- 21 Ocak 2017
- 30
- 4
- Konu Sahibi Skittles91
[/QUOTE]
Telde konuştuğum ortak tanıdığımız, kız değil erkekti. O da bana "ordakilere konudan bahsetme" dedi telefonda. Anlayamadım neden vs dedim yani belli ettim şaşırdığımı. Hem bana hem arkadaşına bozulmuş olabilir ama sonuç olarak yazmıyor..
bence o senden hoşlanıyor ama sana trip atıyor bende uzman diğilim hele bu salak erkekleri
anlayamıyorum sanki bu oyun yada zarlar bana hep hileli. ya bazen seviyorum çok rahatlar bizden çok cool oluyorlar bazen de acaip salaklar. mesela kusura bakmazsan 'seninkine' salak dicem. ne güzel fırsat var kızla konuş ilgilen sahip çık salak ne trip atıp gidiyorsun. bence hemen kestirip atma. bekle. ben öyle anladım ki senden hoşlanmış. ama trip atıyor işte. acaba sen kız arkadasına anlatırken onun hoşlanmayacagı bi ayrıntıyı mı anlattın onunda o mu hoşuna gitmedi acaba ? inşallah hayırlısı olur yaz buraya gelişmeleri
Telde konuştuğum ortak tanıdığımız, kız değil erkekti. O da bana "ordakilere konudan bahsetme" dedi telefonda. Anlayamadım neden vs dedim yani belli ettim şaşırdığımı. Hem bana hem arkadaşına bozulmuş olabilir ama sonuç olarak yazmıyor..