Komşum ve garip sesler

Bagirismali hoplamali ziplamali müzikli bir sevisme mi ? Yoksa rutin bir sevişmeden yükselen istemsiz sesler mi ?
Yönetime bildirmek Ya da duvara vurmak şuan için çok büyük tepki ,sizin yerinizde olsam bir kahveye davet edip uslunce uyaririm. (Ayak üstü konuşulacak konu da değil bence yoksa yalandan bir tabak kekle kapisinda da söyleyebilirsiniz.) Kahveye davetinizin de amacınızı belirterek -sizinle konuşmak istediğim bir konu da var hem bir kahve içeriz hem konuşuruz gibi - tabi medeni insanlarsa geçerli, bu dediğim.

İnsanların ekstrem gürültülerini ve özellikle bu kadar mahrem seslerini dinlemek zorunda değilsiniz. Kesinlikle yöneticiyle iletişime geçin, uyarsınlar. Biz de sevişiyoruz, ortalığın anasını ağlatmıyoruz, çığlıklarımız apartmanda yankılanmıyor; her şeyin bir adabı var.

Ahlak adabımız bozuldu böyle kimseler saygılı olmuyor eger saygılı olunsa idi komşusunu da düşünse idi gürültü yapmaz dı. Böyleleri uyarıyı da kabul etmezler çıngarlık çıkarırlar işiniz zor.

Aynı dertten muzdaribim komşunuz eğer anlaşılabilir kişilerse üstü kapalı bir şekilde söyleseniz iyi olur. Şahsen güzellikle çok anlatmaya çalıştım anlamadılar. Yatak odamın tavanı vileda sapı iziyle dolu artık ondan anlıyolar çünkü. Taşınıyorum gürültülerine katlanamadığım için ve küçük çocuklarım var durum daha vahim. Site grubuna isim belirtmeden yazdığımda bi süre etkili olmuştu ama başa sardık tekrar. Belki denersiniz.

Bağırınca daha mı çok zevk alıyorlar acaba hep çok merak etmişimdir
Biz çözüm bulamadık üst katımıza
Onların susmasıyla birlikte bir süre sonra gülmeler eşliğinde tiiye alarak dalga geçip benzer seslerle kahkahalar atarak sesler çıkardık

Rahatsız oldular galiba , söylendiler biraz ,sonra anladılar sustular . Derken geçen gece yine aynı başı kesilir gibi bağırmaya başladı kadın ,yani ben de çözemedim
Asansöre yazılan bi yazı gördüm sosyal medyada mantıklı geldi banada
Uyarı mahiyetinde , mahrem seslere dikkat edilmesi gerektiği yazıyordu

İnsanlar sevişmesinmiiiii ?
Bi salın artık şu komşu sevişmelerini ya
İnsanlar sevişsin lakin gürültü ederek kimseyi rahatsız etmeye hakları yok.
Şunun artık farkında olun.
Orası mağara degil apartman.
Ne garip düşünceler var ya.
İnsanlar sevişmesin mi ?
Konuyla ne alaka ?

Sizde haklisiniz birde hic tanimayinca kapiya gitmek risklide olur guvenliginiz açisindan. İceriden psikopat mi cikacak bilemezsiniz sonucta. Madem oyle yonetime bildirirseniz, birde tam olay aninda soylerseniz hani komsularinizda o an bir uyari telefonu falan alinca galiba insanlarin hangi seslerden rahatsiz oldugunu anlarlar.

Ses geldiğinin farkında değillerdir büyük ihtimalle. Bina ses yalıtımları çok kötü maalesef bizim banyodan da milletin duşta şarkı söylemesi, tuvalette çıkardığı sesler falan geliyor Uyarmak da bilmem ki nasıl olur ben söyleyemezdim herhalde gerçi düşünsenize ya salonda misafirlerle oturuyosunuz bir anda sevişme sesleri geliyor. Zor bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…