@AklinYolu1 @sedalein nirra @kaavemendi @gzliqa
@Papatya @citlenbikk @aspyn @Benbenmesela@Papatya gelini
Uzgun melek37 @yegaaa @Blueberrytimes Aylime @Laviniada @Leman Aksin15@deadlywhisper
@ordanburdanbirisi @EliffVVav Aylime jasmina @Laviniada Diademe Merhabaaa herkese :) iyi pazarlar
Bugün calistim yine ancak her zamankinden bir saat önce baslayip bir saat erken birakmam gerekiyordu bugün isi . Bu Ali de var gene. iste murat her pazar her Allahin pazar günü ben normalde 13:00 da isi borakirim ve bu hep 12:45 / bilemedin 12:50 de gelen bu cocuk , bugün ben isi 12 de birakicam ya , tam bir saat önce yani assagiyukari 11:45 de falan geldi !!!! Her zaman yani bu cocuk benim dikkatimi cektiginden beri nerdeyse yemin edebilirim ki hep 13 :00 a yakin gelirken nasil " tesadüfse" bugün ben 12 de cikacagima yakin geldi! (Acaba Ali mesaj mi atti ona? Yoksa tesadüf mü ? Ama hep 13'e yakin geliyordu aylardir !!!) Neyse selam verdi bende selam verdim hemen elim ayagim titremeye basladi ( ne sacma - neyin kafasiysa -.- ) iste sonra o diger bölüme gecti alinin bölümüne . Sonra benim saatim geldi üzerimi degistirdim ve veda icin onlarin bölümüne gectim , bisi söylemeliyim ki bugün kiyafetime biraz özen gösterdim, cünkü kilo verdim su üc haftada... Nihayet bi kot giydim ve yakisti . Üstüme güzel bluz ve trenchcoat .... Ve kalin topuk rahat ama elegan bi cizme ile kombinledim.. Saclar acik hafif makyaj ve bogazimda sal . veda icin gittim beni bu süzdü özellikle kotuma bakti ( Evet , Murat'tan bahsediyorum
) . Sonra biraz muhabbet ettik. Yalniz kendisi coooo rahat , sakin ve bi adim falan göremiyorum ben ondan ve bence özgüveni cok yüksek ! Her neyse ali yine bana sen iki dakika kalir misin burda ben sigara icebilir miyim dedi bende olur dedim. Murat sende gel dedi ! Oda ya yok orayi ben sevmiyorum sen git dedi oda israr etti ,murat gel diye ..Murat'ta hayiiiir sen git ben kalcam burda dedi kaldi ( sigara odasinin kokusunu sevmiyor - tamam o kesin. Ama belki de benim icin mi kalmak isteedi ? Yoksa sacmaliyor muyum yine ?!) . Iste o arada bi iki müsteri geldi ilgilendim , ali geldi biraz sohbet ettik hep beraber. sonra murat parmagini kanatti mendil aldi aa noldu dedim yazik parmagin mi kaniyor ay yazik dedim güldüm oda güldüü oyy yazik demi bana dedi güldü böyle hani oy oy oy dersin ses tonun komiklesir ya öyle yapti güldük. sonra ben gideyim dedim , veda ettim gittim . Giderken orda dikilip bye bye görüsürüz Allah'a emanet olun dedim onu derken Murat kiyafetime bakiyordu... Neyse, haftaya yine caliscam , bu arada gay olan is arkadasa ( yasli adam ) anlattim onu yakindan tanimak istedigimi , kiz arkadasi var mi hayir benim bildigim yok sanmiyorum dedi . Ams ben ayarlicam aranizi gibi bi laf etti ama dedim lütfen uzmanca hallet bilmesin benim seninle konustugumu oda merak etme haftaya beraberiz o yine gelicek ben agzini ararim onun dedi . dedi ben derim ki ben bu kizi coook begeniyorum sen nasil buluyorsun murat diye agzini ararim dedi hahahaha iste öyle öptüm iyi günler