• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşum ve garip sesler

Selam,
Bi sitede oturuyorum komşuluk hiç yok diyebilirim.
Bu hafta üst kattan geldiğini düşündüğüm , afedersiniz mahrem seslerle yankılanıyor evim.
Dün sabah inlemelere uyandım ne oluyor diye.
Evi başıma yıkacaklar. Günün belirli saatlerinde sürekli olarak aşırı şekilde geliyor.
Yani insanların sevişmelerine karışmak haddime değil, ancak bende sevişiyorlarmış gibi olmaya başlayınca rahatsız olmaya başladım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yönetime bildirmeli miyim? Yoksa sesler geldiğinde duvara falan mı vurmalıyım? Duvara vurma olayı çok itici geliyor ama biraz çeki düzen verilmesi umuduyla yapsam mı siz olsanız ne yapardınız ?
Bagirismali hoplamali ziplamali müzikli bir sevisme mi ? Yoksa rutin bir sevişmeden yükselen istemsiz sesler mi ?
Yönetime bildirmek Ya da duvara vurmak şuan için çok büyük tepki ,sizin yerinizde olsam bir kahveye davet edip uslunce uyaririm. (Ayak üstü konuşulacak konu da değil bence yoksa yalandan bir tabak kekle kapisinda da söyleyebilirsiniz.) Kahveye davetinizin de amacınızı belirterek -sizinle konuşmak istediğim bir konu da var hem bir kahve içeriz hem konuşuruz gibi - tabi medeni insanlarsa geçerli, bu dediğim.

İnsanların ekstrem gürültülerini ve özellikle bu kadar mahrem seslerini dinlemek zorunda değilsiniz. Kesinlikle yöneticiyle iletişime geçin, uyarsınlar. Biz de sevişiyoruz, ortalığın anasını ağlatmıyoruz, çığlıklarımız apartmanda yankılanmıyor; her şeyin bir adabı var.

Ahlak adabımız bozuldu böyle kimseler saygılı olmuyor eger saygılı olunsa idi komşusunu da düşünse idi gürültü yapmaz dı. Böyleleri uyarıyı da kabul etmezler çıngarlık çıkarırlar işiniz zor.

Back