• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu Evlilik?

MadamJuse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
634
545
103
Merhaba arkadaşlar şu koronalı günlerde biraz farklı bir alanda konuşalım dertleşelim istedim, önceki konularımı bilenler vardır, benim gibi evliliğinde birdenbire ciddi tartışmalar yaşayan veya tam tersi evliliği ballı lokum gibi güzel olan kk üyelerimizden yorumlar bekliyorum..
Bir daha asla şu şekilde davranmam dediğiniz yaşantılarınız nedir?
Bir evlilikte şöyle olmalıymış şimdi anladım dediğiniz,
Veya evlilikte huzur bunlardan geçer dediğiniz konuları, tecrübelerinizi yazın konuşalım, birbirimizden örnekler alalım.
Şimdiden teşekkürler,
Sağlıklı mutlu güzel günler göreceğiz inşallah 😊🙏🏻

Evlilikte karşı tarafın aşık olup sevdiğiniz insan olduğunu asla unutmadan her şeyi konuşarak ilerlemeliymiş sevgililikle ilgisi yok bu evlilik denen şeyin😊

Evlilikte karşı tarafın aşık olup sevdiğiniz insan olduğunu asla unutmadan her şeyi konuşarak ilerlemeliymiş sevgililikle ilgisi yok bu evlilik denen şeyin😊

Sevgililikteki gibi aşk, sevgi konularında heyecan verici nasıl desem ayakları yerden kesen bi ruh hali oluyor mu?

Evlenmemem gerekiyormuş.

Fazla verici, fazla ilgili, fazla fedakar oluyorum ilişki içinde.
Gereksiz aksiyonlar yani.
Adamın kuruyan ellerini, avuç içlerime alıp krem süren bir tipim.
Olmuyor Altan.
Aşk bana göre değil.

Boşanmaya çalışmak çok zor, sırf bu yüzden bile evlenmem bir daha.

Evet oluyor ..Kocan kızdı mı bogazından tutup duvara yaslayınca ayakların yerden kesiliyor...

Şaka şaka...Valla sanmıom

Bence böyle sanki daha huzur verici anlaşmak sevmek sana değer vermesi vs önemli oluyor gibi. Bi arkadaşım donunu yıkadığın adam işte ne aşkı olacak demişti 😂

Evlenmemem gerekiyormuş.

Fazla verici, fazla ilgili, fazla fedakar oluyorum ilişki içinde.
Gereksiz aksiyonlar yani.
Adamın kuruyan ellerini, avuç içlerime alıp krem süren bir tipim.
Olmuyor Altan.
Aşk bana göre değil.

Boşanmaya çalışmak çok zor, sırf bu yüzden bile evlenmem bir daha.
Konunu biliyorum umarım bu düşüncelerini değiştirecek biriyle mükemmel bir evliliğin olur🙏🏻

Saygı ve seksin uyumlu oldugu evlilik evliliktir. Sevgiyi yazmadım cunku, saygın varsa ve askla sevısıyorsan zaten seviyorsundur da.

Ama saygı.... 1 numara da olmalı.
Saygının olmadigi yerde ne huzur ne ask ne sevgi ne seks ne mutluluk olur.

Saygısızlığa göz yuman kaybetmeye mahkumdur.

En başta saygıdan geçiyor her şey.
Bunun yanı sıra biraz göz yummaktan her şeye çok fazla takılmamaktan.
Çünkü iki farklı kişi bir hayatı paylaşmaya başlıyor.Her şey farklı aile, kültür, karakter, yaşayış, hayata bakış.
Bu yüzden olaylara olumlu yaklaşıp yapıcı oldun mu evde huzur oluyor.Tabi bu karşılıklı.
Her konuda mümkün mü Asla.
Benim evliliğim mikemmel hiç tartışmıyoruz diyen kimseye inanmam.

Back