralamıcaksın cunku erkekler düz mantık. Bızım aglamalarımız kendimizi yerlere atmamız umurlarında degıl. Kavga olur biz sabaha kadar uyuyamayız. Onlar dakikasında horlamaya baslar. Kendi ekonomik ozgurlugun olacak. İlerde tek kaldığında bakabilecek kadar cocuk yapacaksın. Kendi cevren arkadasların olcak. İlerde ayrılık durumunda bir muddet idare edecegın kadar bırıkmısın olacak. Benım cıkarımlarım bu.
Hakkaten hep merak etmişsindir o kadar kavga ediyorsun adam saniyesinde uyuyor bu nasıl bir rahatlık hiç mi düşünmüyor sinir olduğum bir şeydir

Merhaba arkadaşlar şu koronalı günlerde biraz farklı bir alanda konuşalım dertleşelim istedim, önceki konularımı bilenler vardır, benim gibi evliliğinde birdenbire ciddi tartışmalar yaşayan veya tam tersi evliliği ballı lokum gibi güzel olan kk üyelerimizden yorumlar bekliyorum..
Bir daha asla şu şekilde davranmam dediğiniz yaşantılarınız nedir?
Bir evlilikte şöyle olmalıymış şimdi anladım dediğiniz,
Veya evlilikte huzur bunlardan geçer dediğiniz konuları, tecrübelerinizi yazın konuşalım, birbirimizden örnekler alalım.
Şimdiden teşekkürler,
Sağlıklı mutlu güzel günler göreceğiz inşallah 😊🙏🏻
Ağza gelen her kelime söylenmemeliymiş, zorlandığım bir konu ama bazen yutmak iyidir :)

güzel konu ben evli değilim ama gördüğüm şuki bazı insanlar evlenene kadar hep iyi özelliklerini ve iyi yüzünü gösteriyor evlendikten sonra gerçek yüzünü gösteriyor buda karşılıklı güven ve saygı sevgiyi zedeliyor.

Ben de evli değilim ancak ilişki için enerjilerin uyumlu olması gerektiğine inanıyorum. Yani bi taraf çok evcimen bi taraf sürekli gezmek istiyor, bir taraf çok sakin bir taraf çok tez canlı vs bence sakat durumlardan bir tanesi

Back