Konu eşimin kızı lütfen sağduyulu cevaplar verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:KK70: :KK70: :KK70: Ne oldu cicim ? Hazmedemedin değil mi? Ne bizi ne söylediklerimizi ne de bulunduğun durumu 😏.. Çok zengin ailene söylede bari sana kasa kasa soda yollasınlar 😉

Boşuna özgüvenliyim vazgeçilmezim pozları vermeye kalkma yemezler, senin ne olduğunu çok iyi anladık biz. Zeki olsaydın her birimizin yazdıklarına çatır çatır cevab verirdin, anca insanları aşağılamayı bilirsin, sen bir ev hanımının tırnağı kadar olamazsın!

Kocasına bile "köpek gibi" diyen bir kadınsın sen işte senin kaliten bu. Kimse kızını kukulara tercih eden adamın meraklısı değil merak etme. Şu konuşma tarzınla bile kendini okadar deşifre ediyorsunki farkında bile değilsin.

Sen hangi platforma konu açarsan aç alacağın cevablar aynı olacak! Şimdi topukla burdan haydeeee...
Kukulara değil de belki kayın ailenin mallarını tercih etmiştir çocuğa. Kuku yeterli olmaz sanki ajsjdj.

Baştan çocuğu istemediğini söyleyip eşi de kabul edip anlaşma yapmamışlar mıydı bunlar nasıl bu konu nedeniyle boşanma aşamasına gelmişler ki 😂😂😂
Çok güzel seyrediyoruz yalnız yaşantınızı 😂😂İmrenilesi bi hayat 😂😂

Bu arada tebrik ederim nasıl buldunuz bu yazıyı 🙈

Ahahah 🤭
Tapılası bir aşk yaşamadığını göstermek istedim. Kendisiyle yüzleşsin diye 🥲

Size iyi eğlenceler ne diyim ben almıyorum almayacağım böyle anlaştım. Genç bir kadınım anası çok afedersiniz bilmem neyini gezdirirken dadılık yapmayacagım, konu boşanmakla ailem arkamda maddi imkanımda var kimseyi yolmak için evlenmedim rızkı böldün deyip duruyorsunuz ya ben sizler gibi eve ekmek almışım diye evlenmedim vizyonsuzlar aşık oldum. Boşanmıyorumda hayalinizdeki kurguları anlatıyorsunuz ya hırsızınızdan geberin tapıyo bana adam zaten ara ara yokluyo çocuk ve direk bavulumu yapıp gideceğimi söylüyorum köpek oluyo yalvarıyo. Çünkü ben şartlarımı baştan konuştum kimseyi kandırmadım çocuk falan istemiyorum. Yan çizenide boşarım aptal yerine koydurmam kendimi. Maddi olarakta sırtımı yaslanıyorum kimsenizde rızkını yemiyorum sevgili ev hanımları kendinizle aynı kefeye koymayın saçma bi platforma konu açmışım pardon. O çocukta donlarını bıraktığında toplamadım direk babasına söyledim bu şartlar katında yaşayamayacağımı ve onu uyardı. Kimse kimsenin kahrını çekmeye gelmedi dünyaya sevgili polyannalar size semer vuran çok olur at gözlüğünüzle iyi seyirler❤️
Yapmayın ya daha geçenki konunuzda duruyor eşinizin evliliğin ilk zamanları geçsin çocuğumu yanımıza alırız dediği sizin de tamam dediğiniz.
Şöyle yalan söylemeye de utanmıyorsunuz.
Bizi kandırsanız ne olacak sanki siz tencere kapak olduğunuz eşinizi kandırmaya bakın.

Size iyi eğlenceler ne diyim ben almıyorum almayacağım böyle anlaştım. Genç bir kadınım anası çok afedersiniz bilmem neyini gezdirirken dadılık yapmayacagım, konu boşanmakla ailem arkamda maddi imkanımda var kimseyi yolmak için evlenmedim rızkı böldün deyip duruyorsunuz ya ben sizler gibi eve ekmek almışım diye evlenmedim vizyonsuzlar aşık oldum. Boşanmıyorumda hayalinizdeki kurguları anlatıyorsunuz ya hırsızınızdan geberin tapıyo bana adam zaten ara ara yokluyo çocuk ve direk bavulumu yapıp gideceğimi söylüyorum köpek oluyo yalvarıyo. Çünkü ben şartlarımı baştan konuştum kimseyi kandırmadım çocuk falan istemiyorum. Yan çizenide boşarım aptal yerine koydurmam kendimi. Maddi olarakta sırtımı yaslanıyorum kimsenizde rızkını yemiyorum sevgili ev hanımları kendinizle aynı kefeye koymayın saçma bi platforma konu açmışım pardon. O çocukta donlarını bıraktığında toplamadım direk babasına söyledim bu şartlar katında yaşayamayacağımı ve onu uyardı. Kimse kimsenin kahrını çekmeye gelmedi dünyaya sevgili polyannalar size semer vuran çok olur at gözlüğünüzle iyi seyirler❤️
Kız bu kadar akıllıydın özgüvenliydin kimsenin kahırını çekmeye gelmedin madem ne demeye evlendin çocuklu kart adamla.

İlk konunuzu bende hatirliyorum biz saldirmadik oyle bir konu açtınız ki herkes tepki verdi simdi olayi yumusatip kizin pis olduğunu felan yazmissiniz boyle yazarak kendinizi hakli göstermeye calisiyorsunuz o zaman birseyler yazdim ceza yedim yeniden ceza yemek istemem herkes kalbinin ekmegini yer diyorum ve susuyorum
Bu arkadaş hamile değilmiydi.

Devamlı gelip gidiyor zaten ve ilk geldiğinde balayından döndüğümüz bir ay olmuştu. Bütün özel eşyalarımı karıştırdı evde arkasını toplamadı pis kilotlarını dahi etraftan topladım

. O çocukta donlarını bıraktığında toplamadım direk babasına söyledim bu şartlar katında yaşayamayacağımı ve onu uyardı.
Bu ne yaman çelişki üvey anne 😂😂😂

Bir olayın gerçek hali var bir de hayal dünyasındaki hali sanırım..Sonuçta o donlar eminim toplanmıştır 😂😂toplamamışmış siz kimi kandırıyorsunuz acaba çok bilgili hanım 😂Ah özendiğim hayat tam olarak bu çatlıyorum kıskançlıktan Şuan 🙈

Başka platformlara da yazmışsınız. Orada da benzer cevaplar almışsınız. Bir de buradakilere laf atıyorsunuz 😁

Eki Görüntüle 3159675
Babababababa bak hele baaaak demek kız anasına benziyor ha :KK70: :KK70: şimdi iyice oturuyor bütün parçalar yerine anaaam resmen kızı kıskanıyor derdi o ya birde paylaşamıyorum diyor evladını babasıyla vaybeeee ozgüvensizlğin daniskası birde bize hava atmaya çalışıyor

bak adama okadar kuku hastası dedik dedik de yinede boşanma aşamasına gelebilmişler demekki az da olsa adamda evlat sevgisi var

@Dilekkk94 ya nereye gittin gel birkaç şey daha yaz. Belli ki çok vizyon sahibi ufkun geniş bi insansın. Gel azcık eğlence ols... öhöm yani bizim de ufkumuz genişlesin
Bilmemki gelirmiki saçma bir platformuş ya burası platformlar kovalasin seni hemiiii

Babababababa bak hele baaaak demek kız anasına benziyor ha :KK70: :KK70: şimdi iyice oturuyor bütün parçalar yerine anaaam resmen kızı kıskanıyor derdi o ya birde paylaşamıyorum diyor evladını babasıyla vaybeeee ozgüvensizlğin daniskası birde bize hava atmaya çalışıyor

bak adama okadar kuku hastası dedik dedik de yinede boşanma aşamasına gelebilmişler demekki az da olsa adamda evlat sevgisi var
ailemde avukatlar var.valla bedava boşarlar seve seveeee. :KK45: :KK45:

Arkadaşlar merhaba, daha önce benzer konu açtım fakat resmen saldırır gibi cevaplar yazdılar. Eşimin ilk evliliğinden bir kızı var 13 yaşında ve seneye liseye başlayacak. Şehir dışında babaannesinde kalıyor ve orada okuyor şuanda. Bir senelik evliyim ve ilk evliliğim. Şimdi ben baştan çocuk sorumluluğunu alamayacağımı seçimin onun kararı olduğunu eşime söyledim ve bu şartla evlendim ona hiçbir baskı yapmadan, şimdi kız liseyi burada okumak istediğini söylüyor. Devamlı gelip gidiyor zaten ve ilk geldiğinde balayından döndüğümüz bir ay olmuştu. Bütün özel eşyalarımı karıştırdı evde arkasını toplamadı pis kilotlarını dahi etraftan topladım dolayısıyla soğudum. Birde bana sorulmadan emirvaki getirildi bir aylık evliydim. Sonra sonrada çok gelip gitti fakat devamlı burada kalamayacagını biliyor çünkü ben çalışıyorum ve yemeği dahi yapacak vaktim olmuyor annemde yiyoruz tüm şartlarımı görüyor. Hal böyleyken annesi ilede görüşmediği için biraz annede biraz bizde kalma durumuda yok gelirse tamamiyle bende kalacak oraya gidemediği için. Kadın keyfinde asla aramaz sormaz çağırmaz kızını. Kişisel ihtiyaçlarını dahi ben alıp yolluyorum, tatile giderken götürüyorum üçte birini yapmıyo kadın. Sadede geleyim eşimin öz be öz kızı ama ben böyle bir düzene alışkın değilimki, istemiyorum devamlı yaşamayı özel hayat olmadan, eşimde net değil kaçamak cevaplar veriyor yoklayınca bende vicdan yapıyorum bir yandan. Okul kapanınca ne olacak bilmiyorum nasıl çözeceğiz diye düşün düşün kendimi yedim. Sizlerin yorumu nedir merak ediyorum teşekkür ederim herkese şimdiden..
Sizi çok iyi anlıyorum çok haklısınız ama şöyle düşünün haklı mı olmak istiyorsunuz mutlu mu. 13 yaşında bir kız travma yaşamış annesi istemiyor ne demek çocuğun travması var bence terapiye götürülmeli ve sizde yardımcı olun ortada kalmış bşr kız çocupu iadere edin rabbim size sabrını verir ve ona gerçekten ablalık yapın bu durumu kabullenir size alışır zamanla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X