- 11 Şubat 2023
- 10.790
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.086
- 528
Bagirismali hoplamali ziplamali müzikli bir sevisme mi ? Yoksa rutin bir sevişmeden yükselen istemsiz sesler mi ?Selam,
Bi sitede oturuyorum komşuluk hiç yok diyebilirim.
Bu hafta üst kattan geldiğini düşündüğüm , afedersiniz mahrem seslerle yankılanıyor evim.
Dün sabah inlemelere uyandım ne oluyor diye.
Evi başıma yıkacaklar. Günün belirli saatlerinde sürekli olarak aşırı şekilde geliyor.
Yani insanların sevişmelerine karışmak haddime değil, ancak bende sevişiyorlarmış gibi olmaya başlayınca rahatsız olmaya başladım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yönetime bildirmeli miyim? Yoksa sesler geldiğinde duvara falan mı vurmalıyım? Duvara vurma olayı çok itici geliyor ama biraz çeki düzen verilmesi umuduyla yapsam mı siz olsanız ne yapardınız ?
Aynı dertten muzdaribim komşunuz eğer anlaşılabilir kişilerse üstü kapalı bir şekilde söyleseniz iyi olur. Şahsen güzellikle çok anlatmaya çalıştım anlamadılar. Yatak odamın tavanı vileda sapı iziyle dolu artık ondan anlıyolar çünkü. Taşınıyorum gürültülerine katlanamadığım için ve küçük çocuklarım var durum daha vahim. Site grubuna isim belirtmeden yazdığımda bi süre etkili olmuştu ama başa sardık tekrar. Belki denersiniz.Selam,
Bu hafta üst kattan geldiğini düşündüğüm , afedersiniz mahrem seslerle yankılanıyor evim.
Evi başıma yıkacaklar. Günün belirli saatlerinde sürekli olarak aşırı şekilde geliyor.
Yani insanların sevişmelerine karışmak haddime değil, ancak bende sevişiyorlarmış gibi olmaya başlayınca rahatsız olmaya başladım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yönetime bildirmeli miyim? Yoksa sesler geldiğinde duvara falan mı vurmalıyım? Duvara vurma olayı çok itici geliyor ama biraz çeki düzen verilmesi umuduyla yapsam mı siz olsanız ne yapardınız ?
Sevişsinler de bağırıp çağırmak isteyen müstakil bir evde yapsın herkes duymak zorunda değil..İnsanlar sevişmesinmiiiii ?
Bi salın artık şu komşu sevişmelerini ya.
Bu şekilde toplu yaşama adapte olamayanlar insanlar gidin mağarada yaşayın çatır çutur sevişinİnsanlar sevişmesinmiiiii ?
İnsanlar sevişsin lakin gürültü ederek kimseyi rahatsız etmeye hakları yok.İnsanlar sevişmesinmiiiii ?
Bi salın artık şu komşu sevişmelerini ya
Sizde haklisiniz birde hic tanimayinca kapiya gitmek risklide olur guvenliginiz açisindan. İceriden psikopat mi cikacak bilemezsiniz sonucta. Madem oyle yonetime bildirirseniz, birde tam olay aninda soylerseniz hani komsularinizda o an bir uyari telefonu falan alinca galiba insanlarin hangi seslerden rahatsiz oldugunu anlarlar.Hiç tanımıyorum açıkçası. Vurmak bana da hoş gelmiyor birebir durumdayken de söylemekten utanırım tanımadığım için. O yüzden yönetime bildireyim istedim. Normal sesler olsa tabi ki problem yok. Belirli saatlere kadar yaşam alanı, ama evler genelde 1+1 tarzda yaşantıları partner mi başka bir şey mi bilmediğim için çekindim
arkadaşın çocuğu var mı bilmiyorumİnsanlar sevişmesinmiiiii ?
Üf en sevmediğim olay. Sanki bir tek onlar sevişiyor binayı inletmeye ne gerek var? Bizim yatak gıcırdasa pozisyon değişiyoruz aşağıya ses gitmesin diye. Cinnet geçirilecek bir durum ya. Hele küçük çocuk olsa evde ne açıklama yapacaksın edepsizlerSelam,
Emin daha önce oturduğum sitede üst katımda ki kadın inlemek değil resmen böğürüyoru gecenin bi yarısı. Onun üstünde de samimi olduğu arkadaşı otuyordu, ben ondan rica ettim, kendisi sesleri duymuş gibi söyledi ona, ondan sonra sesi kesildi.Herşeyin bi adabı olmalı, topluluk içinde yaşanıyorsa kurallara riayet edilmeli, en azından dikkatli olunmalı, sevişmelerine karışmak haddime değil diye belirttim. Ama sürekli onları dinlemek zorunda değilim.
Ben partnere yaranmak amaçlı yaptıklarını düşünüyorumBilerekte cikartanlar vardır yoksa kendini bilrn bir insan komşuya gidecek kadar çığlık atmaz ses duyurmak amaçlı da olabilir
Ben anlayamadım o kadar ses hemde düzenli her seferinde çıkarılmaz ve o derece duyulacak kadar da çıkarılmaz sonuçta duyulduğunun farkındadırBen partnere yaranmak amaçlı yaptıklarını düşünüyorumhiç samimi gelmiyor yani. bir kere yakın bir yere haftasonu otele gittik. Benim karnım burnumda. Gece yattık çılgın sesler… cinsel hayatımın sekteye uğradığı yetmiyor gibi elaleminkini dinledim çok rahatsız oldum. Sabah kahvaltıda düşündüm hangi insan olmayanlardı acaba diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?