- 30 Aralık 2009
- 22.513
- 87.141
- 40
İşsizim.com olabilirEkşi duyuru mu süslü mü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşsizim.com olabilirEkşi duyuru mu süslü mü
Aynen bu iki dizi aklımdan çıkmaz benim de.Ben çok korkuyorum bu kadını görünce bir bu bir de üvey baba. Ne kadar korkunç diİzlermiş ya.
Soru sahibi de 90lardan 2000lerin başından soru açmış sanki. O yüzden fake olduğunu düşünüyorum artık.
Herkes amından çıkardığıma bakacak yanıklar sizi kocalarınız sizi boşayınca eniklerinizi o kadınların başına atamayacaksınız sikişirken iyiydi hoştttt. Şimdi siz kendinizi bi tavana bi yere vurun ben rakı içiyorum kocamda kızını sevmiyor çünkü annesine aşık değildi aile evliliğiydi boşadım evliyken tanıştım onla ben bitti demedende bitmez tırnağım olamazsınız hadi önünüzden yiyin varoşlarr kib by
Kızlar soruyorEkşi duyuru mu süslü mü
Nerde dedi?Ay evet öyle dedi bir de metresmiş buuuuu
Metresmiş bu kendi dedi nasıl daha varlıklıymış bu kocasından hemen bakayım.Kızlar soruyor
Hahahahha kızlar bir börek, kısır ve tatlıarımız eksik yani tam.altim günü gibi oldu burasıAy evet öyle dedi bir de metresmiş buuuuu
Bu kızı da sahibinden .com a koyar kurtulmak için. Öyle bir potansiyel gördümİşsizim.com olabilir
Bi yazdığını tekrar okuyun evliyken tanıştım yazmışNerde dedi?
Letgo daha uygun gibi geldiBu kızı da sahibinden .com a koyar kurtulmak için. Öyle bir potansiyel gördüm
Bu gerçi azar diye bir uygulama var orada takılıyordur ya da tinden falanLetgo daha uygun gibi geldi
Haşmetli a*larımız yandığı için.Kendimizi neden bi tavana bi yere vuruyoruz lan
Herkes amından çıkardığıma bakacak yanıklar sizi kocalarınız sizi boşayınca eniklerinizi o kadınların başına atamayacaksınız sikişirken iyiydi hoştttt. Şimdi siz kendinizi bi tavana bi yere vurun ben rakı içiyorum kocamda kızını sevmiyor çünkü annesine aşık değildi aile evliliğiydi boşadım evliyken tanıştım onla ben bitti demedende bitmez tırnağım olamazsınız hadi önünüzden yiyin varoşlarr kib by
Size iyi eğlenceler ne diyim ben almıyorum almayacağım böyle anlaştım. Genç bir kadınım anası çok afedersiniz bilmem neyini gezdirirken dadılık yapmayacagım, konu boşanmakla ailem arkamda maddi imkanımda var kimseyi yolmak için evlenmedim rızkı böldün deyip duruyorsunuz ya ben sizler gibi eve ekmek almışım diye evlenmedim vizyonsuzlar aşık oldum. Boşanmıyorumda hayalinizdeki kurguları anlatıyorsunuz ya hırsızınızdan geberin tapıyo bana adam zaten ara ara yokluyo çocuk ve direk bavulumu yapıp gideceğimi söylüyorum köpek oluyo yalvarıyo. Çünkü ben şartlarımı baştan konuştum kimseyi kandırmadım çocuk falan istemiyorum. Yan çizenide boşarım aptal yerine koydurmam kendimi. Maddi olarakta sırtımı yaslanıyorum kimsenizde rızkını yemiyorum sevgili ev hanımları kendinizle aynı kefeye koymayın saçma bi platforma konu açmışım pardon. O çocukta donlarını bıraktığında toplamadım direk babasına söyledim bu şartlar katında yaşayamayacağımı ve onu uyardı. Kimse kimsenin kahrını çekmeye gelmedi dünyaya sevgili polyannalar size semer vuran çok olur at gözlüğünüzle iyi seyirler