Maalesef bu tarz şeylere şahit olunuyor artık insanlar çok umursuz davranıyorlar. En iyi çözüm direk komşunuza söylemek. Yönetim de ki kişiye söyleseniz de çok bi yaptırımı olmayabilir.Selam,
Bi sitede oturuyorum komşuluk hiç yok diyebilirim.
Bu hafta üst kattan geldiğini düşündüğüm , afedersiniz mahrem seslerle yankılanıyor evim.
Dün sabah inlemelere uyandım ne oluyor diye.
Evi başıma yıkacaklar. Günün belirli saatlerinde sürekli olarak aşırı şekilde geliyor.
Yani insanların sevişmelerine karışmak haddime değil, ancak bende sevişiyorlarmış gibi olmaya başlayınca rahatsız olmaya başladım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yönetime bildirmeli miyim? Yoksa sesler geldiğinde duvara falan mı vurmalıyım? Duvara vurma olayı çok itici geliyor ama biraz çeki düzen verilmesi umuduyla yapsam mı siz olsanız ne yapardınız ?
Herşeyin bi adabı olmalı, topluluk içinde yaşanıyorsa kurallara riayet edilmeli, en azından dikkatli olunmalı, sevişmelerine karışmak haddime değil diye belirttim. Ama sürekli onları dinlemek zorunda değilim.İnsanlar sevişmesinmiiiii ?
Bi salın artık şu komşu sevişmelerini ya.
Maalesef bu tarz şeylere şahit olunuyor artık insanlar çok umursuz davranıyorlar. En iyi çözüm direk komşunuza söylemek. Yönetim de ki kişiye söyleseniz de çok bi yaptırımı olmayabilir.
Hiç tanımıyorum açıkçası. Vurmak bana da hoş gelmiyor birebir durumdayken de söylemekten utanırım tanımadığım için. O yüzden yönetime bildireyim istedim. Normal sesler olsa tabi ki problem yok. Belirli saatlere kadar yaşam alanı, ama evler genelde 1+1 tarzda yaşantıları partner mi başka bir şey mi bilmediğim için çekindimOnlar rutin yasantilari yuzunden ses yaparken siz bile isteye duvara vurarak gurultu yaparsaniz daha cirkin ve suclu bir davranis yapmis olursunuz. Gun icinde guzel bir dil ile bazen ses geliyor sizden mi eminde degilim ama duvarlar ince uyuyamiyorum falan tarzinda nazikce uyarsaniz daha iyi olur gibi.
1+1 evlerde o tarz yaşam ihtimali var tabi şehirden şehire değişir. Eve kimin girip çıktığı belli değilse o ihtimal de artar tabi. Ama komşumuzu da tam anlamıyla tanımadığınız için ne desek boş. Ya kendiniz uyarcaksınız ya da iyice çirkefleşip üst kat betonuna pat küt vuracaksınız. Ki benim yapmışlığım var uzun süre ceviz ve fındık kıran komşumu alttan dürtmüştüm daha da yapmadılar.Hiç tanımıyorum açıkçası. Vurmak bana da hoş gelmiyor birebir durumdayken de söylemekten utanırım tanımadığım için. O yüzden yönetime bildireyim istedim. Normal sesler olsa tabi ki problem yok. Belirli saatlere kadar yaşam alanı, ama evler genelde 1+1 tarzda yaşantıları partner mi başka bir şey mi bilmediğim için çekindim
Gün içerisinde istedikleri kadar sevişsinler bu sorun değil ki. Toplum içinde yaşıyorsak buna dikkat etmeliyiz. Evlisiniz kocanızla oturuyorsunuz yandan gelen inleme sesi hiç mi rahatsız etmez? Geçen yaz bahçede oturuyordum üst katımızda da üniversiteli bir genç çocuk var. Camı açık bırakmış kızın inleme seslerini sadece ben değil çevre binalar bile duymuştur o derece...İnsanlar sevişmesinmiiiii ?
Bi salın artık şu komşu sevişmelerini ya.
Baza gıcırtısının bile ritmik hareketi geliyor alt kata net anlaşılıyor ne olduğu.Konuşma veya yürüme sesleri TV sesi neyse ne de ilişkide komşuya kadar geçecek şekilde nasıl ses çıkartılır şaşırıyorum
Bunun onlarda farkındadır seslerin veya çığlıkların insan duyar diye dikkat etmesi lazımBaza gıcırtısının bile ritmik hareketi geliyor alt kata net anlaşılıyor ne olduğu.
Ses ve çığlığa tabi dikkat edilmesi lazım ama benim komşum bozuk bazanın okadar ses yapıp alt kata geçireceğini bilmiyolar benceBunun onlarda farkındadır seslerin veya çığlıkların insan duyar diye dikkat etmesi lazım
Daire de değiliz öyle olsak bende duysam söyleyemem galibaSes ve çığlığa tabi dikkat edilmesi lazım ama benim komşum bozuk bazanın okadar ses yapıp alt kata geçireceğini bilmiyolar bencegecenin sessizliği çok acımasız
Bu tarz tıkırtılar söylenemiyor maalesef.Daire de değiliz öyle olsak bende duysam söyleyemem galiba
Bilerekte cikartanlar vardır yoksa kendini bilrn bir insan komşuya gidecek kadar çığlık atmaz ses duyurmak amaçlı da olabilirBu tarz tıkırtılar söylenemiyor maalesef.
Ama konu sahibi gibi ses ya inleme gibi şeyler duysam direk söylerdim. Kocamın üst kat komşumun inlemesini duymasını istemezdim.
Kesinlikle öyle yanlışlıkla yapılacak şey değilBilerekte cikartanlar vardır yoksa kendini bilrn bir insan komşuya gidecek kadar çığlık atmaz ses duyurmak amaçlı da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?