• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu: eltim ve kaynım

Buluttan nem kapmışsınız
Ev onun evi
İstediği bardağı kullanır
yok artık bundan da kıllanmayın

Bende 3 set çay bardağı var.
Günlük, misafirlik vs
Annemlergeldiğinde bazen şık takımı bazen günlük takımı çıkarırım
Moduma göre
Ne var bunda
Anlasilan sizin modunuz bugunde farkli
killanmakta ne demek :-)

Ya siz çok sabırlısınız, yada ben çok tahammülsüz biriyim. Şuan alttan alıp ayıp olmasın diye kendi çocuğunuzu ateşe atıyorsunuz, inşallah bebeğinize bulaşmaz ama eğer bulaşırsa sonrasında ah vah etmek üzüntünüzü geçirmeyecek.

Halamları sevmiyorum diyorsa tamam da bu benim problemim değil bebeğime bulaşabilir keyfimden git demiyorum bir çözüm bulun deyin , olsun bitsin. Çocuğunuza bulaşırsa o vicdan azabınız sizi mahveder, o eltiyle kaynınız da bir geçmiş olsun bile demez, dese bile neme lazım bebek onca sıkıntı çektikten sonra. Bile bile lades ediyorsunuz resmen, burda sinirlerim zıpladı okurken bile, yazıktır günahtır bebeğinize.

Cumayı falan beklemeden gönderin, küserse de küssünler rahat edersiniz ne güzel.

Sizi üzmek istemiyorum ama sanırım bronşitli bebeğe rastlamadınız ,görseniz şuan o riske giremezdiniz. Kimse için değmez bebeğinizi riske atmaya, zaten kaç gündür bulaştıysa bugün yarın çıkar belirtileri. İnsallah bulaşmamıştır.

Çocuklar kardeş olsaydı bu sorun nasıl çözülecekti? Hasta olan çocuk kimde kalacaktı?
Konu sahibi, Hastalık nedeniyle değil, zaten istemiyorsunuz. Hastalığı bahane etmeniz, hasta olmasa kalabilir mesajı veriyor. Cuma konuşacaksanız, bunu göz önünde bulundurun.

Çocuklar kardeş olsaydı bu sorun nasıl çözülecekti? Hasta olan çocuk kimde kalacaktı?
Konu sahibi, Hastalık nedeniyle değil, zaten istemiyorsunuz. Hastalığı bahane etmeniz, hasta olmasa kalabilir mesajı veriyor. Cuma konuşacaksanız, bunu göz önünde bulundurun.
Hasta olmasa evet bi ihtimal sinirlendirmeyebilirdi beni.
Zaten köye yolladik...

Kadın neden evde tek kalamıyor ki ayrıca. Gel gel git git kocası ne isterse o kendi fikri zikri yok mu bu kadının anlamadım

Ben istemediği durumların içinde kalan ve bunu ifade edemeyen yetişkin insanları anlamakta zorlanıyorum.
Açık açık söyler,çözüm bulmasını isterdim.
İnsan insana elbette yardımcı olur ama eltinizin başka akrabaları-imkanları varken,hasta çocuğuyla,
sizde kalmasına ve bu kadar rahatlığı hoşgörmeye de gerek yok.

Yani artık pes dedim.
Eltimin eşi askerde (bedelli) köye bıraktı 30 aylık bi oğulları var. Neyse çocuk köyde tabiki hasta olmuş. Eşimi aradi eltim abi çocuk hasta bizi hastaneye götürür musun? Tamam dedik tabi ki eşim aldı götürdü çocuk bronşit olmus. Anaaa bu bize yerleşti. Gitmiyor hanımlar.
2.5 aylik bebeğim var ve bronşit bi cocuk var evde 3 gündür.
Yatak odasına hapsolduk resmen.
Evi yuruyerek 10 dakika uzakta.
Ne yemeğe yardım ediyor ne temizliğe.
Cocuk durmuyor bebek.bebek diye.
Öksürüyor falan
Kendi de grip.
Deliricem...!!!
Uyutuyorum çocuğu gidiyor çocuk uyandırıyor aa bebek diye.
Kendisi tv izliyor vs.
Eşim ve ben şoktayiz. Gel kal demedik.
Kaynım demis onlarda kal gitme diye galiba. Ama daha 1 hafta var gelmesine.
Bunu hep yapıyor vardiyalı çalışıyor nöbetçi olduğu gün bize bırakıyor eltimi ki defalarca memnuniyetsizligimizi dile getirdik.

Nasıl başa çıkıcaz veya da çıkılır?
Evdeyim doğum izni vs.
Ve bebek varken gerçekten hoş olmuyor evde yatılı misafir.
İş buyurun oturup durmasın o zaman gelmeye kalkışmaz siz tabi herşeyi hazır sunuyorsunuz

Ben istemediği durumların içinde kalan ve bunu ifade edemeyen yetişkin insanları anlamakta zorlanıyorum.
Açık açık söyler,çözüm bulmasını isterdim.
İnsan insana elbette yardımcı olur ama eltinizin başka akrabaları-imkanları varken,hasta çocuğuyla,
sizde kalmasına ve bu kadar rahatlığı hoşgörmeye de gerek yok.
Açık açık söylemedim demedim ki.
Söyledik.
Cocuk küçük ve bronşit bulaşıcı sen en iyisi abine git dedim.
Abimde halamlar var gidemem dedi.
Evine git dedim eşim izim vermiyor dedi.
Köye don dedim soğuk çocuk daha çok hasta olur dedi.
Ayrı ayrı odalarda bulunmayı çözüm olarak sundu
En son eşim abisini aradi abisi de eltimi o şekilde oldu yani.
Ben ilk daha böyle bi insan tanıdım.

Söyledik.
Tartıştılar diyorsun ya ne tartıştılar merak ettim. Girmiycem mi dedi . Çok tuhaf bir kadın.

Söyledik.
Sunduğun çözüm bizim için uygun değil.
Bizimle hiç konuşmadan,kendi kendine karar verdin.
Lütfen hazırlan abin sizi köye bıraksın
demek lazım o zaman.

Söyledik.

ay inanmiyorum rahatliga bak, onu yapamam buna gidemem, esim izin vermiyo. terbiyesiz resmen.

Allah iyiliginizi versin, güldürdünuz beni 😆😆
Ömrü billah küsüyorum demedim, annemlerle zaten evlerimiz çok yakın, 2 saat sonra gelseler iki taraf içinde hiç sıkıntı olmuyor ☺☺
Yada o uyuduktan 5 dk sonra bile olur.
Ama uyku saati gelmeleri demek, bizim için yeme içmeden, ruh haline kadar herşeyin bozulması demek 😊
Pardon hiç Kabul etmıyırsnz anladm kusura bakmayın 😊😊 ailenzle sevdklerınızle hayat boyu mutluluklar ❣️❣️

E dedik gitmiyor.
Bebek var evde sen abine git dedik halamlar var sevmiyorum onları diyor.
Evine gitmiyor gerizekalı kocası izin vermiyor tek kalmasına.
Köye görürsek köy morg gibi soğuk bu sefer oğlu zatürre olacak yine biz kötü vicdansiz olacaz.
Bu model tanıdığım biri var ve laftan sözden anlamıyor. Kadın illallah etti eltisinden. Yakasından tutup dışarı atmadığınız sürece sizden gitmez. O derece yüzsüz tiplerdir bunlar

Zaten sorun o.
Yoksa hadi tamam dersin.
Hasta çocuk yerinde durmuyor.
Gündüz ben akşam eşim yatak odasinda hapis yaşiyoruz resmen.
Daha demin yemek yaparken bir anda daldı yatak odasına öner kalk diyo yatağa tirmaniyo ve anasi telefonda abisiyle konusuyor.
Yeni uyittugum çocuk uyandı.
Sersem gibi oldu 3 gündür.
Gamszilik.mi desem.yuzsuzluk mi bilemiyirum
Ben bunu yaşasam söylerdim al çocuğunu git diye sanırim,kimse kusura bakmasında.
2.5 aylık bebek habire uykusundan uyandırılıyor,yetmezmiş gibi uyandıran hasta.
Hastalansa bebeğiniz ilac bile kullanamaz.
Söyleyin,başka kalabileceği yerlerde varmış gitsin yanu bu ne?
Kalksa çocuğuna baksa,size de yeme içme konularında yardım etse amenna idare edilir ama bu rahatlıkla olmaz.

Back
X