Komşum ve garip sesler

İnsanlar sevişmesinmiiiii ?
Bi salın artık şu komşu sevişmelerini ya.
Ay o sesi duymayan bilemez bacım. Ben de yalnız yaşıyorum saat 2 de inleme seslerine uyandım. Uyumak istiyorum diye ağladığımı bilirim.

Ben de yaşadım aynı şeyi . Eski evimde .
başına gelene kadar ne kadar rahatsız edici olduğunu insanlar anlayamaz . Gecenin köründe uyandırıyordu kadın . Malum seslerle . İnleme , bağırma . Yahu insan nasıl düşünmez . Çok sinirleniyordum çok . Dayanılacak gibi değildi.
insanların her zaman cinsel hayatları vardı ama eskiden insanlar dikkat ederdi . Bu ne böyle
. Yeni dönemde türedi böyle .
Özgürlük başkasını rahatsız etmeye başladığınız yere kadardır . Apartmanda yaşamanın bazı kuralları var . Olmaz böyle .

Benim alt komşum laf arasında "bizim de sana çok sesimiz geliyordur kusura bakma" deyip duruyordu. Hiç de sesleri yoktu o zamanlar (şimdi oğlu ergen oldu sabah akşam bağırıyorlar), acaba bizim sesimiz gidiyor da onu mu ima ediyor diye düşünmüştüm. Muhabbetiniz varsa bu şekilde ima edebilirsiniz. Yoksa, onlar ses yaparken yüksek sesle müzik açıp daireler arasında ses gittiğini anlamalarını sağlayabilirsiniz.
Baktınız yine olmadı yönetime söyleyin, uyarsınlar. Nasıl tipler olduğunu bilmiyorsanız muhatap olmayın.

Bir de normal hayatta yüz yüze gelince insan bir garip oluyor. Tenlerinin sesini duyduğunuz insanla aynı asansörde yalnız kalınca bir gerginlik çöküyor. Kafanızda o malum senaryo dönüyor

İnsanlar sevişmesinmiiiii ?
Bi salın artık şu komşu sevişmelerini ya.
Bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum ki çok ayıp birşey. Gecenin bir yarısı kadın çığlıkları ile uyanmıştık. Ben utanmıştım artık çünkü adam sesi de geliyordu. Çoluk çocuk duyup sorduğu zaman ne açıklayacağız ? Sokak ortasında sevişen bir çift görseniz püüü edepsizler dersiniz. Şimdi gelmiş salın komşuları diyorsunuz. İlla gözle görmeye gerek yok ayıplamak için. Hanımefendi neredeyse evimde yapılıyor gibi demiş. Bu kadarı fazla.

Körölasıca mutahitler duvarları incecik yapiyor . Benimde üst kattakinin damadı arada geliyorlar. sabahları boğazını temizliyor böğürüyor resmen. Midem altüst oluyor. Adamın içinden ne çıkıyorsa yarım saat bağırarak kusuyor sanki.

Körölasıca mutahitler duvarları incecik yapiyor . Benimde üst kattakinin damadı arada geliyorlar. sabahları boğazını temizliyor böğürüyor resmen. Midem altüst oluyor. Adamın içinden ne çıkıyorsa yarım saat bağırarak kusuyor sanki. Onun üst katında 2+1 evde ; anne, baba 1 oğullari ,2 kızları ,1 damatları ,4 torunu ve 1 kocaman köpek yaşıyor. Hergün kavga gürültü eksik olmuyor içip içip geliyorlar.

Duvarlar felaket ince. En büyük sorun öncelikle bu. Ama tabi bahane değil sonuçta ayıp denen bir şey var dünyada 6 milyar insan var herkes böyle bağırsa kimse gece uyku uyuyamazdı

benim üst komsuda öyle tanımıyorumda ıkı ay oldu hep geceler bazen sabahlar seslerı geliyo çocuklarda soruyalar anne o ne ses öyle cunkı çok geliyo sesleri. televizyonun sesinide acıyolar ama sesleri asırı cok kadın resmen binada her kes duysun diye bagırıyo gerçekten insan rahatsız oluyo

direkt sevişme sesiniz geliyor demeyinde mesela ya binanın duvarları ne kadar ince yukardaki prize dokunsa sanki bizim evde ışık açılmış gibi ses geliyor vs derseniz dikkat ederler belki.
Kimiside bilerek yapiyor

sizi duydugunuz ses direkt tv den geliyor olamazmi

Binalarda yalıtım olmalı ses yalıtımı şimdi duvara vurmak çok kışkırtıcı böyle kimdir nedir bilmediğiniz insanlardan kiskaniyorsan sende yap cevabını duymayada hazır olmak lazım.Siz duvara vurursunuz onlar duvara vurur ayıkla pirincin taşını yani.Bu polisleri de ilgilendiren bir durum değil evde başka bir suç işlenmiyorsa Yani bilemedim inada binerse daha feci seslere hazır olun fikrim bu benim.Cok yanlış anlamaya laf işitmeye müsait bir konu .Koca benim kocam karım benim karım beğenmiyorsan kulağına tıkaç tak a gider konu .Bilemem ben kimseye böyle birşey söylemem yönetime söylesem iftiradan tut namusa kadar büyütecek başınıza bela olacak insanlarda var yani .Dikkat edin

Ben böyle durumlarda direk kapıcıya ( yönetici ve kapıcı beraber yönetiyorlar siteyi ) no verip uyarmasını söylüyorum, geçen üst komşum aşırı gürültü yaptı ve kızım korktu ağladı, uzun süredir seslerinden de rahatsızdık direk kapıcıya söyledik o dakika kesildi ama başka günler yine devam ettiler , belki utanırlar daha dikkat ederler sizin komşular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…