- 19 Mayıs 2020
- 46.547
- 208.610
- 548
Almış elin 40 lık çocuklu mocuklu içi geçmiş herifini, havalar binbeşyüz buna rağmen ahahahahh ya hiç güleceğim yoktu gece gece.Adam tapıyormuş, köpekmiş. Sanki bana Justin Timberlake de ölcez kıskançlıktan.
Tapıyorsa da kendi menfaati için. Kör müsün yoksa 15 yaşında mısın?
Sence diyor mu? Hiç öyle bir hali var mi? Bu arada kürtaj oldum dedi.Sadece tek birsey sormak istiyorum, karnindaki den de mi korkmuyosun, yukarda Allah var, o görüyor, evladim olacak demiyormusun?
Sence diyor mu? Hiç öyle bir hali var mi? Bu arada kürtaj oldum dedi.
Ölmüşüz hepimiz kıskançlıktan. Neden hiç evlenmemiş çocuksuz adamlarla evlendik diye ağlıyoruz.Almış elin 40 lık çocuklu mocuklu içi geçmiş herifini, havalar binbeşyüz buna rağmen ahahahahh ya hiç güleceğim yoktu gece gece.
Yok bizim yüzümüzden olmuş.Yok be böyle biri kürtaj olur mu, hamile kalsin ki kocayi elinde tutsun.
Kürtaj olduysada yeri gögü inletiyordur senin kizin yüzünden diye.
Allah böylesinden korusun, Allah islah eylesin
Yok bizim yüzümüzden olmuş.Başka bir kötü durumu üvey kızına yükler. Sırası var her şeyin.
Çünkü ben şartlarımı baştan konuştum kimseyi kandırmadım çocuk falan istemiyorum. Yan çize
Eşin bir süre sonra getiririm demiş, nerede konustun o sarti.Eşim bir süre sonra getiririz dedi yeni evlendiğimiz için, anneside gezmeyi tercih ediyor ve asla istemiyor kızını, o böyle yaptıkça bende inada bindirdim ben doğurmadım onu cunku
Burada her yorum yapan ev hanımı sizce?Size iyi eğlenceler ne diyim ben almıyorum almayacağım böyle anlaştım. Genç bir kadınım anası çok afedersiniz bilmem neyini gezdirirken dadılık yapmayacagım, konu boşanmakla ailem arkamda maddi imkanımda var kimseyi yolmak için evlenmedim rızkı böldün deyip duruyorsunuz ya ben sizler gibi eve ekmek almışım diye evlenmedim vizyonsuzlar aşık oldum. Boşanmıyorumda hayalinizdeki kurguları anlatıyorsunuz ya hırsızınızdan geberin tapıyo bana adam zaten ara ara yokluyo çocuk ve direk bavulumu yapıp gideceğimi söylüyorum köpek oluyo yalvarıyo. Çünkü ben şartlarımı baştan konuştum kimseyi kandırmadım çocuk falan istemiyorum. Yan çizenide boşarım aptal yerine koydurmam kendimi. Maddi olarakta sırtımı yaslanıyorum kimsenizde rızkını yemiyorum sevgili ev hanımları kendinizle aynı kefeye koymayın saçma bi platforma konu açmışım pardon. O çocukta donlarını bıraktığında toplamadım direk babasına söyledim bu şartlar katında yaşayamayacağımı ve onu uyardı. Kimse kimsenin kahrını çekmeye gelmedi dünyaya sevgili polyannalar size semer vuran çok olur at gözlüğünüzle iyi seyirler
saçma bi platforma konu açmışım pardon.
Baştan çocuğu istemediğini söyleyip eşi de kabul edip anlaşma yapmamışlar mıydı bunlar nasıl bu konu nedeniyle boşanma aşamasına gelmişler kiBaşka platformlara da yazmışsınız. Orada da benzer cevaplar almışsınız. Bir de buradakilere laf atıyorsunuz
Eki Görüntüle 3159675
Size iyi eğlenceler ne diyim ben almıyorum almayacağım böyle anlaştım. Genç bir kadınım anası çok afedersiniz bilmem neyini gezdirirken dadılık yapmayacagım, konu boşanmakla ailem arkamda maddi imkanımda var kimseyi yolmak için evlenmedim rızkı böldün deyip duruyorsunuz ya ben sizler gibi eve ekmek almışım diye evlenmedim vizyonsuzlar aşık oldum. Boşanmıyorumda hayalinizdeki kurguları anlatıyorsunuz ya hırsızınızdan geberin tapıyo bana adam zaten ara ara yokluyo çocuk ve direk bavulumu yapıp gideceğimi söylüyorum köpek oluyo yalvarıyo. Çünkü ben şartlarımı baştan konuştum kimseyi kandırmadım çocuk falan istemiyorum. Yan çizenide boşarım aptal yerine koydurmam kendimi. Maddi olarakta sırtımı yaslanıyorum kimsenizde rızkını yemiyorum sevgili ev hanımları kendinizle aynı kefeye koymayın saçma bi platforma konu açmışım pardon. O çocukta donlarını bıraktığında toplamadım direk babasına söyledim bu şartlar katında yaşayamayacağımı ve onu uyardı. Kimse kimsenin kahrını çekmeye gelmedi dünyaya sevgili polyannalar size semer vuran çok olur at gözlüğünüzle iyi seyirler
HahahAdam tapıyormuş, köpekmiş. Sanki bana Justin Timberlake de ölcez kıskançlıktan.
Tapıyorsa da kendi menfaati için. Kör müsün yoksa 15 yaşında mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?